Witam już weekendowo :)
Wiktoria - właścicielem zakładu jest osoba z Czech ale zakład jest w Polsce i ja pracuję w Polsce. Jak się okazuje, jest możliwe takie działanie, że pracownicy są wspierani podczas leczenia, rehabilitacji czy też zakupie sprzętu ortopedycznego, rehabilitacyjnego.
Co do determinacji w walce o odzyskanie zdrowia ...no cóż, ja po prostu kocham życie i lubię przeżyć każdy dzień na maxa. A to, że mam ADHD dodatkowo przyspiesza proces, który niekiedy u innych trwa odrobinę dłużej. Ponadto jestem już zaprawiona w boju tak więc idzie mi coraz sprawniej....kolejna operacja to już prosto z bloku pojadę do domu odkurzać hi hi ( żartuję oczywiście, lubię żartować)
Niunga kawa jest do zrobienia. Napisz gdzie masz najbliżej, może w Złotych Tarasach czy w Arkadii a może gdzieś w Twoim ulubionym miejscu ok?
Stokrotko Marzeno jak miło Cię widzieć na forum. Poukładałaś już plan działania. To dobrze. Miodzio będzie bo ja przeszłam drogę którą teraz Ty pójdziesz i jest miodzio.
Janusz wysłałam Twoje zdjęcie do mojego dr. czekam na odpowiedź. Napiszę na @ lub odbiję odpowiedź dr. może to być w przyszłym tygodniu dopiero niestety...
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie :)
Bogna