Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
26-09-2012, 19:49:48

.... a ja zaliczyłam dzisiaj pierwszy zabieg u osteopaty.
Fajne to nawet, lekkie naciskanie, rozcieranie skóry, kołysanie w stawach, bo tak delikatne są te ruchy, że inaczej nie pasuje mi ich nazwać.
A mimo tego mam jutro dać znać, czy mnie boli po tym zabiegu.
Coś tam może faktycznie czuję ale to jest tylko mikro dyskomfort. Czyli nic.
Pozdrawiam, Asia
gość
26-09-2012, 20:41:40

Ja też dziś coś zaliczyłam :( Kolejne omdlenie...Uparłam się, że nie chcę iść do szpitala i wszyscy mają do mnie teraz pretensje, że jestem nieodpowiedzialna. Ehhh.
Rozpiera mi całe plecy znów i mrowi w dłoniach przeokropnie.
Ściskam was gorąco..
Forumowicz
26-09-2012, 21:48:49

Dzisiaj przyjaciele zawiezli mnie na spotkanie wysiedzialem 1,5 godz. teraz mam plecy przypalane ogniem a prawa reka rwie, a pod lopatka ktoś mi wbija gwożdż.A telefonicznej rozmowie moj lekarz powiadomił mnie że mam siezczędzać i ................mało ruszać .To coś nowego jak na trzeci miesiac zwolnienia.Ciekawe co mnie jeszcze zaskoczy.No może chyba dzisiejsza pogoda,jak po 2 tyg. wyszedlem na zewnątrz to nogi ugieły mi się z nadmiaru tlenu.piotr
Forumowicz
27-09-2012, 09:01:14

piotr19 2012-09-26 23:48:49 Dzisiaj przyjaciele zawiezli mnie na spotkanie wysiedzialem 1,5 godz. teraz mam plecy przypalane ogniem a prawa reka rwie, a pod lopatka ktoś mi wbija gwożdż.A telefonicznej rozmowie moj lekarz powiadomił mnie że mam siezczędzać i ................mało ruszać .To coś nowego jak na trzeci miesiac zwolnienia.Ciekawe co mnie jeszcze zaskoczy.No może chyba dzisiejsza pogoda,jak po 2 tyg. wyszedlem na zewnątrz to nogi ugieły mi się z nadmiaru tlenu.piotr
A Ty jakiś przed czy po operacyjny jesteś bo jakoś mi coś uciekło.....
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Forumowicz
27-09-2012, 09:42:16

Jestem przedoperacyjny,,kiedy niewiem 2 razy zmiana nie terminu tylko terminu dowiedzenia sie kiedy, a pare dni temu :radosna" nowina w przyszłym roku.Moje pyt. wiaza sie z obaw............
Forumowicz
27-09-2012, 10:41:35

Dasz radę
Forumowicz
27-09-2012, 13:07:15

W samolocie do Chicago tuż po starcie blondynka przesiada się z klasy ekonomicznej do klasy biznes. Podchodzi do niej stewardessa.
- Czy mogę zobaczyć pani bilet?
Blondynka pokazuje bilet. Stewardessa:
- Niestety, pani bilet nie jest ważny w tej klasie, musi pani wrócić do klasy ekonomicznej.
Blondynka na to:
- Jestem piękną blondynką i będę tu siedzieć, aż dolecimy do Chicago!
Stewardessa poszła po pomoc do drugiego pilota.
Pilot przyszedł i mówi:
- Niestety, muszę panią poprosić o powrót do klasy ekonomicznej.
- Jestem piękną blondynką i będę tu siedzieć, aż dolecimy do Chicago!
Pilot wraca do kabiny i skarży się głównemu pilotowi.
Ten mówi:
- Poczekaj, moja żona jest blondynką, wiem jak z nimi rozmawiać.
Pilot udaje się do blondynki, szepce jej coś na ucho, po czym ona zabiera torebkę i wraca do klasy ekonomicznej.
Drugi pilot nie może się nadziwić:
- Jak ty to zrobiłeś?
- To proste, powiedziałem jej, że klasa biznesowa nie leci do Chicago.
Forumowicz
27-09-2012, 14:56:28

Dam rade tak mesle.Kawalek niezly.To i chumor wraca.Ale ciezko.Poza tym jak wiesz l4 togola pesja 80% bez dodatkow...............I WSZECHOBECNA NIEMOC,,,,TYLKO ZALEZNOSC OD INNYCH
gość
27-09-2012, 15:43:29

Tutaj zawsze wiedzą jak poprawić nastrój ;)
Co do pensji to znam ten ból, jak to mówią - ja dostaję chorobowy z ZUS, ale firma nie odsyła moich zwolnień na czas i non stop muszę kontrolować ten stan, bo nigdy nie wiadomo kiedy dostanę pieniądze.
Teraz jestem też w takiej beznadziejnej sytuacji, bo nie mam nawet na lekarza a ból jest mocny bardzo i nie mogę podnieść głowy do góry. Zastanawiam się nad szpitalem.
Forumowicz
27-09-2012, 20:40:01

Wiesz co mi powiedzieli o bólu ze w takich schorzeniach to norma, a jak mnie bedzie znowu rwać w nocy to pogotowie moze nieprzyjechac ich operator jest oddalony ok 120 kilometrow. Najlepiej wyjsc przed blok i wtedy wezwac to przyjada no chyba ze napitemu beda udzielac niezbednej pomocy.Mam za slabe leki lub organizm sie uodparnia,wczoraj niezdazylem tego zalatwic a dzisiaj gabinet zamkniety wiec ala noc przedmna i cztery ściany do wyboru i koloru.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: