9 lipca miałam operację usunięcie przepukliny C5-6 w Klinice Neurochirurgii w IPiN na Sobieskiego w Warszawie. Polecam wszystkim, warunki bardzo komfortowe i atmosfera anielska. Po operacji nie zakłada się kołnierza.

15-07-2009 o 14:25 autor: Gość
Spineczko, witaj (...)
Z radościa przeczytałam, że kolnierz masz zalecony na 3 tygodnie, bo ja nie jestem tak w 100 % przekonana do szkoły bezusztywniaczowej i mam obawy, czy dobrze mi się tam wszystko zrośnie bez kołnierza. Ale skoro kołnierz jest na 3 tygodnie, a ja już 3 tygodnie zaliczę jutro, to może wszystko jest OK. ? Wizyte kontrolna mam dopiero 6 sierpnia ( tak mam zwolnienie ). A ty ? I jeszcze jedno pytanie : czy sama zgłosiłaś się na rehabilitację czy miałas skierowanie od lekarza ? Czy masz już jakieś zabiegi i jakie ? będę wdzięczna za rady (...)
Noszę apaszki, jak elegancka kobieta szkoda tylko, ze jest teraz tak upalnie, bo wychodzę z moja blizną na spacer a ona nie oddycha pod tymi apaszkami No ale w domu jest nie zasłaniana, wiec chyba tlenu jej nie brakuje...
Sciskam serdecznie, pa.
Gosia SL
Hej Gosiu,
Z tym kołnierzem to jest zagadka no nie? Dzielimy się na kołnierzowych i bezkołnierzowychJa też się zastanawiam jak jest lepiej. Z tego co czytam i rozmawiam z lekarzami tendencja ogólna jest chyba w kierunku skracania okresu "kołnierzowania" lub rezygnacji z niego. Mój lekarz najwyraźniej jest ze szkoły kołnierzowej
W kołnierzach czy bez - bądźmy dobrej myśli !
Ja mam wizytę kontrolną 20 lipca, czyli w najbliższy poniedziałek. Zapytam o rehabilitację ale wiem już, że nieprędko doktor mi pozwoli... A w tej chwili z rehabilitantem rozmawiam tylko przez telefon, pytam o to i owo...
Z tymi apaszkami to super pomysł - również zostanę Elegancką KobietąMoże jeszcze zakupimy sobie jakieś ekstra kapelusze?
Trzymaj się i pisz co u Ciebie. Ja postaram się zdać relację z wizyty kontrolnej w przyszłym tygodniu.
Spinka
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.