Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Wtajemniczona
17-03-2013, 18:28:03

Dziękuje za odpowiedź . Na pewno dobry rehabilitant to skarb tylko jak go namierzyć . U siebie pytam ale narazie bez rezultatów. Dzisiaj trochę boli mnie głowa z tyłu i skronie i tak zastanawiam się o tym ciśnieni śród czaszkowym o który pisała Bogna ( nawiasem mówiąc fajnie że możesz jeździć na nartach). Pozdrawiam .wszystkich i Renata
gość
17-03-2013, 19:35:39

Witam szyjki :)
Ja już w Opolu.... rano zmieniam adres tymczasowo na szpitalny ;p
Nastawienie pozytywne, choć myślenie niezbyt logiczne bo z wrażenia zapomniałam zabrać ubranie na wyjście PO :D ale co tam....dowiozą.
do wtorku już chyba nie dam rady nic napisać bo dostępu nie będzie tak więc szyjki trzymajcie kciuki :)
Elu..... będę myślała o tobie :)
Pozdrawiam serdecznie
Kasia
Początkująca
17-03-2013, 19:51:30

Witam , ponownie Szyjki :)
Ja już jestem spakowana, ale jestem jakaś pokręcona tak sie szykuję jakbym pierwszy raz szla do szpitala :)
Jutro pewnie mi to przejdzie , czuje tylko szum silny w uszach tak jak bym nad morzem siedziała ,o matko kochana !!!!!!!! co to za noc bedzie dzisiaj ......
Trzymajcie szyjki kciuki :)
Będe o Was myslała , a jak wróce to zdam relacje :)
Kasiu....... Ty tez idziesz 18 ? będę o Tobie myslec . i TRZYMAJ się :***
Elcia .. życzę wszystkim samych pięknych dni bez bólu !!:)
Ela
Początkująca
17-03-2013, 19:54:02

Kasiu, będę trzymała za Ciebie kciuki tak jak obiecałam. Będzie dobrze i pamiętaj, najważniejsza jest głowa tzn psychika. Najważniejsze jest pozytywne myślenie :) choć wiem, że w strachu o nie trudno, bo sama już trzepię portkami :P
U nas dziś zaczęły sie rekolekcje, jutro o 9.00 nauka. Nie wiem czy jesteś wierząca ale i tak polecę Cię w modlitwie :)
życze Ci pięknego snu podczas operacji, jak najmniej bólu PO i żeby ta operacja polepszyła Twój komfort życia bo przecież o to chodzi :)
Pozdrawiam cieplutko
Justyna :)
Wczo­raj do ciebie nie na­leży. Jut­ro niepew­ne... Tyl­ko dziś jest twoje. Jan Paweł II
Początkująca
17-03-2013, 19:56:51

Elu za Ciebie także trzymam kciuki, obie macie operację w ten sam dzień?
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę mnóstwo siły :)
Wczo­raj do ciebie nie na­leży. Jut­ro niepew­ne... Tyl­ko dziś jest twoje. Jan Paweł II
Początkująca
17-03-2013, 20:04:03

margotkaw 2013-03-17 15:15:42 Witaj Tysia 34. Co do moich objawów przy mielopati, to są podobne do Twoich i u mnie jeszcze mam taki dziwny ból od jak porażenie prądem od ramienia do końca małego palca i to samo w nodze od uda do palca.Ból jest krótki ok. minuty,ale bardzo mocny tak że nie mogę się ruszyć, chociaż lekarze mówią,że mam wysoki próg bólowy. Miałam też taki okres, że wcale nie mogłam chodzić,szłam i nogi stawały się tak słabe, że przewracałam się, nie dało rady uratować się,porozbijane kolana,podarte spodnie. Jak posiedzę tak z pół godz. to tak mi nogi zdrętwieją, że nie mogę wstać i od razu iść, tylko muszę jakąś chwilę postać i dopiero wraca mi czucie w nogach. Miłego i bezbolesnego dnia dla wszystkich Szyjek.
Małgosiu prądy też mam i czasem tracę czucie w lewej ręce w trzech ostatnich palcach u ręki i w 3 i 4 palcu u prawej nogi a w lewej nodze pierwszy duży paluch i po kilku mnutach puszcza by za jakiś czas znów odebrać czucie :(
Wtajemniczona
17-03-2013, 20:12:50

Kasiu, Elu Trzymam za was kciuki. Będzie dobrze
Kasiu, pozdrów Opole. Aż trudno uwieżyć, że ja jeszcze tydzień temu tam byłam. Wydaje mi się, że to było bardzo dawno temu. Wspomnienia jednak są dobre, pomimo, że szpitalno- operacjyjne.
Wtajemniczona
17-03-2013, 20:14:14

wybierającym się na operację tuz tuż, zwłaszcza mojej imienniczce życzę powodzenia i jak to ładnie Tysia napisala, niezależnie czy ktos jest wierzący czy nie - pamiętam w modlitwie!
Pozdrowionka wieczorno-niedzielne;)
Ela
Początkująca
17-03-2013, 20:16:11

margotkaw 2013-03-17 16:12:03 Tysia jeszcze zapomniałam dodać mam jeszcze takie coś co trudno mi określić takie " zaburzenia przestrzeni" jakbym na chwilę traciła świadomość,napisz czy i Ty masz coś takiego?
margotko czasem mam coś takiego jakbym przez chwilę była gdzieś indziej taki moment lęku, nie bycia w teraźniejszości ale choruję także na tężyczkę ( mam zespół złego wchłaniania) i wcześniej wiązałam to właśnie ze spadkiem wapnia, magnezu i potasu.... a teraz jak piszesz to sama już nie wiem .....
Początkująca
17-03-2013, 20:33:37

Wszystkim PRZED: Głowa do góry !! To nic takiego, nic się nie czuje bo się śpi
Będzie dobrze, bo niby jak ma być inaczej??
Piotrze, we wtorek Ci napiszę co to za "przypowieść" bo teraz idę spać (jutro wstaję o 5:00 ) i cały dzień nie będze mnie w domu, a we wtorek mam czas :)
Pozdrawiam i GŁOWA DO GÓRY
Don't Worry Be Happy !!!
http://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU
Mądrość przychodzi z wiekiem. Najczęściej jest to wieko trumny =================================== 10.09.2012 operacja 3 poziomy, Cage stabilizacja, 8 śrubeczek

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: