Kawo, jak byłeś na oddziele, dostałeś kołnierz z oddziału czy wczesniej sam kupowaleś. Pytam, bo nie dopytalam doktorka
Dorka1616 2020-08-28 09:37:21
Kawo, jak byłeś na oddziele, dostałeś kołnierz z oddziału czy wczesniej sam kupowaleś. Pytam, bo nie dopytalam doktorka
tltester 2020-08-28 11:15:53
Dorka, kołnierz musisz sobie kupić. Będzie Ci potrzebny w powrocie do domu. Mi po operacji żadnego kołnierza nie kazali nosić bo to osłabia mięśnie. Zresztą, zapewniam Cię, że miałabyś go dość po godzinie lub dwóch.
Nataleo 2020-08-27 21:46:38
Jutro mija tydzień od operacji. Ja generalnie też odczułam ulgę zaraz po zabiegu. Zniknął przenikliwy, rwący ból prawej ręki. Teraz jeszcze ręka mi drętwieje i jest osłabiona, ale to wiem że wymaga czasu żeby było lepiej. Natomiast pojawiły się te nowe bóle. Poza tym jestem bardzo usztywniona, jeden fałszywy ruch i czuję się jakby zblokowana na linii łopatek. Dziwne uczucie. Może rzeczywiście potrzebuje czasu, mam nadzieję, że to minie. Też czasem łykne coś przeciwbólowo, ale faktycznie chętnie bym już odstawiła wszelkie medykamenty, bo już się nabrałam świństwa przed operacją. Najbardziej chciałabym nagle cudownie ozdrowiec, przypuszczam że tak samo jak każdy na tym forum. Szkoda, że tak się nie da
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.