Reklama:

Clonazepam?? (167)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
23-10-2015, 15:56:11

dostałem astmy,alergi..na inne leki ..clonazepam jest zly tylko Bog może uwolnić człowieka od tego
gość
24-10-2015, 11:27:27

MODLITA CHRONI:
Ojcze nasz, któryś jest w niebie,
święć się imię Twoje;
przyjdź Królestwo Twoje;
bądź wola Twoja jako w niebie, tak i na ziemi.
Chleba naszego powszedniego daj nam dzisiaj;
i odpuść nam nasze winy,
jako i my odpuszczamy naszym winowajcom;
i nie wódź nas na pokuszenie,
ale nas zbaw ode Złego.
AMEN....BOG WYZOWLI KAZDEGO TYLKO TRZEBA CHCIEC ,WSPOLPRACOWAC Z LASKA PANA BOGA....
WIEC MODLCIE SIE I NIE KAZDY ZA KAZDEGO .dziękuje.Leo
gość
15-11-2015, 20:15:40

Pisze do wszystkich, którzy cierpią na epi i na efekty brania clonazepanu.Biorę od wielu lat i moja rada dla tych ,którzy chcą przestać brac aby się nie załamywali i nie próbowali o.dstawiać leku oczekując ,że to się uda w krótkim czasie.Odstawiałem lek dwukrotnie i zasada jest jedna ;dzielić na małe częci tabłetkę ale kolejne etapy muszą być komfortowe ,bez presji .każdy etap to indywidualna sprawa,nawet pół roku...Im bliżej końca brania leku tym mniejsze dawki . Po prostu skubałem jakieś mikroskopijne dawki na tzw oko .Ostatnio odstawiałem prawie dwa lata.Nie miałem objawow odstawienia.Zapewne można szybciej .Pozdrawiam wszystkich zmagających się z problemem.
gość
24-11-2015, 11:33:37

Witam! Ja biorę clonzepam już prawie rok....za każdym razem jak nie mam leku przy sobie odczuwam lęk i popadam w panike... jak mam odstawić lek? skoro jestem na 2 roku studiowania i nie mogę pozwolić sobie na odwyk,tym bardziej że nie chcę żeby ktoś z rodziny lub bliskich się dowiedział...sama mam stopniowo odstawiać? proszę o pomoc...
gość
24-11-2015, 14:04:25

Gość 2015-11-24 12:33:37
Witam! Ja biorę clonzepam już prawie rok....za każdym razem jak nie mam leku przy sobie odczuwam lęk i popadam w panike... jak mam odstawić lek?...sama mam stopniowo odstawiać? proszę o pomoc...
Zapoznaj się z tym materiałem i rozdziałami tam zawartymi:
http://www.benzo.org.uk/polman/index.htm
gość
24-11-2015, 22:23:29

Dzięki za super link.
gość
23-01-2016, 13:23:34

W Rzeszowie jest bardzo dobry psychiatra/neurolog przyjmuje w Klinice Wojskowej. Wyleczył mnie z dawek 6 mg/dobę przez 3 lata w przeciągu 2 miesięcy (3 wizyty) - dał inne leki plus skierowanie do psychologa (w razie potrzeby). Wszystko to na NFZ (za darmo). Kolejki nie są długie. Napiszę jak znajdę nazwisko i adres tego lekarza bo przyjechałam do niego do Rzeszowa aż z Lublina.
Wiem, że to Klinika Wojskowa w Rzeszowie ale napiszę Wam dokładnie namiary jak znajdę (nazwisko lekarza, adres Kliniki. Potrzebne skierowanie do Poradni Neurologicznej w Rzeszowie. Naprawdę warto.
Marta
gość
24-01-2016, 03:03:37

Ja bralam ten lek ponad 10lat w ogromnych ilosciach (2opakowania po 2mg czasem wiecej). Nie wyobrazalam sobie ze to zmieni moje zycie na zawsze no I nie zdawalam sobie sprawy jak silne jest uzaleznienie. Moj lekarz kazal, skierowal mnie do szpitala gdzie mieli mi powoli zmniejszac Dawkins, jednak moja mama miala lepszy sposob zabrala mi wszystkie leki jednego dnia I zamknela w pokoju myslac ze mi pomaga. W tedy zaczela sie moja 22dniowa agonia od drgawek bezsennosci,bolu, depresij, po bol psychiczny. ..po 22dniach bol spowodowal tak silna traume ze zaczelam miec ogromne problemy z pamiecia nie mowiac o tym ze przeszlam szok I zycie stracilo sens. Bardzo dlugo nie bralam clonozemam po llatach zaczelam I Moj Stan zdrowia zaczal sie polepszac.
gość
01-04-2016, 22:59:06

Identyko IDEntyko! mam fobie spoleczna i musze bo nie rusze, ale wraz z wiosna moge odtsawic lek i jakos zyje, choc zeby pracowac poza domem z grupa ludzi musze na psycho..:( Pozdro
gość
01-04-2016, 23:02:31

mi rzeczy typu afobam alprox fluoksetyna hydroksyzyna i takie tam nie niweluja stresu w sytuacjach irracjonalnie dla mmnie stresujacyhc. Niestety robi to tylko clon..jest swietny w tlumieniu leków doraznie, przed wyjsciem na wieksze zakupy, na imprezy okolicznosciowe, na spotkania jakies jest niezastapiony oczywiscie w minimalnej dawce bo w innym wypadku zamuli Cie tak, ze nie biedziesz wiedzial o czym wogole mowisz i bedziesz tracil watki. Uwazajcie z jego dawkowaniem -TO NIE JEST LEK DO CIAGLEGO LECZENIA DO BRANIA CO DZIEN TYLKO DORAZNIE!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: