a ja pracy znaleźć nie moge i leniu..je w domu...
także rozgrzewam sie przy grzejniku bo ziiimnooo ;)
takaiga 2012-02-02 10:42:57 a ja pracy znaleźć nie moge i leniu..je w domu...
także rozgrzewam sie przy grzejniku bo ziiimnooo ;)
Gość 2012-02-02 05:57:46 Dorota jako gospodarz watku prosze Ciebie , abys doprowadzila tych dwoje do porzadku,zachowuja sie skandalicznie celowo doprowadzajac innych uzytkownikow do szewskiej pasji.Wychwalanie wlasnego talentu piosenkarskiego nie nalezy do dobrego tonu, a forum zdrowia napewno nie jest miejscem do prowadzenia rozmow nie zwiazanych z tematem.Teraz to napewno jest prowokacja , ale jeszcze nie uzyje mocniejszych slow narazie , moze trafi do nich ostrzezenie, ze przeszkadzaja.Co za ludzie, juz raz oboje byli usunieci z Psychiatrii, teraz tu robia zadyme.
Pozdrawiam .
alimakalimak 2012-02-02 08:18:34ja to samo Karolciu,tak lubie jak jest cieplo zima nie dla mnie zaraz chora jestem.Dobrze ze dzis do pracy a jutro wolne:Pkowalowa 2012-02-01 20:09:29 Pogoda jest super,z czwartku na piatek tylko -35 nawet tak wiec lepiej nigdzie z domu nie wychodzić Kamilka,brrrrrrrrrrrrr,ja juz chce wiosne:))))
nie28 2012-02-01 17:18:53Praca jak najbardziej pomogła by. Najbardziej lubię działać artystycznie. Kocham wiesz śpiewanie.Kiedyś ktoś ze znanych ludzi był świadkiem jak śpiewałam.dorota389 2012-02-01 14:45:52Może nie zrozumiałaś za co i dlaczego podziękowałam, tu nie chodziło o porady w sprawie migreny a o innego rodzaju wsparcie.nie28 2012-01-31 22:51:38 Dorotka nie mam do Ciebie żalu o to no trudno, nie wymieniłaś nie będę płakała z tego powodu.
Mam faktycznie słabsze dni. Niestety boje się abym nie podupadła.
Nie ma co się zamartwiać z tego powodu Aniu i na pewno zdążysz jeszcze pomóc bo z neuro nigdzie się nie wybieram póki co.
Powinnaś się czymś zająć skoro wyczytałam tu że nie układa Ci się najlepiej w sprawach osobistych.Nie wiem czy praca Tobie akurat pomoże ale mi owszem .
Możesz poświęcić więcej czasu forum żeby nie myśleć o kłopotach i wszystko minie,zawsze mija choć wydaje się to w danej chwili niemożliwe
Nagrodą były dla mnie łzy wzruszenia.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.