Reklama:

Czy są jakieś sposoby na złagodzenie aury? (2032)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Forumowiczka
05-02-2012, 10:14:49

nie28 2012-02-04 20:14:13 Ja tylko jestem od obserwowania zachowań ludzkich i wypowiedzi, które nie są czasem mile.
Nie miałam okazji nigdy wyrzucić nikogo. Od spraw głównych jest główny moderator.
Otóż to Aniu, jesteś od obserwowania i powinnaś zgłaszać niezgodne z regulaminem zachowania użytkownika, moderator po zapoznaniu się ze sprawą powinien ukarać konkretną osobę która dopuściła się jego złamania prawda?
Dlaczego więc tak się nie stało??????
Czy ktoś może mi odpowiedzieć na w sumie proste pytanie?
Forumowiczka
05-02-2012, 10:18:45

nie28 2012-02-04 20:17:24 Dorotko sprawa z tą Madzią nie wyglądała za dobrze.
Rodzina nawet nie wiedziała o całym zajściu.
Cała Polska szukała dziecka, a tu taki dramat.
Zastanawiałam się czy to tylko był wypadek, umyślna śmierć czy śmierć na życzenie?
Przykre jest to wszystko:(
Sprawa Madzi, nie jest naszą sprawą więc nie będę się wypowiadać za organy ścigania żeby nie skrzywdzić kogoś jak to jako społeczeństwo mamy w zwyczaju, ukamienować nie zadając sobie trudu na wyjaśnienie jest najprościej. Nie jesteśmy od sądzenia na szczęście.
Poczekam na zakończenie śledztwa .
Forumowiczka
05-02-2012, 10:21:47

alimakalimak 2012-02-04 20:32:22 czesc wszystkim sorki ze sie nie odzywalam ale od wczoraj nie najlepiej sie cuzlam glowa mnie bolala:( teraz troche lepiej.Tez mi szkoda tego dziecka,moze zylo a ona wynoszac je na te ruiny pozbawila szansy na przezycie,z drugiej strony zastanawia mnie jedno a mianowicie to ze jak dzieciatko upadnie to naprawde musialby byc pech zeby sie zabilo,ta sprawa mi smierdzi od jakiegos czasu
Współczuję Kamilko, spokojnie czekaj na wyjaśnienie sprawy. Nie ma co się stresować na zapas bo potem dojdą jeszcze wyrzuty sumienia za niewłaściwą ocenę sytuacji.
gość
05-02-2012, 12:17:27

dorota389 2012-02-05 11:14:49
nie28 2012-02-04 20:14:13 Ja tylko jestem od obserwowania zachowań ludzkich i wypowiedzi, które nie są czasem mile.
Nie miałam okazji nigdy wyrzucić nikogo. Od spraw głównych jest główny moderator.
Otóż to Aniu, jesteś od obserwowania i powinnaś zgłaszać niezgodne z regulaminem zachowania użytkownika, moderator po zapoznaniu się ze sprawą powinien ukarać konkretną osobę która dopuściła się jego złamania prawda?
Dlaczego więc tak się nie stało??????
Czy ktoś może mi odpowiedzieć na w sumie proste pytanie?
Dorotko sama jestem moderatorem,zgłaszałam co poniektore watki do moderacji,naruszajace regulamin,z tym ze trzeba byc bezstronnym a tu w pewnym przypadku nie ma bezstronnosci sama powinnas wiedziec o czym pisze :)
[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/961lepokc8l0zhtx.png[/img][/url] [url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/km5s6iye0m79bl23.png[/img][/url]
Forumowiczka
05-02-2012, 12:43:42

Nie wiem na jakiej zasadzie działa tu moderacja ale wątki obraźliwe się ukrywa bądź kasuje a sankcje nakłada się na konkretnego użytkownika prawda?
Liderka opinii
05-02-2012, 12:56:00

droga PISARKO
nie spamuj tu nam!
Forumowiczka
05-02-2012, 13:18:02

Spokojnie..
daję głowę że Pisarka to taka ,,podwieszona,, reklama czyli takie forumowe konto reklamowe mające na celu generowanie ruchu na forum .Karolinka wie na ten temat najwięcej i prawdopodobnie została poinformowana o takiej akcji przez administratora.
gość
05-02-2012, 15:19:12

Sama nie wiem kto to jest ta Pisarka.Jest to dla mnie ciekawa postać.Pisarka ujawnij się. Karolina ma więcej obeznania w sprawie moderacji. Przyznam jej tu rację.
Jak ja zablokuje wypowiedź to będą kłótnie a tego nie chcę Dorotko, wiesz:)
Forumowiczka
05-02-2012, 16:02:00

nie28 2012-02-05 16:19:12 Sama nie wiem kto to jest ta Pisarka.Jest to dla mnie ciekawa postać.Pisarka ujawnij się. Karolina ma więcej obeznania w sprawie moderacji. Przyznam jej tu rację.
Jak ja zablokuje wypowiedź to będą kłótnie a tego nie chcę Dorotko, wiesz:)
Nie ma potrzeby Aniu blokować automatu,zresztą nikomu nie szkodzi i raczej nie przeszkadza a niektórzy nawet z nią gadają, fajnie jest
gość
05-02-2012, 16:18:14

Nie ma potrzeby Aniu blokować automatu,zresztą nikomu nie szkodzi i raczej nie przeszkadza a niektórzy nawet z nią gadają, fajnie jest
Dorota, jest super fajnie. Ubawiłaś mnie tą wypowiedzią. Niech gadają na zasadzie Gadał dziad do obrazu a obraz mu ani razu

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
gość
Straszna obawa przed zabiegiem wszczepienia zastawki
Hej, piszę tu bo bardzo się boję operacji mam 42 lata i przed sobą operację w Szpitalu Bielańskim w Warszawie. Czytam tu o powikłaniach o nie właściwym ułożeniu Drenu w Jamie Otrzewnej. Czy ktoś ma pozytywne doświadczenia ? Proszę o wsparcie duchowe. Dziękuję Aleksander
gość
Od 2 lat ból kręgosłupa ze zwièkszoną intensywnością
BWK 9 Kanał naczyniowy . Głęboki reaktywny obrzęk zwyrodnieniowy odcinka lędźwiowego kręgosłupa, szczególnie znacząca aktywowana artroza stawu międzykręgowego z pseudoretrolisthezą lwk 4. wieloczynnikowe zwężenie otworu międzykręgowego nerwów l3/l4 i l4/l5 z zajęciem wychodzących korzeni nerwowych i zajęciem wnękowym korzeni l4 . Reaktywny obrzęk prawostronny stawu biodrowo krzyżowego. Czy z tym da się coś jeszcze zrobić ?
Reklama: