Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
20-10-2020, 20:42:31

Tak dziewczyny, byle do przodu Trzeba przecierpieć swoje ale potem bedzie lepiej. Zobaczycie
18.07.2019 L4-L5-S1 implantacja dystraktorów międzykolczystych Bac Jac 16.09.2020 Dyscektomia C4/5 5/6 6/7 sposobem Smith-Robinson, implantacja klatek szyjnych LFC, stabilizacja płytką szyjna Biomet odbarczanie kanału kręgowego
Początkująca
20-10-2020, 21:31:36

Dziewczyny zazdroszcze Wam takiego pozytywnego nastawienia. Mnie ostatnio coraz wieksza depresja bierze. Dopóki byłam w Polsce to chociaż byłam wśród ludzi. Od kiedy wróciłam to prawie z nikim się nie widuje, bo znajomi pracują i nikt w tygodniu nie ma czasu, mój partner ma taką prace, że często wyjezdza, dzieci idą do szkoły, więc siedzę sama i gotuję te obiady i czuję się nikomu niepotrzebna. Brakuje mi pracy, wyjścia do ludzi, dobija mnie już to chorowanie, chyba się do tego nie nadaje
Forumowiczka
20-10-2020, 21:38:51

Nataelo, rozumiem Cię doskonale. Przeszłam przez to. Wściekłość na wszystko i na wszystkich. Dom dawniej traktowałam czasem jak miejsce do spania.. Hihi Tak było. Ale wiesz co wymyśliłam, że w końcu mam czas tylko dla siebie. Czasem to komicznie wygląda np. maluję sobie codziennie paznokcje, wiem to debilizm ale pomaga. Nigdy nie mialam na to czasu a teraz mam Wiem, ze to bzdura, ale warto znaleść coś tylko dla siebie
18.07.2019 L4-L5-S1 implantacja dystraktorów międzykolczystych Bac Jac 16.09.2020 Dyscektomia C4/5 5/6 6/7 sposobem Smith-Robinson, implantacja klatek szyjnych LFC, stabilizacja płytką szyjna Biomet odbarczanie kanału kręgowego
Wtajemniczona
21-10-2020, 06:16:29

Nataleo też Cię rozumiem. Też siedzę cały czas w domu. I to konkretnie, bo chodzić za bardzo nie mogę więc smut na całego. Nagle życie się zmienia całkowicie, a znajomi nie mają czasu bo obowiązki, praca itd.
Dorka ma dobrą radę Trzeba sobie coś wymyślić do roboty na miarę swoich możliwości. Bo inaczej to tylko nerwy, żal i łatwo o depresję.
Mam dziś masaż ale chyba też sobie zaraz pomaluję paznokcie, a co a tymczasem kawka i miłego dnia wszystkim hihi
gość
21-10-2020, 07:35:15

KasiaSwiebodzin 2020-10-20 21:56:24
Gościu podpisz się Uważaj na rehabilitację, delikatnie - jak fizjoterapeuta za mocno będzie cisnął to można ucierpieć o wiele bardziej. Wiem coś o tym ;)
A lekarze niestety są różni i z reguły trzeba przejść dlugą drogę zanim się znajdzie konkretnego i dobrego.
Moj neurolog (drugi z kolei bo pierwszy średnio pomógł) sam jest po dwóch operacjach kręgosłupa więc wie jak to boli. I jeśli coś mi doradza, to mu ufam.
Dziewczyny u mnie dziś już lepiej, kurde tak mnie ramiona i ręka to jeszcze nie piekły jak przez ostatnie 2 dni. Także sobie poleżałam trochę, ale nawet głowa już dziś nie boli więc do przodu.
Jak u Was? Dorka pewnie znowu coś piekłaś hihi albo robiłaś inne szalone rzeczy :D
Wtajemniczona
21-10-2020, 07:56:04

Po co wklejasz moją wypowiedź?
Początkująca
21-10-2020, 07:56:26

Ok, juz podpisana jestem Dziewczyny, czy wam również tyle czasu zajęło dowiedzenie sie co Wam dolega??? Wczoraj dostalam nowy wątek od lekarzastwierdził, ze to moze od zatokmatko przecież ja nawet kataru nie mam 8a kark i kręgosłup boli
Forumowiczka
21-10-2020, 08:00:10

Sabina, może Ty znajdź sobie dobrego neurologa. Bo widze, że Twój doktorek chyba zaczyna gwiazdorzyc
Wtajemniczona
21-10-2020, 08:23:56

Pierwsze co to neurolog. Poszukaj kogoś dobrego i leć prywatnie bo szkoda czasu na bóle i leczenie eksperymentalne wszystkiego naokoło
Początkująca
21-10-2020, 09:07:03

Dziewczyny macie rację. Nie ma co się nad sobą użalać i znaleźć sobie coś do roboty. Zanim szyja mi się zepsuła to nigdy nie miałam czasu dla siebie, zawsze tylko praca, dom, dzieci. Muszę nauczyc się cieszyć tym wolnym czasem.
Sabina to niby ten ból karku i kręgosłupa to też od zatok? Interesująca diagnoza

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: