Reklama:

bóle psychogenne kręgosłupa nerwica depresja bóle stawów objawy (49)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
06-12-2016, 12:26:53

nie ma jak się dać omotać
gość
17-01-2017, 14:54:43

14dodać
gość
24-03-2017, 09:35:04

Kupcie sobie banki chińskie takie gumowe,róbcie sobie masaże i stawiajcie na bolace miejsce.Działają również na stres Mi bardzo pomogły mam 24 lata i miałam nawet od tego strzelania rwe ramienna a teraz czuję się świetniei też kiedyś byłam bardzo aktywna fizycznie. Pozdrawiam
gość
24-03-2017, 09:41:20

Banki to koszt ok 30 zł i można je stawiać samemu
gość
24-03-2017, 11:04:07

jak się ma zapalenie płuc
gość
24-03-2017, 12:46:10

Przeczytaj sobie o tym w necie pewnie mało o nich wiesz.
gość
24-03-2017, 12:49:06

Ja też próbowałam chyba wszystkiego. Byłam u kilkunastu lekarzy i dopiero banki mi pomogly
gość
24-04-2017, 11:24:47

DO PSYCHIATRY idzcie po leki na nerwicę,to samo miałam wszystko mnie bolał po kolei,dopiero escitalopramum mi pomogło
gość
09-05-2017, 20:44:50

Czytając wszystkie komentarze jak bym widział siebie, korporacja, manager, z zewnątrz gość zero problemów auto, dom, wynagrodzenie... wszystko a w środku ruina, strzelające kosci, bóle kregoslupa ( rezonans magnetyczny całego ciała 4 odcinków ok jak na 40 latka). Długo weryfikowałem temat bóli i dolegliwości, wyczerpania i przyczyną moich problemówokazala sie dieta. zmiana diety- wiecejnwarzyw, 0 fastfoodow, sport basen i rower treningowy i ćwiczenia o umiarkowanym wysiłku- regularnie.. bieganie rewelacja ale stawy zbyt mi obciąża mimo szczupłej postury,witaminy D3 i K2, b komplex, i magnez, do tego tran Molers i czas dla siebie o ktory ciężko w korpo w ktorym nie ma miejsca na słabości i słabe jednostki. Raczej unikać psychiatry bo wlepi psychotropy bo tak najłatwiej i najszybciej a z tym to nie zabawa, pracowałem wiele lat w farmacji,lekarze sami tego nie biorą jak mająproblem a ludzią wciskają ( wiadomo jak juz jest bardzo zle to nie ma wyjścia ale da sie bez tego), zmiana stylu życia i suplementacja konsekwentna - trwa to dłużej ale jest lepiej. Bardzo wazne dodatkowo są minerały by je uzupełniać w organizmie polecam dodanie sobie fajnej i rozsądnej blogerki zna Facebooku : PepsiEliot art po Pl, bezpłatne można dodać sobie ją do ulubionych i poczytać - pomoże zrozumieć wam siebie i swoje błędy żywieniowe, wg mnie jedna z mądrzejszych naturopatek w PL. Dodam, ze odwiedziłem masę lekarzy i miałem zrobione bardzo kosztowne badania na wszystko co się da z krwi i nic nie wykazały poza helikobakterem pyroli ktory ma 80% ludzi, ale i jego sie pozbyłem. Polecam tez fajna książkę PDF na chomiku bezpłatnie " jak przestać się martwić i zacząć żyć". Życzę zdrowia i wytrwałości oraz by nie iść na skróty
gość
22-05-2017, 10:17:49

Ciekawym rozwiązaniem są kompresy na bóle. Sama mam Flex Sanity. Można dzięki takim okładom choć trochę odejść od leków, maści przeciwzapalnych i innych takich rzeczy i leczyć ból naturalnie. Po ostatniej mojej wizycie u dentysty gdzie miałam kanałówkę robioną to okład na zimno bardzo mi pomógł. Nie wiem jakbym to przeżyła bez takiego wspomagania...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
Późno rozpoznany kręgozmyk teraz tylko operacja
Cześć wszystkim.
Piszę tu, bo może ktoś był w podobnej sytuacji albo potrafi podpowiedzieć, co dalej. Rok temu zacząłem mieć poważne problemy z kręgosłupem – ból, drętwienie, osłabienie nóg. Poszedłem do jednego ze znanych profesorów w Warszawie, pełne zaufanie, bo nazwisko znane. Diagnoza? Żadnej konkretnej. Tylko środki przeciwbólowe, skierowania na rehabilitację, tabletki, zastrzyki. Leczenie objawowe bez zaglądania głębiej. Mija rok. Trafiam do innego specjalisty i co się okazuje? Kręgozmyk między L5 a S1, czyli coś, co powinno być zauważone na podstawowym rezonansie czy tomografii. Gdyby został rozpoznany wcześniej – miałbym szansę na leczenie zachowawcze: prądy, ostrzykiwania, konkretne zabiegi bez konieczności operacji. A dziś słyszę: jedyna opcja to operacja. Gdyby ktoś się wtedy postarał, miałbym wybór. Teraz już nie mam. Mam za to straszne newsy.
To nie jest „trudna sprawa” to po prostu przeoczenie, brak czujności, może rutyna i to mnie dziś kosztuje zdrowie i spokój. Mam pytanie: czy ktoś z Was miał podobną sytuację? Czy można coś z tym zrobić prawnie? Czy od razu iść do sądu, czy najpierw skonsultować się z dobrym prawnikiem medycznym? Z góry dzięki :-[
gość
Proszę o pomoc i poradę
Matkę chorą na stwardnienie zaniku mięśni bocznych, z dnia na dzień jest coraz gorzej nawet tabletki przeciwbólowe nie działają mama robi się nerwowa wulgarna itp . Nie wiem co mam już robić.
Reklama: