Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
06-01-2010, 11:58:18

Dotarłam do celu
Oj działo się działo, aż zal ,że ma tak mało czasu.
Przy okazji przed kompem zaliczyłam test kulszowy -do bani , nadal ciupie po nodze .
Buziaczki m, uściski , serdeczności i do następnego miłego ale pewnie już z domu.
Aniu u nas wszystkie spotkania sĄ jedną wielka INTEGRACJĄ Z.
gość
06-01-2010, 12:14:00

Jolu i Haniu przepraszam ,że tak namieszałam w poczcie - myślę,że wiadomości dotrą gdzie trzeba!

Miałam wczoraj marny dzień a i dzisiaj nerwy napięte. Idę do kochanego doktora i będzie co ma być.

Pozdrawiam Vika
gość
06-01-2010, 13:37:59

Witam.

Renatko, Kraków to był mój wybór bałem się rehabilitacji nie sprawdzonych. To była sugestia samej Pani orzecznik z ZUS-u. Ogólnie jest naprawdę fajnie, nie będę chwalił dnia przed zachodem słońca.

Januszu, basen - trening czyni mistrza. z bólem nie tacy przegrali. Ale ja się nie poddam od jutra znowu basen

Podchodzi kulturysta na plaży nudystów do kobiety, napina mięśnie i mówi do niej z nieukrywaną satysfakcją:
- Co !? Bomba? No nie?
Ona na to: - Tak, tylko co? mały lont do tej bomby...

Pozdrawiam
Irek
gość
06-01-2010, 14:38:31

Irek najważniejsze że optymizm Ciebie nie odpuszcza my wszyscy z bólem walczymy a dni są różne tak jak dzisiaj u mnie przegrałem walkę z bólem i od rana drinkuje tramal tylko dla czego on nie ma innego smaku tylko miętowy tego nie wiem nie cierpię ziółek Pozdrawiam Janusz
gość
06-01-2010, 15:01:28

Dorotko zdjęcia Twoje z urokliwego pobytu w Świeradowie Zdroju są umieszczone na fotosiku chętnych zapraszam do obejrzenia warto zobaczyć .

Droga Viko mimo szczerych chęci nie umie umieścić Twojego zdjęcia w śród Szyjek w związku z tym mam prośbę prześlij mi je na moją pocztę a ja dalej sobie poradzę oczywiście jeśli tego sobie życzysz Mój adres janusz-kur2@wp.pl
Początkująca
06-01-2010, 15:30:05

Zosienko serdecznie Ciebie pozdrawiamy , dbaj o siebie odpoczywaj i korzystaj z uroku naszych pięknych gór .
Odwiedziałm dzisiaj szpital w którym byłam operowana a nawet ten sam oddział ponieważ dziewczyna która była operowana ze mna wróciła równo po 6 miesiacach . Z tym ze ona miała operowany ledzwiowy i odebrało jej nogi . Masakra . Po korytarzach przechadzał sie mój lekarz ale mnie nie pamietał może i dobrze . Nie mam dobrych wspomniej po ostatniej wizycie kontrolnej .Oddycha pani to dobrze z ze boli to ma boleć
Szczecin zasypany w sniegu , moje spacery z psem sa straszne boje sie aby nie wywinąć orła bo nie wiadomo czy wstałabym w całości
Pozdrawiam was cieplutko i zdrówka kochani tylko tyle mam teraz trzeba . Gosieńka
Początkujący
06-01-2010, 15:46:59

dziekuje za odpowiedz ale najgorsze jest to ze musze sporo czasu czekac za wizyta neurochirurga,a może ktoś wie czy ten mój wynik to coś powarznego ???
Początkujący
06-01-2010, 18:51:50

Witam,mam zapytanie do wszystkich chciałbym porozmawiac z kimś co zmaga śię z DYSKOPATIĄ na gg dowiedziałem śię ze jestem chory i nie wiem co robic będę wdzięczny za pomoc
Forumowiczka
06-01-2010, 19:02:24

Paweł, problemy z kręgosłupem należą do schorzeń moim zdaniem poważnych. Nic nie napisałeś o swoich objawach. Co Ci dokucza?
Niestety, nie porozmawiam z Tobą na gg bo mój kręgosłup szyjny bardzo źle znosi poddawanie rąk i barków dłuższym napięciom (co jes nieuniknione przy komputerze).
Nie znam problemów związanych z kręgosłupem lędźwiowym, może Janusz ma więcej do powiedzenia.
Ale napisz, jak sie czujesz, co Cię boli.
O to także zapyta lekarz podczas badania neurologicznego. Opis badania to nie wszystko.
Jeszcze zbyt wcześnie by dzielić się pełnymi wrażeniami z rehabilitacji.

Zosieńko, bedziesz musiała opowiedziec ze szczegółami 29 stycznia . Zbieraj wrażenia!

Jestem po drugim spotkaniu z rehabiltantem... Powiem Wam, że to naprawdę nie należy do przyjemności. Naciąganie skurczonych przez wiele miesięcy mięśni to okropna i bolesna praca. Mam się przygotować na pół roku takich "przyjemności"! Buuuu....
Początkujący
06-01-2010, 19:14:22

ja już jestem po wizycie u neurologa teraz czekam za wizyta u neurochirurga z tego co powiedział neurolog w moim przypadku bedzie konieczna operacja:( boli mnie najbardziej ledzwiowa cześc kręgosłupa mam tez problemy z chodzeniam straszne bule nug moje zycie było bardzo aktywne a teraz nawet pracowac mi nie wolno troszke mnie to załamało

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: