Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
28-08-2020, 18:33:24

Kasiu współczuję Ci, jedna wielka głupota. Przecież skoro masz skierowanie to powinni przyjąć w każdym szpitalu... Czego to nie wymyślą. Człowiek ma cierpieć a oni odsyłają tylko
Forumowiczka
28-08-2020, 18:53:59

Kasiu bo to jakas paranoja z tymi szpitalami.O wszystko trzeba walczyc i jeszcze kupa do tego nerwow. Dzwoń, chodź obyś jak najszybciej trafiła na zabieg. Bo może być tylko gorzej. A popatrz, zawsze uważano nasze Podkarpacie za zacofane A poważnie to naprawdę można znaleść u nas dobrych specjalistów i to z całego kraju u nas przyjmują
Forumowiczka
28-08-2020, 19:01:31

Daagula, a Ty wytrzymasz z tymi bólami do października?? To jednak ponad 6 tygodni, szmat czasu a ból i tak Ci nie minie. A wiesz, że masz możliwość zmiany terminu może warto się zastanowić...
Forumowiczka
29-08-2020, 11:05:05

Dam radę nie jest aż tak źle, chociaż to strasznie męczące. Jeszcze do tego lędźwiowy dokucza mój kregosłup chyba się za coś mści :( trzeba tam będzie zajrzeć co tam się dzieje....
Forumowiczka
29-08-2020, 11:06:51

Że można zmienić termin wiem, doktorek mówił że jakby się coś działo gorzej to mam dzwonić przyspieszymy termin. :)
Wtajemniczona
29-08-2020, 11:28:20

Dorka1616 2020-08-28 20:53:59
Kasiu bo to jakas paranoja z tymi szpitalami.O wszystko trzeba walczyc i jeszcze kupa do tego nerwow.
Dorka albo im brakuje lekarzy albo liczą, że pacjenci będą się operować prywatnie. Chciałam blisko domu ale skończy się pewnie na innym województwie.
Na razie weekend, trzeba szykować wyprawkę do szkoły. Moja młoda idzie do pierwszej klasy więc emocje są :D a po wczorajszym masażu dałam radę jechać na jakieś zakupy w papierniczym więc połowa sukcesu.
Także dziewczyny i chłopaki głowa do góry bo tylko spokój nas uratuje :)
Forumowiczka
29-08-2020, 12:41:09

Dokładnie tak dziewczyny poskladamy się do kupki i będziemy chasać jak sarenki
Forumowiczka
29-08-2020, 12:57:37

Kasiu, twoja córka idzie do pierwszej klasy, a u mnie mój wnuczek zaczyna szkołę
Wtajemniczona
29-08-2020, 17:42:46

Dorka i też się nie może już doczekać? :) moja córka na razie się cieszy, zobaczymy co będzie dalej. Tym bardziej, że przez wirusa to będzie dziwny rok szkolny. Maseczki, zakaz wchodzenia rodziców do szkoły, wf tylko na powietrzu itd.
Daagula z tym skierowaniem to trochę rozumiem. Bo a nuż neurochirurg z innego szpitala będzie miał inną wizję na moją szyję. W sumie już słyszałam 3 różne wersje od 3 różnych lekarzy i sama jestem ciekawa, co wybierze kolejny. Szkoda tylko, że czas leci a szyja sama nie zdrowieje ;)
Forumowiczka
29-08-2020, 17:55:04

Kasiu, widzisz dobry neurochirurg ocenia przede wszystkim odczucia pacjenta.Czasem sa duże zmiany w kregoslupie ale nie ma duzych bóli,czasem jest odwrotnie. Dobry doktor ocenia składową pacjenta a nie tylko płytkę z rezonansu. Na szczęście większość specjalistów zwraca na to uwagę i skończyła sie era niedouczonych lekarzy.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
DM1
Cześć choruje na dystrofie miotoniczna typu 1 od 10 lat czy ktoś jest w podobnej sytuacji? Proszę o kontakt na maila weronikakolodziejczak33@gmail.com
gość
Bardzo bym prosiła o poradę.
Mama ma 60 lat choruje od roku, ręce opadają od poniedziałku zaczęła rehabilitację domową. Mam dziecko 10 letnie on na to wszystko patrzy jak mama robi się nie znośna nawet tramal nie pomaga na ból nóg.
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
Reklama: