Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
20-10-2020, 11:18:55

Rehabilitację zaczynam za miesiąc, od 22 fizjoterapia, moze pomozejak lekarze sa bezradni to trzeba brać sprawy w swoje recedzis miałam problem ze wstanie z łóżka... Plecy i bark tak bolaly... Dobrze by było, żeby chociaż jeden lekarz powiedział konkretnie co i jakZdrowka zycze
Wtajemniczona
20-10-2020, 19:56:24

Gościu podpisz się Uważaj na rehabilitację, delikatnie - jak fizjoterapeuta za mocno będzie cisnął to można ucierpieć o wiele bardziej. Wiem coś o tym ;)
A lekarze niestety są różni i z reguły trzeba przejść dlugą drogę zanim się znajdzie konkretnego i dobrego.
Moj neurolog (drugi z kolei bo pierwszy średnio pomógł) sam jest po dwóch operacjach kręgosłupa więc wie jak to boli. I jeśli coś mi doradza, to mu ufam.
Dziewczyny u mnie dziś już lepiej, kurde tak mnie ramiona i ręka to jeszcze nie piekły jak przez ostatnie 2 dni. Także sobie poleżałam trochę, ale nawet głowa już dziś nie boli więc do przodu.
Jak u Was? Dorka pewnie znowu coś piekłaś hihi albo robiłaś inne szalone rzeczy :D
gość
20-10-2020, 20:04:51

Kasia, jakbyś zgadła. Kupiłam sobie wczoraj drabinkę, taka pokojową, wymierzylam dokladnie wysokość podemnie. I zmieniłam firanki na trzech oknach oczywiscie powolutku Rąk nie unoszę do góry i głowy też, wiec jest rewelacja Człek od razu czuję się lepiej
Forumowiczka
20-10-2020, 20:05:32

To ja
18.07.2019 L4-L5-S1 implantacja dystraktorów międzykolczystych Bac Jac 16.09.2020 Dyscektomia C4/5 5/6 6/7 sposobem Smith-Robinson, implantacja klatek szyjnych LFC, stabilizacja płytką szyjna Biomet odbarczanie kanału kręgowego
Wtajemniczona
20-10-2020, 20:05:57

Do Kawo
Racja, jak się czlowiek za bardzo zaczyna wgłębiać w swoje bóle i kiepską sytuację, to już blisko do załamania lub depresji. Najgorzej jak się narzeka, bo boli i nie przechodzi a domownicy mają dość słuchania, bo ile można. Jak kogoś nie boli, to i tak nie zrozumie. Ale czasem mógłby jednak nas pożałować
Wtajemniczona
20-10-2020, 20:08:44

Dorka domyśliłam się od razu że to Ty hihi
Jak to można sobie fajnie wszystko ogarnąć
Forumowiczka
20-10-2020, 20:17:28

Kasiu, a jak psycha się poprawia Też czytałam co Kawo podesłał. Przeszłam chyba wszystkie etapy załamania i wkurzenia U mnie przynajmniej druga połówka umie zrozumieć, że ten ból nie był wymyślony i przesadzony. Wie, jak funkcjonowalam przedtem, a jak potem. Wiec u mnie na szczęście miałam i mam wsparcie. A z głowa już sobie poradziłam i te dwie operacje napewno się do tego przyczyniły
18.07.2019 L4-L5-S1 implantacja dystraktorów międzykolczystych Bac Jac 16.09.2020 Dyscektomia C4/5 5/6 6/7 sposobem Smith-Robinson, implantacja klatek szyjnych LFC, stabilizacja płytką szyjna Biomet odbarczanie kanału kręgowego
Wtajemniczona
20-10-2020, 20:32:15

Trzeba zrobić wszystko, żeby było lepiej. I będzie, bo nie ma innej opcji
Dorka dobre wsparcie to skarb :)
Forumowiczka
20-10-2020, 20:33:47

Hej dziewczynki :) u mnie jako tako, bywają lepsze i gorsze chwilę. Młody mnie zaraził i dopadło mnie przeziebienie.... Jak za długo siedzę to wieczorami bardziej cierpię. Dorka masz rację, że wszystkim można dać sobie radę wystarczy chcieć
Forumowiczka
20-10-2020, 20:35:19

Racja jak się ma wsparcie to odrazu jakoś lepiej się wszystko znosi. No ale nie każdy jedt w stanie wszystko zrozumieć, nie czując czegoś na własnej skórze

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: