Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
17-03-2019, 10:13:11

Joanna
Miałam operację 24.10.2018. Przepuklina, jeden poziom. Szykują się kolejne przepukliny.
Po operacji bywało różnie ale było lepiej . Od 2 tyg jestem na rehabilitacji w ramach prewencji zus i jest dramat. Po ćwiczeniach wróciły wszystkie objawy!
Drętwienie rąk i ten cholerny ból głowy...mój rehabilitant mówi, że to dlatego że się spinam i pewnie ma racje, ale ja widzę to tak, że to poprzez ćwiczenia (nic wielkiego, lekkie, a jednak...) uruchomiłam, czy pobudziłam coś tam w środku...
Jestem załamana...
gość
18-03-2019, 07:35:48

Gość 2019-03-17 00:58:35
A mam pytanie do osób po operacji. Ile godzin ta operacja trwa?
Witam serdecznie
U mnie operacja trwała dwie godziny
Miałam operowane dwa poziomy
gość
18-03-2019, 07:46:51

Witam serdecznie moje Szyjki
Dziś zaczynam 4 dzień pobytu w uzdrowisku
W sobotę miałam już 4 zabiegi jest naprawdę super.Od dziś tak naprawdę zaczynam maraton zabiegów i mam nadzieję że zabiegi pomogą i wrócę do pracy.
Pozdrawiam Was i życzę dużo zdrówka
gość
18-03-2019, 11:42:58

Zosia40😊
Renato to super , że jesteś zadowolona .Korzystaj z. tej rehabilitacji .Jakby chcialo się Tobie i byś miala czas to napisz proszę jakie przydzielono Tobie zabiegi.Serdecznie Pozdrawiam wracaj do formy😘
Pozdrawiam Wszystkich❤
Początkująca
18-03-2019, 12:06:18

Witam serdecznie wszystkie szyjki 🙂piszę już trzeci raz, ale nie wchodzą moje posty 🤔
Jestem tu nowa.
Joanna.
Początkująca
18-03-2019, 12:13:01

O, chyba się udało 😊
Czytam Wasze forum od dwóch tygodni, co podtrzymuje mnie na duchu.
Dziś dostałam termin operacji na 2kwietnia, umieram ze strachu. Będę operowana w Gdańsku w uck. Boję się okropnie, czy się uda, to już mój trzeci termin-dwa razy strach wygrał. Teraz już decyzja podjęta, choć nie jest łatwo, mam dwoje małych dzieci i chcę być dla nich jeszcze sprawną i zadowoloną mamą, a nie umęczoną przez ból i inne dolegliwości osą.
Będę wdzięczna za przyjęcie mnie do grona.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie 😊
Początkująca
18-03-2019, 15:04:06

Joanna
Miałam operację 24.10.2018. Przepuklina, jeden poziom. Szykują się kolejne przepukliny.
Po operacji bywało różnie ale było lepiej . Od 2 tyg jestem na rehabilitacji w ramach prewencji zus i jest dramat. Po ćwiczeniach wróciły wszystkie objawy!
Drętwienie rąk i ten cholerny ból głowy...mój rehabilitant mówi, że to dlatego że się spinam i pewnie ma racje, ale ja widzę to tak, że to poprzez ćwiczenia (nic wielkiego, lekkie, a jednak...) uruchomiłam, czy pobudziłam coś tam w środku...
Jestem załamana...
Dziś mój rehabilitant mówi, że to od ćwiczeń na turnusie zus...
Operator każe mi się wstawić u niego w szpitalu w czwartek z rezonansem (który muszę sama sobie zrobić prywatnie).
boli...bardzo boli i bardzo się boję co teraz...
Operacja 24.10.2018 Discektomia C5 C6 z implantacją krążka m-kręgowego C-DISC (PEEK LfC) nr 4/6
gość
18-03-2019, 16:39:02

Zosia40😊
Do Joanny po operacji
Myślę,ze nie masz innego wyjscia tylko szybko zrobić ten rezonans i do lekarza skoro masz taki ból.Ja ćwiczę w domu od tygodnia dostalam taki instruktaż razem z wypisem ze szpitala i tez zaczęło mnie mocniej boleć łopatki i szyjaa
Badz dobrej myśli😊
Pozdrawiam i życzę zdrówka😚
gość
18-03-2019, 16:56:17

Zosia40😊
Do Joanny240577
My wszyscy wiemy i rozumiemy Twoje obawy.Ja jeszcze 6 tyg.temu idąc na sale operacyjną chcialam zrezygnować.Ale powiedziałam sobie że nie dam rady tak żyć.W moim przypadku byla to szybka decyzjaTo co teraz Czujesz jest 1000 razy gorsze przed operacja sama wiem.Po juz bedzie 1000 razy lepiej😊.
Także glowa do góry.
I Badz SUPER MAMĄ.POZDRAWIAM
gość
18-03-2019, 17:06:18

Zosia 40
WITAJCIE.😊Moje drogie.
Te szyjki co dlugo nic nie pisza_?
Co u Was.Ja czekam na komisję Zus!
Pozdrawiam i życzę Wszystkim Zdrowka😘

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: