Reklama:

Czy są jakieś sposoby na złagodzenie aury? (2032)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Komentator
02-02-2012, 23:27:24

dorota389 2012-02-02 22:09:45 Traper, nie zaczynaj opowiadać kolejnej bajeczki bo się pośpimy
Nieistotne czy gość wie czy nie, wystarczy że ja wiem i wiem komu za to zamknięcie podziękować
dziękuję Traper!!!!!!!
Jak jeszcze raz wypowiesz słowo ,,prowokacja" zwrócę kolację
Zauwaz ze to nie ja pisalem o prowokacji tylko gosc i to nie jesdt bajeczka,bajeczkje opowiedzial gossc,kompletnie nie majac pojecia co i jak bylo i kto jest moderatorem na psychiatrii.
Zwroc te slowa do goscia,albo zwracaj kolacje jemu.,taka jest mojja propozycja.
Poza tym ja nie wnioskowalem o to by zamknac watek,bez wzgledu na to czy w to wierzysz czy nie.
Mam zasady i przy nich zawsze pozostaje.
Nie mam zamiaru Ci wiecej niczego tlumaczyc,boTy i tak odczuwasz po swojemu nawet jezeli Ci przedstawie fakty,wiec to praktycznie nie ma sensu.
Wiem ze nic na to nie poradze ze bardziej odczuwasz niz myslisz,że,czesto oceniasz człowieka przez emocje i masz tzw.gusta i gusciki,do czego sie kiedys przyznalas.
Forumowiczka
03-02-2012, 07:56:21

nie28 2012-02-02 23:48:59 Mam pomysł co wy na to?
Taki temat: Czy prowokacja może spowodować aurę?

Sposoby na uniknięcie prowokacji.
Poddałam pomysły. Ja zaczęłam. Kto chętny dalej.Może
w len sposób skończy się ten temat, który jest poruszany ostatnio dość często na forum.
Ja swoje zdanie wyraziłam w tej kwestii.
Pozdrawiam
Świetny pomysł Aniu,ujmę to nieco inaczej i będzie idealnie,powstanie temat do wymiany poglądów pod wpływem prowokacji
Forumowiczka
03-02-2012, 08:03:08

traper777 2012-02-03 00:27:24
dorota389 2012-02-02 22:09:45 Traper, nie zaczynaj opowiadać kolejnej bajeczki bo się pośpimy
Nieistotne czy gość wie czy nie, wystarczy że ja wiem i wiem komu za to zamknięcie podziękować
dziękuję Traper!!!!!!!
Jak jeszcze raz wypowiesz słowo ,,prowokacja" zwrócę kolację
Zauwaz ze to nie ja pisalem o prowokacji tylko gosc i to nie jesdt bajeczka,bajeczkje opowiedzial gossc,kompletnie nie majac pojecia co i jak bylo i kto jest moderatorem na psychiatrii.
Zwroc te slowa do goscia,albo zwracaj kolacje jemu.,taka jest mojja propozycja.
Poza tym ja nie wnioskowalem o to by zamknac watek,bez wzgledu na to czy w to wierzysz czy nie.
Mam zasady i przy nich zawsze pozostaje.
Nie mam zamiaru Ci wiecej niczego tlumaczyc,boTy i tak odczuwasz po swojemu nawet jezeli Ci przedstawie fakty,wiec to praktycznie nie ma sensu.
Wiem ze nic na to nie poradze ze bardziej odczuwasz niz myslisz,że,czesto oceniasz człowieka przez emocje i masz tzw.gusta i gusciki,do czego sie kiedys przyznalas.
Prawidłowa postawa, może wreszcie przestaniesz narzucać mi swój sposób myślenia. Zapamiętaj sobie że nie jestem osobą której możesz wciskać kit skoro fakty są inne.Moje odczucia,emocje i guściki są moją prywatną sprawą i nic Tobie do tego, dodam że nie widzę powodu dla którego istnieje potrzeba omawiania mojego charakteru na forum, znajdź sobie inny obiekt albo zacznij się wreszcie przyglądać sobie.
Komentatorka
03-02-2012, 08:26:33

kowalowa 2012-02-02 20:44:13
alimakalimak 2012-02-02 08:18:34
kowalowa 2012-02-01 20:09:29 Pogoda jest super,z czwartku na piatek tylko -35 nawet tak wiec lepiej nigdzie z domu nie wychodzić Kamilka,brrrrrrrrrrrrr,ja juz chce wiosne:))))
ja to samo Karolciu,tak lubie jak jest cieplo zima nie dla mnie zaraz chora jestem.Dobrze ze dzis do pracy a jutro wolne:P
Nie cierpie zimy,dzisiaj z rana jechałam do Warszawy,zimno w pociagu siedziałam w kurtce dopiero po jakiejs godzinie aczeli grzac,oj mowie ci niech juz wiosna zawita bo masakra,ogólnie dzisiaj czuje sie jak by mnie czołg potrącił:)
Ja tez nie.Dzis mam wolne jade na dzialke bede leniuchowac ale tak nie wystawie nosa tyle co wejde do domku,troche posprzatam bo tam ciagle prace trwaja:P Tez czuje sie rozbita ta pogoda.
Milego dnia wam wszystkim zycze.
Mam nadzieje ze Ty Aniu tez masz sie lepiej
Komentatorka
03-02-2012, 08:29:14

dorota389 2012-02-02 21:03:35
alimakalimak 2012-02-01 18:38:55
dorota389 2012-02-01 14:53:33
alimakalimak 2012-01-31 22:54:51
dorota389 2012-01-31 17:12:22 W kwestii informacji zamieszczonych przez Kamilę, migrenikom nie wolno pić czerwonego wina natomiast aromaterapia jak najbardziej o ile nie mamy nadwrażliwości na zapachy.
Jeśli chodzi o zioła kozłek i krwawnik są wskazane i pomocne .
ok rozumiem i przepraszam za blad:)
ja piłam na wywolanie miesiaczki juz 3 dzien i robilam ciepla kapiel ale nie pomoglo:p
ależ to nie błąd Kamilko....
wszystko było fajnie ale winko odpada choć znam osoby u których wino wcale migreny nie wywołuje, nie ma 100% pewności a raczej przypuszczenie że u niektórych osób może inicjować atak
heh nie to zeby winko za mna chodzilo:)
Ja dzis czuje sie bardzo zle,slabo,bolala mnie glowa i ciagle mi niedobrze,chyba nie grypa juz rozbiera:(nie moglam w pracy wytrzymac
Wcale tak nie pomyślałam ale winka nie lubię, za to smakuje mi zimne piwo latem
i jak się czujesz? Lepiej?
Aj Dorotko nie chce narzekac ale bez zmian.Rano nie moglam sie z lozka stoczyc bo czuje jakbym miala temperatue,a karzlu zero i objawow grypowych.Do tego spoznia mi sie okres
Forumowiczka
03-02-2012, 08:40:34

Kamilko czyli wygląda to na sprawę ginekologiczną, może powinnaś w poniedziałek iść do lekarza?
gość
03-02-2012, 08:48:37

Kamilko czas chyba udac sie do ginekologa,jaki okres czasu ci sie spoznia miesiaczka?
Wstałam dzisiaj dziewczynki i doznałam szoku,właczyłam fb i zobaczyłam artykuly o tej zaginionej małej Madz,jednak matka ja zabiła szok,brak mi słow,rozbolała mnei głowa tylko,a tak wierzyłam ze ta dzidzia sie znajdzie a tu taka tragedia:(
Dorotko to kochaniutka gdzie otwieramy tutaj nie bardzo,bo to nie przypadłość neurologiczna,bardziej podchodzi mi pod psychiatrie co?
[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/961lepokc8l0zhtx.png[/img][/url] [url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/km5s6iye0m79bl23.png[/img][/url]
Komentatorka
03-02-2012, 08:57:19

9 dni mi sie spoznia.Byłam 1,5 miesiaca temu na kontroli gienek stwierdzil ze wszystko okej.Mnie to ciary przeszly,tak mi szkoda tego dzieciatka,jeszcze mowilam do meza jak mozna byc takim okrutnym zabic sowje dziecko.Moj maz tak odrazu jak sie dowiedzial ze zaginela to powiedzial a ja sie darlam i mowilam do niego jak moze tak ta matke osadzac,i mial racje...Coraz gorsze rzeczy na tym swiecie sie dzieja:(
Forumowiczka
03-02-2012, 09:02:46

kowalowa 2012-02-03 09:48:37 Kamilko czas chyba udac sie do ginekologa,jaki okres czasu ci sie spoznia miesiaczka?
Wstałam dzisiaj dziewczynki i doznałam szoku,właczyłam fb i zobaczyłam artykuly o tej zaginionej małej Madz,jednak matka ja zabiła szok,brak mi słow,rozbolała mnei głowa tylko,a tak wierzyłam ze ta dzidzia sie znajdzie a tu taka tragedia:(
Dorotko to kochaniutka gdzie otwieramy tutaj nie bardzo,bo to nie przypadłość neurologiczna,bardziej podchodzi mi pod psychiatrie co?
O Madzi już wczoraj w nocy słyszałam,straszna sprawa.
Wątek otworzyłam , żeby nie trzeba było daleko szukać tu na Neurologii i do migreny nam pasuje.

p.s.
dziś mnie rano przywitała bólem głowy a tu do pracy trzeba iść jakoś dam radę chyba,cieszyłam się że dawno nie miałam i niestety,może to przez mróz,sama nie wiem
Komentator
03-02-2012, 23:49:14

Wlasnie policja znalazla ciało zmarlej Madzi ok 1-2 km,od wczesniejszego wskazanego przez matke miejsca w ok Przemszy.
Zostala znaleziona w ok. torow kolejowych pod sterta gruzow gdzie ukryla dziecko matka.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: