Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowicz
27-09-2012, 20:48:49

Moze troche za mocno altak sie czuje .U mnie jest inaczej przepukliny sa z prawej strony więc siedzę i leżę na siedząco marzę by polożyć sie na wznak i usnać bez bólu i obudzić się bez b€lu. Raz tak spróbowalem 1 godz. i pozamiatalo mna dostalem gwozdziem miedzy lopatkę a kregoslup pare godzin.No ale jest jak jest.
Forumowicz
28-09-2012, 13:00:22

Witajcie Szyjki
Coś mi się wydaje że całe towarzystwo w rozjazdach nie piszecie ?
Zosia Bogna Anie i inne panie Irek Piotrek i panowie
gdzieście sie zaszyli cisza jak w kości ole .
Ja po rybo braniu i grzybobraniu czuję sie lepiej (lepiej nie mówić ) czekam w konfesjonale na grzeszne duszyczki a pokut mam mnóstwo
ks Janusz
gość
28-09-2012, 13:33:25

Wielebny widzę nie próżnuje nam tutaj :P:P
U mnie lipa jak była, tak jest. Upór zwyciężył i jeszcze leżę w domku. No ale chyba niedługo czas na decyzje...
Pozdrawiam z wietrznej Warszawy :)
Forumowicz
28-09-2012, 14:22:39

Żyje mialem trochę ruchu w glowie, ti pokierowac rodzina by udalo im sie poprawnie załatwic leki i dpdatki,byli u lekarza 3 razy bo czegos tam zabrakło na recepcie ,a,traz trzeba bedzie jeszcze w poniedzialek spowrotem bo zlecenie niepelne.Tyle techniki, a rwie jak ch..........a,ale na razie daje rade i jestem dzis dluzej na forum mysle ze do wieczora
Forumowicz
28-09-2012, 14:24:08

Zapewne decyzja o operacji czy tak
Początkująca
28-09-2012, 15:18:16

Witajcie
Wczoraj minął mi drugi miesiąc od operacji !!!!
Jest do wytrzymania, maść Metindol trochę pomaga, a wczoraj kupiłam w lidlu urządzenie do stymulacji mięśni(99zł).
Jest to giglanie prądzikiem ale ma trzy programy a każdy z nich po kilka jeszcze do wyboru, wypróbowałam taki TENS do uśmierzania przewlekłego bólu, przynosi ulgę - naprawdę.
Pojechałam z tym do przychodni rehabilitacyjnej kazali stosować jak najbardziej nawet dwa razy dziennie przez 10 dni potem przerwa.
Pozdrawiam Ewa
Forumowicz
28-09-2012, 15:29:10

Powiedz jak go stosujesz.J przed operacja, alle warto wiedziec wiecej
Forumowicz
28-09-2012, 16:09:59

Sprawa rozwodowa.
Sędzia pyta (wciąż) żony: - Nie rozumiem: o co ma pani pretensje do męża?
Przecież mają państwo wszystko: dom, dzieci, samochody...
- Wysoki Sądzie, on mnie nie zadowala!
Kobiecy głos z sali:- Wszystkie zadowala, a jej nie!
Męski głos z sali: - Jej to nikt nie zadowoli...
> > >>> *** *** *** *** ***
Przychodzi pacjent do doktora:
- Panie doktorze czy można wyleczyć owsiki ?
- A co? kaszlą?
> > >>> ***
Mąż wraca późno z domu.
Żona już leży w łóżku, więc mąż szybko się rozbiera i do niej.
Żona:
- Nie zaczynaj dzisiaj. Boli mnie głowa.
- Zmówiłyście się dzisiaj, czy co do jasnej cholery ?!
> > >>> ***
Blondynce dzwoni telefon w torebce.
Grzebie, grzebie i po chwili niepowodzeń mówi:
- No tak, pewnie zgubiłam
> > >>> ***
Na dyskotece Jasiu podchodzi do siedzącej dziewczynki i pyta:
- Zatańczysz?
- Tak.
- To dobrze bo nie mam gdzie usiąść.
> > >>> ***
- Ile będę zarabiał? - pyta młody człowiek podejmujący pierwszą w życiu pracę.
- Na początek dostanie pan sześćset złotych, ale później będzie pan mógł zarobić dużo więcej.
- Doskonale - ucieszył się młodzieniec - to ja przyjdę później.
> > >>> ***
Kobieta ma w życiu trzy okresy: w pierwszym działa na nerwy ojcu, w drugim mężowi, w trzecim zięciowi.
> > >>> ***
Mąż do żony:
- Taka piękna pogoda, a ty męczysz się myciem podłogi. Wyszłabyś lepiej na dwór i umyła samochód...
> > >>> ***
Młoda mężatka rok Po ślubie przychodzi do lekarza. Skarży się, że nie może zajść w ciążę.
- Proszę się rozebrać - mówi lekarz.
- Panie doktorze, Pan jest miły, ale pierwsze dziecko wolałabym mieć jednak z mężem..
==========
- Chciałabym coś praktycznego do pokoju dziennego - mówi kobieta w sklepie z dywanami.
- A ile Pani ma dzieci?
- Sześcioro.
- To najpraktyczniejszy byłby asfalt.
===========
Do domu bogatego małżeństwa wtargnęli rabusie.
"Złoto jest?" - pytają.
" Jest "- mówi mąż, "- 100 kilo."
"To nie gadaj, tylko dawaj!"
Mąż odwraca się w stronę sypialni i głośno woła:
" Krysiu, złoto moje, wstawaj! Przyszli po ciebie! "
=========
Przychodzi facet do seksuologa. Ten go pyta:
- Kiedy miał pan ostatnio stosunek ?
- Oj panie doktorze tak dawno, ze nie pamiętam. Zadzwonię do żony, może ona wie.
Wykręca numer i mówi:
- Zosiu , kiedy ostatni raz uprawialiśmy seks?
- A kto mówi?
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Forumowicz
28-09-2012, 16:59:21

Niezle.Teraz przeczytalem, mialem wizyte chifa trzeba bylo troche wymienic poglady. Jestem pewny ze aby przetrwać ten czs MUSIMY MIEĆ MOTYWACJĘ DO TRWAŁEGO ROZWIĄZYWANIA PROBLEMÓW.Napewno ich nie przeskoczę.
Forumowiczka
28-09-2012, 18:32:35

Ewa gratulacje z okazji malej rocznicy :)
Ja 4 października będę świętować rok PO. Juz niedługo ....
ale na razie wpadłam tylko po nową porcję lodu na głowę bo rozkręciła mi się migrena i boli okrutnie... niestety. Wracam grzecznie do łóżeczka w ciemnym pokoju. Teraz nawet ekran monitora jest jak tysiące szpilek wbitych w oczy, a połowę głowy chętnie bym na najbliższy dzień gdzieś oddała na przechowanie, bo wytrzymać się już nie da tego łupania....
pa
Asia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
gość
Początek diagnostyki
Witam , zmiany wykryte w sumie przypadkowo w RMagnetycznym w odcinku lędźwiowym 1.5mm prawdopodobnie wyściolczak. Był robiony RM głowy, RM kręgosłupa szyjnego i piersiowego 6 m-cy temu ( czysto ) odebrane wyniki teraz samego lędźwiowego ponownie i 1.5mm taki sam jak pół roku temu wynik... Co dalej? Jakie są dalsze postępowania... Oczywiście neurolog i neurochirurg będzie konsultacja Ale jak to co robić na co się nastawić ??
gość
Proszę o pomoc
Dzień dobry mam pytanie czy to jest swardzenie rosiane
Reklama: