Ja też nie zrozumiałam z opowieści starszej Pani.
Gość 2012-03-21 16:04:55 Wyraznie pisze, 15 dni w szpitalu pod opieka i obserwacja, czytajcie uwaznie.
Gość 2012-03-22 16:40:16 Gosciu tetniak zakrzepia sie dopiero po embolizacji , nie " zaskrzepia", intencja tego postu byla opowiesc o szansie na drugie zycie, ale to bylo 2 lata temu i nie istotne jaka metoda leczenie zastosowano.
Gość 2012-03-20 07:54:53 czytam czytam i nic nie rozumiem..... to znaczy że nie miała Pani zabezpieczonego tego tętniaka po wylewie?
Gość 2012-04-01 23:37:10Witam!Przepraszam,że może napisałam niezrozumiale ale jest taka prawda.Tak nie miałam żadnego zabezpieczenia pękniętego tętniaka po wylewie.Powiedzieli nie do operacji. Byłam leczona farmakologicznie przez 15 dni pod stałą opieką lekarza a dalej krew miała się wchłonąć sama.Gość 2012-03-20 07:54:53 czytam czytam i nic nie rozumiem..... to znaczy że nie miała Pani zabezpieczonego tego tętniaka po wylewie?
W domu musiałam leżeć jedynie na chwilę wyjść zaczerpnąć świeżego powietrza,żadnego najmniejszego wysiłku,dźwignąć tylko szklankę z wodą.Pytałam czy może być nawrót,lekarka mówiła że nie ma reguły. Jak do tej pory dziękuję Bogu za otrzymany dar i proszę o dalszą opiekę.Życzę dużo zdrowia tym, co pragną i ich rodziną.Pozdrawiam :)
ala1968 2012-04-02 12:42:56 Witajcie,chcę sie podzielić dobrą wiadomoscią .W tym tygodniu po roku nieobecnosci [spowodowanej pęknieciem tętniaka i krwotokiem podpajęczynówkowym] wracam do pracy zawodowej.Tak więc,warto wierzyc,że się uda.....Pozdrawiam i trzymam kciuki za innych walczących i ich najbliższych...Ala
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.