Reklama:

Clonazepam?? (167)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
19-04-2016, 10:02:28

Ja ostatnio biore po 5 tabletek 2mg, co 2-3 godziny, bez tego umieram. ostatnio w nocy zjadłam cały listek...obawiam się, że już po mnie
gość
19-04-2016, 10:04:19

chciałam zapytać czy ktoś zna coś silniejszego od klona,
gość
19-04-2016, 10:13:35

Piszę drugi raz bo coś nie nie wyszło, ja biore ostatnio klona po 7 tabletek 2 mg co 2-3 godziny, ostatniej nocy zjadłam cały listek i NIC tylko tyle, że troche lepiej sie czuje...już po mnie
gość
19-04-2016, 12:10:23

Gość 2009-03-01 00:39:00
To jest mozliwe zeby ktos bral 9 mg clonazepanu na dobe? Wydaje mi sie to zabojcza dawka
gość
22-04-2016, 15:09:36

Gość 2016-04-19 12:04:19
chciałam zapytać czy ktoś zna coś silniejszego od klona,
Co się odwlecze to nie uciecze. Organizmu nie oszukasz. Jak już dziś bierzesz klona, to na starość będziesz miał gwarantowane mega-uspokojenie po postacią otępienia starczego lub Alzheimera.
gość
22-04-2016, 15:20:19

Gość 2016-04-19 12:13:35
Piszę drugi raz bo coś nie nie wyszło, ja biore ostatnio klona po 7 tabletek 2 mg co 2-3 godziny, ostatniej nocy zjadłam cały listek i NIC tylko tyle, że troche lepiej sie czuje...już po mnie
*** te klony jak dziecko cukierki Piszesz, że już po tobie ... i co ... mam zapalić wirtualnego znicza?
gość
10-08-2016, 00:12:20

ja tam 1 raz z clonen 5x2mg i 2x2mg donosowo jest mi cudnie
gość
30-10-2016, 18:42:18

Clonazepam jak każdy lek może pomóc ale i zaszkodzić. Trzeba brać z głową i zmieniać co jakiś czas na inne leki,wtedy nie będzie uzależnienia. Od ponad 10 lat biorę rózne leki leki działające rozluźniająco na mięśnie baclofen, lorafen,relanium,clonazepanum z czego clonazepam działa w moim przypadku najlepiej oraz biorę wiele róznych leków przeciwbólowych. Nie mam żadnego problemu z uzaleznieniem.Ponieważ zmieniam je co jakiś czas raz np tramadol i lorafen a innym razem olfen uno z clonazepanem,następnie plastry transtec 5 sztuk po 3 dni plus relanium, itp Nie czuję uzależnienia tylko realna pomoć w codziennym funkcjonowaniu i to sie liczy. Dzieki tym lekom jestem w stanie normalnie funkcjonować chodzic do pracy,wykonywać ćwiczenia zalecane przy moich schorzeniach.Gdyby nie one wegetował bym pewnie na bezrobociu, bo jak nie byłbm w stanie chodzić do pracy w końcu by mnie zwolnili a tak pracuję jak każdy normalny pracownik tyle,że potrzebuje tych leków bo inaczej z bólu nie mógłbym funkcjonować. Cierpię na bardzo rozległą dyskopatię na wszyskich odcinkach kręgosłupa czego nie da się całkowicie zlikwidować operacyjnie, do tego lekarze traktuja operacje jako ostateczność.
gość
04-11-2016, 21:58:49

Biore zolpidem od 3 lat pije tez alkohol dostalam padaczki..
gość
18-01-2017, 23:37:06

DOBRA POWIEM TAK. ŻEBY RZUCIĆ CLONAZEPAM MUSISZ ZMIENIĆ CAŁE SWOJE ZYCIE I ODPIEPRZYĆ SIĘ OD PROBLEMÓW RODZINNYCH I GOŚCIA DLA NA KTÓREGO ZAPIEPRZASZ czyli od życia zawodowego NA MINIMUM 1- 1,5r to czas w którym organizm musi zapomnieć o leku i w którym musi przystosować się do bez leku . BIORĘ CLONAZEPAM dziele tabletkę 2 mg na 4 z tegio 1 to dzienna porcja na 50kg mojej masy OD CZASÓW KIEDY JESZCZE PIGUŁKI BYŁY WIELKOŚCI MENTOSA - DRAŻETKI POWLEKANE NA ŻÓŁTO CLONAZEPAM BIEŻNE OK 10% POPULACJI W SKALI ŚWIATOWEJ LEKARZE, KSIĘŻA, POLITYCY, KOBIETY,TUSK, BEATA KOSIDRAK, EDYTA GUNIAK GENERALNIE WSZYSCY tylko się o tym nie gada także nie ma się co przejmować . Jeżeli rzucisz Clonazepam a wrócisz do starych problemów - stanów depresyjnych sięgniesz po lek z powrotem. Jeżeli nie sięgniesz - zastąpisz po alkohol lub inne. A jeżeli bydziesz prowadził skromne spokojne Z RODZINĄ życie to nic nie bydziesz łykał ani pił i ani polył,

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: