Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
22-10-2012, 16:23:46

as_kregoslup kiedy masz termin i kto jest twoim lekarzem prowadzącym na botanicznej?
Początkująca
22-10-2012, 16:30:15

Cześc szyjki,nie było mnie parę dni, bo w czwartek moje auto , które zresztą prowadziłam staranował duży ciągnik rolniczy,cudem nic wielkiego mi się nie stało... trochę tylko jestem poobijana. Przeżycie przerażające...bynajmniej jestem już w domku ps. ja się śmieje że mam 7 życ tylko straciłam już rachubę i nie wiem ile mi zostało pozdrawiam wszystkie szyjki
pati ;-)
gość
22-10-2012, 16:49:15

kasiafo, spokojnie jesteś góralką dasz radę wszystkim przeciwnością... i wszystko będzie dobrze. Doktora Pieniążka nie znam, znam dr Dyszkiewicza z Kraka ul. Botaniczna. Może moi ziomkowie coś dorzucą na temat Botanicznej, marti_76 ma już troszkę doświadczenia z tą kliniką.
miłego, irek
krak62
Forumowiczka
22-10-2012, 17:22:53

kasiafo 2012-10-22 18:14:44 znalazłam irku dziękuję ci bardzo. patrzyłam również na dr.Pieniążek....nie wiem czy już omamy mam czy gdzieś na forum czytałam tu o nim.
to mój operator :)
Lekarz z powołania, dusza człowiek, pionier operacji kręgosłupa szyjnego. Nie przyjmuje w przychodni szpitalnej niestety, więc dostęp tylko przez praktykę prywatną ale możesz liczyć na to, ze za 85 zł masz bite pół godziny rozmowy a jak trzeba to i godzinę. Na pewno nie ma taśmy po 10 min na pacjenta.
Asia
gość
22-10-2012, 19:27:29

Ogólnie lekarze z Botanicznej są w porządku.Trudno powiedzieć jaki kto jest jak nie masz z nim kontaktu tylko go znasz z porannego obchodu czy od pacjentek z sali. Ja jestem zadowolona z relacji lekarz-pacjent.Zawsze wychodzę z gabinetu poinformowana na tyle,że nie potrzebuje szukać na kompie co mi powiedział i co to znaczy...tylko,żeby te operacje pomagały na tyle,żeby tam nie trzeba było wracać i to jest tam dobre ,że lekarz prowadzący operuje,ściąga szwy,przyjmuje w przychodniitp. nie musisz za każdym razem nowemu lekarzowi tłumaczyć co ci dolega..
gość
22-10-2012, 19:46:38

buraczek a możesz sie do mnie na maila odezwać bo mam pare pytań ? kasiafo1@onet.pl
Forumowicz
23-10-2012, 09:47:04

Witam SZYJKI te ladowe i te z bólem.Miałem być wczoraj u lekarza z nogami ,i z wnioskiem do zus-u.Jeśli chodzi o mnie to byłem ale ortopeda wzioł 2 tyg wolnego,cos u niego z rodziną,.Zostałen sam z wnioskiem-WIELKA BANIA-niewiem-Czy taki wniosek może wypelnić lekarz rodzinny u którego jestem wpisany????????????Z nogami to chyba do niego.Troche rwie mi vreke no i dretwieje ale nie cala 2 palce prawie brak czucia.Poza tym jest pochmurno ,a samopoczucie jak by ktos mi wyrżnnoł kijen w glowę.Pozdrawiam BOLESNYCH-MOC Z WAMI.piotr
Początkująca
23-10-2012, 11:01:07

Piotrze, napisz coś więcej o tym wniosku do ZUSu. Co to za wniosek i po co go składasz??
Taki, co lubi wcześnie wstawać - ranny ptaszek w głowę
Wtajemniczona
23-10-2012, 11:19:11

piotr19
Wniosek do Zus-u jak najbardziej może byc wypełniony przez rodzinnego.(ja już to przerabiałam i to uwzledniają)
Kasia
gość
23-10-2012, 13:48:09

witam szyjki wszystkie płci obojga ;)
wrrrr byłam sie zaszczepić na wzw żeby już było w razie czego...sie nie zaszczepiłam za to dostałam skierowanie na rtg płuc...... tego mi jeszcze trzeba :/
rehabilitant (p. grześ) dzwonił że umówił mnie na jutro do neurochirurga bo trzeba wyjaśnić skąd się stenoza kanału kręgowego bierze... co to za licho znowu??? no nic tylko sobie w łeb palnąć...już nie wiem czy sie mam rozpłakać czy sie wkurzyć....
pozdrawiam z bielska w humorze.... byle jakim adekwatnym do pogody za oknem...
kasia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: