Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
16-06-2012, 10:17:20

Witam bardzo serdecznie Wszystkich .Ciesze sie ze dolaczylam do tego forum -co prawda troche to trwalo -ale dzieki pomocy -sie udalo . Bogusiu mysle ze masz racje -nie mam co zwlekac -bo to niestety postepuje i to w zastraszajacym tempie .Wczoraj poczulam jakies dziwne "prady" w calym ciele.No ale biore sie za siebie powaznie.
ewaparz2
Początkująca
16-06-2012, 11:36:21

hej, uzbrajam się więc w cierpliwość, choć to bardzo trudne, szczególnie jak się żyje w "strefie ciszy", tym bardziej, ze na lewe ucho mam już dawno stwierdzony spory ubytek słuchu.
nie przeszkadzało mi to do tej pory bo słyszałam dobrze na prawe, ale teraz jest ciężko. Ale wstrzymam się jeszcze i zobaczę ,może to faktycznie ustąpi z czasem.
Nie było naiwnością pójście na operacje, to była konieczność- porażenie prawej ręki bardzo utrudniało życie, naiwnością była wiara, że miną wszelkie dolegliwości. Swoją drogą myślę teraz, że część objawów szyjnych dokładała się mocno do fibromialgii, pewność będę miała pewnie jesienią, bo teraz, gdy jest taka pogoda to z fibro da się żyć. Największy ból i sztywność jest rano, potem można wytrzymać, szczególnie jeśli się wie, że żadne prochy nie zadziałają. Na dłuższą metę siada psychika ale jakoś sobie radzę, przynajmniej do tej pory.
anja
anja
gość
16-06-2012, 14:22:57

zanzibar
Choć wena opuszcza me ciało
i wierszy w mym sercu jest mało
gdy pustka w tej siwej głowie
co zrobić miłe panie i mili panowie
jak ją przywrócić do życia ?
np któż mi na to odpowie?
…hmm
Poeto bez weny ! – jeno w Twym mniemaniu!
najlepsza jest twórczość po dobrym śniadaniu,
spacerze po lesie, gdzie echo ją niesie
i do serca wraca – wszak to serca praca.
To nie szron jest winien, co błyszczy na głowie
To serce i dusza strofę nam podpowie.
Na bóle i lęki, zmartwienia co trapią
Poezja od serca- najlepszą terapią!

DO BOJU POOOLSKO….. DO BOJU BIAŁO-CZERWONI!
anTosia O wartości życia rozstrzygają nie czyny, choćby wielkie, ale miłość, choćby mała.
Forumowicz
16-06-2012, 19:04:43

;-
Czy po śniadaniu obiedzie kolacji
wena swe podpowie słów racje?
to trudne do określenia a cóż to jest ta wena?
Wiem jeno przecie że Ty anTosiu masz racje
pisząc te wiersze pogodne i miłe
że przy nich szron na głowie się schla
i czołem o bruk ten wali że to co piszesz się chwali
i siwym włosem pokłon nad wierszem tym składa
antosiu to przecież wypada !!!!!
Wiec pisz terapie tę miłą co wiosnę tu uczyniło
pisz szczerze i wiernie co serce podpowie
i myśli swe w głowie toczy
pisz je na co dzień i w nocy

Polska Gola taka jest kibiców wola
ks Janusz
Forumowicz
17-06-2012, 08:01:24

No cóż przegraliśmy ale to nic tak już jest ze i czasami nawet modły nie pomogą .
anja tak przy tej chorobie jest że nasza cierpliwość wystawiona jest na próbę nie należny sie załamywać i popadać w depresje najlepiej jest znaleźć coś zastępczego aby nie kumulować myśli
Pozdrawiam wszystkie szyjki
ks Janusz
Forumowicz
17-06-2012, 13:36:35

Ludzie czy wy spicie czy burza was przestraszyła nudno tu dzisiaj
ks Janusz
gość
17-06-2012, 15:13:06

Faktycznie jakoś wszyscy gdzieś się zapodziali....byłam na kajakach Ale było super....jeszcze nie wiosłowałam
Pozdrawiam i dobrego popołudnia dla szyjek
Bogna
gość
17-06-2012, 17:01:05

Piękny był dzień, piękna niedziela, ale dosyć forsowna i pełna atrakcji- obym nie odchorowała! (tfu, tfu!)
Też byłam nad wodą i przesyłam Wszystkim Paniom Szyjkom te piękne nenufary od Pana Toliboskiego cudne, co?
Miłego wieczoru
[url href=http://www.forumneurologiczne.pl/galeria/hindus_ka/albumy title="Przejdź do galerii użytkownika"][NOFILE]
anTosia O wartości życia rozstrzygają nie czyny, choćby wielkie, ale miłość, choćby mała.
Forumowicz
18-06-2012, 05:36:05

anTosiu TAKI KOSZ?
TO TEN TOLIBOWSKI DOBRZE SIĘ WYMOCZYŁ
Plus tej forsownej niedzieli jest taki że jak spojrzysz na nenufary wszelkie bolączki odejdą w nie pamięć
ks Janusz
gość
18-06-2012, 08:42:37

Januszu,
tak ładnie wczoraj pozdrawiałeś, że choć dziś postanowiłam podziękować i POZDROWIĆ CIEBIE I WAS WSZYSTKICH słońca kochane SZYJE

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: