Reklama:

Czy są jakieś sposoby na złagodzenie aury? (2032)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
04-02-2012, 00:37:55

O Madzi już wczoraj w nocy słyszałam,straszna sprawa.
Wątek otworzyłam , żeby nie trzeba było daleko szukać tu na Neurologii i do migreny nam pasuje.
p.s.
dziś mnie rano przywitała bólem głowy a tu do pracy trzeba iść jakoś dam radę chyba,cieszyłam się że dawno nie miałam i niestety,może to przez mróz,sama nie wiem
Niestety Dorotko nie wiem co ma powiedzieć, szkoda mi ojca dziewczynki.
gość
04-02-2012, 05:43:41

traper -"nikt nie zostal wywalony z psychiatrii-"Jestes wielki....Klamca!!!
Byliscie usunieci oboje, nie zaprzeczysz . Najpierw twoja podopieczna , nastepnie ty.
Odnalazly sie posty na watku " ostrzezenie" pisane przez moderatora Psychiatrii z dnia 5-11- 2011. Dwa twoje posty sa usuniete poniewaz stosowales brukowy jezyk pod adresem jednej forumowiczki. Czlowieku, ile ty zdrowia napsules ludziom i ile jeszcze masz zamiar napsuc.Twoje posty warte sa tyle co funt klakow, funt ang. - 0.45 kg, kolacja wydana dla ciebie, smacznego, zasluzyles.
Forumowiczka
04-02-2012, 08:47:22

Gość 2012-02-04 06:43:41 traper -"nikt nie zostal wywalony z psychiatrii-"Jestes wielki....Klamca!!!
Byliscie usunieci oboje, nie zaprzeczysz . Najpierw twoja podopieczna , nastepnie ty.
Odnalazly sie posty na watku " ostrzezenie" pisane przez moderatora Psychiatrii z dnia 5-11- 2011. Dwa twoje posty sa usuniete poniewaz stosowales brukowy jezyk pod adresem jednej forumowiczki. Czlowieku, ile ty zdrowia napsules ludziom i ile jeszcze masz zamiar napsuc.Twoje posty warte sa tyle co funt klakow, funt ang. - 0.45 kg, kolacja wydana dla ciebie, smacznego, zasluzyles.
Dobrze wiedzieć że jak widać nie tylko ja jestem ,,nękana" przez tego pana., wtedy jeszcze nie zaglądałam na Psychiatrię więc nie miałam o tym pojęcia,dobrze wiedzieć i dziękuję za informację
Forumowiczka
04-02-2012, 08:51:10

nie28 2012-02-04 01:37:55 O Madzi już wczoraj w nocy słyszałam,straszna sprawa.
Wątek otworzyłam , żeby nie trzeba było daleko szukać tu na Neurologii i do migreny nam pasuje.
p.s.
dziś mnie rano przywitała bólem głowy a tu do pracy trzeba iść jakoś dam radę chyba,cieszyłam się że dawno nie miałam i niestety,może to przez mróz,sama nie wiem
Niestety Dorotko nie wiem co ma powiedzieć, szkoda mi ojca dziewczynki.
W tej sprawie nie mogę zająć stanowiska ponieważ nie znam dokładnie sprawy i okoliczności. Media wielokrotnie przekłamują lub wyolbrzymiają fakty.Matka jest tu jedyną winną jak się wydaje ale nie nam ją sądzić od tego są prokuratorzy i sądy a prawdę zna tylko ona i pozna prokurator w najbliższym czasie.
Komentator
04-02-2012, 14:01:28

dorota389 2012-02-04 09:47:22
Gość 2012-02-04 06:43:41 traper -"nikt nie zostal wywalony z psychiatrii-"Jestes wielki....Klamca!!!
Dobrze wiedzieć że jak widać nie tylko ja jestem ,,nękana" przez tego pana., wtedy jeszcze nie zaglądałam na Psychiatrię więc nie miałam o tym pojęcia,dobrze wiedzieć i dziękuję za informację
Zastanow sie Dorotko kto na psychiatrii jest moderatorem,zanim uwierzysz w bajki Goscia.
To epitety szmana ktore wypisywal pod koniec pod moim adresem spowodowaly zamkniecie tematu.
Forumowiczka
04-02-2012, 14:14:47

Moderator nie zna się na swoich obowiązkach niestety bo zawsze karany jest użytkownik który zachowuje się niezgodnie z regulaminem i pierwsze słyszę żeby zamykać tematy innego użytkownika z powodu naruszenia regulaminu przez kogoś innego.
gość
04-02-2012, 19:14:13

Ja tylko jestem od obserwowania zachowań ludzkich i wypowiedzi, które nie są czasem mile.
Nie miałam okazji nigdy wyrzucić nikogo. Od spraw głównych jest główny moderator.
gość
04-02-2012, 19:17:24

Dorotko sprawa z tą Madzią nie wyglądała za dobrze.
Rodzina nawet nie wiedziała o całym zajściu.
Cała Polska szukała dziecka, a tu taki dramat.
Zastanawiałam się czy to tylko był wypadek, umyślna śmierć czy śmierć na życzenie?
Przykre jest to wszystko:(
Komentatorka
04-02-2012, 19:32:22

czesc wszystkim sorki ze sie nie odzywalam ale od wczoraj nie najlepiej sie cuzlam glowa mnie bolala:( teraz troche lepiej.Tez mi szkoda tego dziecka,moze zylo a ona wynoszac je na te ruiny pozbawila szansy na przezycie,z drugiej strony zastanawia mnie jedno a mianowicie to ze jak dzieciatko upadnie to naprawde musialby byc pech zeby sie zabilo,ta sprawa mi smierdzi od jakiegos czasu
gość
04-02-2012, 22:58:04

Mam nadzieję Kamilko,że lepiej się czujesz. Martwiłam się o Ciebie,że cię nie ma. Tak szkoda mi dziecka, a ile czasu zmarnowanego.
Zachowanie matki niepoczytalne.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: