Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29019)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
06-01-2010, 20:48:32

zanzibar 2010-01-06 16:01:28 Dorotko zdjęcia Twoje z urokliwego pobytu w Świeradowie Zdroju są umieszczone na fotosiku chętnych zapraszam do obejrzenia warto zobaczyć .

Janusz, w którym albumie umieściłeś zdjęcia Doroty? Znaleźć nie mogę...

ADA, bałwan bardzo przystojny...
Wolny jest?
gość
06-01-2010, 21:18:50

Janusz, w którym albumie umieściłeś zdjęcia Doroty? Znaleźć nie mogę...

ADA, bałwan bardzo przystojny...
Wolny jest?
Spinko w albumie wakacje góry

Paweł my wszyscy jesteśmy dyskopatami jeśli zechcesz porozmawiać moje gg to7435779
gość
06-01-2010, 21:22:07

Spinko umieściłem w albumie wakacje góry zaraz pierwsze zdjęcie w albumie to zdjęcia Doroty . Coś mi dzisiaj komputer fiksuje i nie wysyła pełnych tekstów
gość
06-01-2010, 21:48:06

Paweł,
z całego szyjkowego grona chyba tylko ja miałam operacje ledzwiowego. Chcesz pogadać, znajdz w spisie uczestników nr gg amadobo
gość
07-01-2010, 06:25:28

Witam z śnieżnego Torunia wszystkie szyki i szyjeczki po kuracji Tramalem i środkami nasennymi dwoma estazolanami 5mg zero spania padam na pysk bo to już czwarta noc bez snu może wy macie jakiś lek co przynosi ukojenie by chociaż trochę pospać i wedle prawideł j
i ja zgrzeszyłem i dzisiejszej nocy już bardziej z nerwów że nie mogę spać spaliłem pięć papierosów czy odpuścicie mi ten grzech i co mam zrobić na pokutę ?

Spinko czy znalazłaś zdjęcia ?
Renatko jak twoje wyniki po gastrofiberoskopi milczysz a to zaczyna niepokoić ?

Jola w Toruniu wizyta u neurochirurga kosztuje 150 zł wBydgoszczy 200 u profesora 350 .

Hania może rehabilitacja chociaż odrobinę ulgi Tobie przyniesie i spokojnie dotrwasz do operacji

Pawle napisałem do Ciebie jeśli chcesz porozmawiać to pisz co byś chciał sie dowiedzieć na pewno Ania wie to lapiej jak ja bo już jest po operacji

Pozdrawiam Janusz
gość
07-01-2010, 07:22:03

Jeszcze raz dziekuje za ciepłe słowa i zaproszenie, postaram sie przyjsc. To ile tych solenizantek bedzie??
Tak sie sklada ze moj braciszek tez jest urodzony 29 stycznia ale jego raczej w weekend odwiedze .
Mam male techniczne pytanko.Od niedawna mi dokucza szyja wczesniej dwa lata cierpiałam na odcinek ledziwowy i lezenie najbardziej pomagalo nazwe to na plasko a teraz mam klopot bo to przy bolach w szyji nie daje ulgi i tak sobie mysle ze moze cos zle robie.Mozecie mi kochani cos doradzic??jak powinno sie lezec??z czyms pod glowa czy jak??normalnie załamka.Pozdrawiam Ania z Otwocka
Forumowiczka
07-01-2010, 07:42:04

Aniu, poszukaj w internecie informacji o poduszkach ortopedycznych. Są to poduszki profilowane, utrzymujące odcinek szyjny kręgosłupa w prawidłowej pozycji podczas leżenia. Zakupienie poduszki doradzam w realu, w sklepie rehabilitacyjnym, trzeba dobrać odpowiednią dla siebie wielkość, wysokośc podparcia pod szyją. Nie warto na tym zakupie oszczędzać czy szukać internetowych "okazji".

Solenizantki będą dwie - ja i ADA - no i w tej sytuacji wypijemy także za zdrowie Twojego brata

Janusz - a co Ciebie tak boli?
Ty chcesz jeszcze pokutę dostać? Zwariowałeś?

Ja cierpię z powodu zakwasów po pieszczotach rehabilitanta... zaraz zafunduję sobie gorący tusz ze szczególnym uwzględnieniem lewego barku.

Dorota, zdjęcia piękne, zwłaszcza podoba mi sie wodospad Szklarski. Ale dlaczego Ciebie na nich nie ma?!
gość
07-01-2010, 07:58:54

Spinko dokucza mi szyja ale najbardziej odcinek lędźwiowy tak jak już pisałem muszę zrobić wszystko by poziom szyjny odsunąć w czasie by teraz ponownie nie otwierano mnie więc od poniedziałku ruszam na rehabilitację szyjki ale znając tych dobrych ludzi w przychodni będą starali sie ulżyć mi w bólach w odcinku L-S >Spinko zasługuję na pokutę za to moje palenie mam tak słaby charakter że nie potrafię rozstać sie z tym nałogiem ale leki wspomagające nie spowodowały odstawienia tego nałogu czyli jestem godzien potępienia za tę słabość wiem dożo ludzi nie potrafi tego zrozumieć ale mnie się to nie udaje za co z góry przepraszam Spinko pozdrawiam Ciebie serdecznie Janusz
Początkująca
07-01-2010, 08:24:57

Witajcie,

Spinko zawsze na każdym wyjeżdzie miałam aparat fotograficzny i robiłam zdjęcia, a tym razem go ... nie wzięłam. Widoki były fantastyczne, więc zrobiłam trochę zdjęć komórką. Nie są może jakościowo najlepsze, ale oddają urok tych miejsc. Ja sama nie jestem fotogeniczna, więc nie chcę swoją osobą zepsuć Waszych wrażeń. Na naszym spotkaniu postaram się pokazać pozostałe zdjęcia, również z moją osobą.

Pozdrawiam serdecznie Dorota
gość
07-01-2010, 08:59:23

Jezeli chodzi o poduszke ortopedyczna to wlasnie sobie zakupilam moj rehabilitant mi doradzil jaka i jaki rozmiar ale to tylko sie nadaje do lezenia na boku.tak mi sie chociaz wydaje a co z lezeniem na wzak??na plasko dobrze mi robi w odcinku ledziowym ale zle w odcinku szyjnym dlatego sie zastanawiam czy dla szyjki to dobre.z gory dziekuje za wytlumaczeni mi tego.Pozdrawiam Ania z Otwocka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: