Reklama:

Drżenie samoistne (255)

Forum: Padaczka

gość
29-04-2009, 21:15:00

Odpowiedziales zanim zadalam Ci pytanie szybki jestes
gość
29-04-2009, 21:28:00

Do odax79 napisz co u Ciebie jak sie czujesz .U mnie tak sobie oczywiscie moglo by byc lepiej .Trzese sie sie troche mniej bo kazalam przepisac sobie leki uspakajajace dluzej juz tego nie zniose.Odpisz M
gość
29-04-2009, 22:14:00

odax79, dokładnie, GABA to jest suplement diety, a zatem pewnie nie ogłupia i nie uzależnia.
gość
30-04-2009, 12:33:00

Przyznam się Wam, że w tej chwili akurat piszę ręcznie list, mam go na kompie i miałam wydrukować, ale drukarka mi padła no i porażka, część można rozczytać, a część moich "znaków" nie bardzo przypomina chyba nawet litery . Także, ja się czuję niepełnosprawna, nie wiem jak inni.
gość
30-04-2009, 13:19:00

CZESC trzesa ci sie tylko rece ,czy glowa tez
Początkujący
30-04-2009, 16:43:00

Hej,

Suplementy i ja łykam.

Do M:
Myślę, że takie uspokajające leki to dobry pomysł. Bo grunt przy tym schorzeniu to spokój. Sam pojde i coś tam poproszę. U mnie dobrze. Teraz pare dni wolnego. Wiem co czujesz. Też czasmi wpadam w przygnębienie.
M jaki masz uspokajający lek ?. Mi ktoś tam ostatnio lexotan przepisal ale jakoś nic nie czułem, że działa.

Do EllaCD:
Dla mnie czasami jest to równoważne z kalectwem. No ale nie jeżdze na wozku tylko chodze, biegam, mysle i czuje podobnie jak inni. Czasami mysle, że gdybym miał wybierac komu w rodzinie by to przypadło, gdybym miał na to wpływ ,to wziołbym to na siebie ,pomimo wszystko.

Pozdrawiam,
gość
30-04-2009, 17:09:00

CZESC ten lek nazywa sie ALPROX ,tylko od niego szybko mozesz sie uzaleznic.Mam na imie Monika nie bede sie podpisywala literka M to bez sensu. Jak sie je bieze jes super ,gorzej jak sie przestanie.Pozdrawiam,czekam na odpowiedz.
MONIKA
gość
30-04-2009, 17:39:00

Do odax79 Znasz kogos osobiscie na ta chorobe .Ja bym chciala kogos znac spotka sie od czasu do czasu pogadac .Pisanie to nie to samo .Ale poznanie kogos to chyba niemozliwe, choc tak duzo ludzi na to choruje.
Monika
gość
30-04-2009, 18:15:00

30-04-2009 o 15:19, gość :
trzesa ci sie tylko rece ,czy glowa tez

Głowa też mi się trzęsie, ale nie zawsze, tylko np. jak słucham kogoś z uwagą i chcę kiwnąć głową przytakująco, lub w sytuacjach bardziej stresujących.
Początkujący
01-05-2009, 16:18:00

Hej,

Osobiście nikogo nie znam. Obserwując ludzi raz widziałem gościa w sklepie co miał tą przypadłość. W poprzedniej pracy jakiś facet tez na to chorował ale z nim nie rozmawialem.
Mój kolega pracuje z chłopakiem co to ma.

Tyle moich obserwacji.

Pozdrawiam,

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: