Reklama:

bóle psychogenne kręgosłupa nerwica depresja bóle stawów objawy (49)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
06-12-2016, 12:26:53

nie ma jak się dać omotać
gość
17-01-2017, 14:54:43

14dodać
gość
24-03-2017, 09:35:04

Kupcie sobie banki chińskie takie gumowe,róbcie sobie masaże i stawiajcie na bolace miejsce.Działają również na stres Mi bardzo pomogły mam 24 lata i miałam nawet od tego strzelania rwe ramienna a teraz czuję się świetniei też kiedyś byłam bardzo aktywna fizycznie. Pozdrawiam
gość
24-03-2017, 09:41:20

Banki to koszt ok 30 zł i można je stawiać samemu
gość
24-03-2017, 11:04:07

jak się ma zapalenie płuc
gość
24-03-2017, 12:46:10

Przeczytaj sobie o tym w necie pewnie mało o nich wiesz.
gość
24-03-2017, 12:49:06

Ja też próbowałam chyba wszystkiego. Byłam u kilkunastu lekarzy i dopiero banki mi pomogly
gość
24-04-2017, 11:24:47

DO PSYCHIATRY idzcie po leki na nerwicę,to samo miałam wszystko mnie bolał po kolei,dopiero escitalopramum mi pomogło
gość
09-05-2017, 20:44:50

Czytając wszystkie komentarze jak bym widział siebie, korporacja, manager, z zewnątrz gość zero problemów auto, dom, wynagrodzenie... wszystko a w środku ruina, strzelające kosci, bóle kregoslupa ( rezonans magnetyczny całego ciała 4 odcinków ok jak na 40 latka). Długo weryfikowałem temat bóli i dolegliwości, wyczerpania i przyczyną moich problemówokazala sie dieta. zmiana diety- wiecejnwarzyw, 0 fastfoodow, sport basen i rower treningowy i ćwiczenia o umiarkowanym wysiłku- regularnie.. bieganie rewelacja ale stawy zbyt mi obciąża mimo szczupłej postury,witaminy D3 i K2, b komplex, i magnez, do tego tran Molers i czas dla siebie o ktory ciężko w korpo w ktorym nie ma miejsca na słabości i słabe jednostki. Raczej unikać psychiatry bo wlepi psychotropy bo tak najłatwiej i najszybciej a z tym to nie zabawa, pracowałem wiele lat w farmacji,lekarze sami tego nie biorą jak mająproblem a ludzią wciskają ( wiadomo jak juz jest bardzo zle to nie ma wyjścia ale da sie bez tego), zmiana stylu życia i suplementacja konsekwentna - trwa to dłużej ale jest lepiej. Bardzo wazne dodatkowo są minerały by je uzupełniać w organizmie polecam dodanie sobie fajnej i rozsądnej blogerki zna Facebooku : PepsiEliot art po Pl, bezpłatne można dodać sobie ją do ulubionych i poczytać - pomoże zrozumieć wam siebie i swoje błędy żywieniowe, wg mnie jedna z mądrzejszych naturopatek w PL. Dodam, ze odwiedziłem masę lekarzy i miałem zrobione bardzo kosztowne badania na wszystko co się da z krwi i nic nie wykazały poza helikobakterem pyroli ktory ma 80% ludzi, ale i jego sie pozbyłem. Polecam tez fajna książkę PDF na chomiku bezpłatnie " jak przestać się martwić i zacząć żyć". Życzę zdrowia i wytrwałości oraz by nie iść na skróty
gość
22-05-2017, 10:17:49

Ciekawym rozwiązaniem są kompresy na bóle. Sama mam Flex Sanity. Można dzięki takim okładom choć trochę odejść od leków, maści przeciwzapalnych i innych takich rzeczy i leczyć ból naturalnie. Po ostatniej mojej wizycie u dentysty gdzie miałam kanałówkę robioną to okład na zimno bardzo mi pomógł. Nie wiem jakbym to przeżyła bez takiego wspomagania...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: