Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
22-05-2012, 21:03:29

Dziś jakiś melancholijny jestem.
Pamiętacie PAPA DANCE - OCEAN WSPOMNIEŃ ?
http://www.youtube.com/watch?v=SydO94MBfc4
Co ja zrobić mam?
Dokąd zwrócić się?
Kto mi poda
Swą pomocną dłoń?
Szary wiruje pył
Tylko on
Mnie nie opuszcza
Skąd mam wziąć tyle sił
Abym mógł
Miejsce odnaleźć swe?
Pozdrawiam Paweł Jeśli nie otrzymujesz cudu ... Stań się nim
gość
22-05-2012, 21:08:15

Sensson - poszukaj w sobie. Masz to dane - tylko się nie lękaj uruchomić.
gość
22-05-2012, 21:16:19

http://www.youtube.com/watch?v=Ybj4q_nnWGA&feature=fvwrel
Pozdrawiam Paweł Jeśli nie otrzymujesz cudu ... Stań się nim
Początkująca
22-05-2012, 22:49:30

Dzień dobry
Halinko Kochana Nasza, czasami los daje nam okrutny prezent i musimy go wziąć... Prawdopodobnie coś cennego zyskujemy dzieki takim doswiadczeniom..., na pewno na chwilę przerywamy nasz bieg, nasz wyścig, popadamy w rozpacz, w zadumę, ale nie musimy cierpieć w ciszy.
Halinko, wpadaj do nas jak najczęściej, opowiadaj o tym, co trudne, nie zostawaj ze swoim cierpieniem sama. Razem z nami może będzie Ci łatwiej przejść przez te trudne chwile. Bardzo ciepło myślę o Tobie
Witaj Bogno, witaj Agnieszko
Bogna, tak wiele wspólnego mamy Z tym ogrodem, to sie jednak nie zgadza. Mi nie zarasta Bo go nie mam
Pozdrawiam
Jo
Joa
Forumowicz
23-05-2012, 04:42:46

Joa Dzień Dobry Nad tym zarastającym ogrodem to przemyśl zawsze coś do przekopania się znajdzie
Jak u Ciebie godzina 00.49 jest Dzień Dobry to co teraz jest? Dobry wieczór?
Pozdrawiam
ks Janusz
gość
23-05-2012, 06:25:50

Dzień dobry bardzo . Jo ...mój ogród jest już ogarnięty - dziecko przyjechało w weekend - jest pięknie. Oj tam oj tam - popełniłam okrutny grzech dzisiejszej nocy i nie żałuję teraz ( być może będę w przyszłości) spałam bez poduszki ortopedycznej i wyspałam się wspaniale - pierwszy raz od 5 tygodni ( od operacji). Nic mnie nie boli i jest pięknie. Wiem wiem, to tylko taki jeden raz i już będę grzeczna. Dobrego dnia dla Was szyjki Kochane
gość
23-05-2012, 06:32:56

"Doktorzy, którzy zajmują się chorymi, powinni koniecznie zrozumieć, czym jest człowiek, czym jest życie i czym jest zdrowie, i w jaki sposób równowaga i harmonia tych elementów je podtrzymuje".
- Leonardo da Vinci
================
"Choroba jest klasztorem, który ma swoją regułę, swoją ascezę, swoje cisze i swoje natchnienia".
- Albert Camus
===========================
Miłego, Irek
krak62
Forumowicz
23-05-2012, 06:37:47

buraczek 2012-05-22 21:41:22 Marcin, jak miałbyś chwilkę wolną, to mam pytanie. Jakie są objawy (początkowe) zapalenia stawu barkowego? Zajmujesz się może też takimi schorzeniami, czy specjalizujesz się głównie w kręgosłupie?
DrGoogle podaje objawy ale już te pełne, jak wszystko się rozhula, z kolei moja bliska koleżanka akurat jest po rehabilitacji stawu i z tego co mi opowiadała, to bóle promieniowały jej do łopatek, szyi i łokcia. To jak rozróżnić co pochodzi od kręgosłupa a co od stawu? Bo ją bardzo długo diagnozowali. Oczywiście pytam o początki, bo potem to już pewnie nie ma problemu.
Mam nadzieję Że inne szyjki nie będą na mnie złe, że trochę zmieniłam temat, ale jest to dla mnie aż niesamowite, że staw barkowy może naśladować objawy kręgosłupa szyjnego, dlatego wyciągnęłam to "na tapetę"
Asia

Początkujący
23-05-2012, 07:15:38

Witam wszystkich.
Dyskopatia C6-C7,brachialgia lewostronna
19.05.2012 discektomia i osteotymektomia C6-C7,spondyloza międzytrzonowa. Od wczoraj jestem w domu i mam kilka pytań,które lekko mnie dręczą.
Boli mnie gardło,zwłaszcza przy przełykaniu,kręgosłup też niezależnie od pozycji-czy to jest normalne?.Odczuwam splątanie,dezorientację trudno mi się skoncentrować,dzwoni mi w uszach-czy to jest normalne po tego typu zabiegu??Nie biorę żadnych lekarstw od wczorajszego ranka czyli od wyjścia ze szpitala bo ich po prostu nie mam.Idę zaraz do rodzinnego pożebrać ale wątpię żeby się udało,skierowaniem do ortopedy mogę sobie wytrzeć zadek bo oczywiście mnie nie przyjął,obowiązuje kolejka,opatrunku tęz nie zmienił bo on tego nie robił więc najlepiej to chyba zdechnąć.
Sorki za ewentualne niejasności ale potwornie kręci się mi w głowie i może później coś dopiszę.
Pozdrawiam
Początkująca
23-05-2012, 07:19:47

Witaaaam
Halinko, przypomniało mi się, Ty nie możesz oklapnąć (ani zwiędnąć, ani opaść z sił, ani stracić wiary...), bo kto mnie będzie pilnował???
Czy Ty myślisz, że Zosia, Wielebny i Asia dadzą mi odpowiednio dużo kopsów? Proszę pomyśl o mnie, bo znów mnie nosi!!!
Wielebny, toż Ty w nocy piszesz, ja o tej godzinie liter nie widzę.
Oj, spodobal mi siię pmysł założenia ogrodu...
Bogna, po spowiedzi wrzucamy na tacę, wtedy szybciej będzie odpuszczone. Dobrze mówię Wielebny?
Joa

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: