dodane: 22-07-2009 o 11:01 autor: Gość
Spineczko, no to gratulacje ! Dla grzecznej rekonwalescentki, piękne zdjęcie o podróże PKP (...) A czy masz te bóle w odstępach czasowych czy ciagłe ? A jak z ruchomością szyi ? (...)
A jak funkcjonujecie w takim normalnym domowym życiu ? Schylacie się gdy coś zleci na podłogę ? Same obcinacie sobie paznokcie u nóg, same myjecie głowę ?
Czy smarujecie już bliznę ? Ja mam jeszcze w jednym miejscu mały, ok. 3 mm strupek, nie wiem czy już można ? (...)
Dziewczyny, Spineczko, Gosieńko, jak to wyglada u was ? (...)
Gosia SL
O co chodzi z tym zdjęciem bo nie rozumiem?![]()
Bóle (a właściwie dolegliwości, nie bóle) mam jakby wędrujące, raz bok, raz ramię, bark. Zmienne. A właściwie zmienno-ciągłe bo mimo, że zmienia się obszar, dolegliwość jest na razie stała. Chociaż, w nocy, gdy leżę na wznak lub na prawym boku - nic mi nie jest![]()
Szyją ruszam na razie b. delikatnie, nie szaleję, jestem sztywniarą i ważniarąI DAMĄ
Gosiu, DAMA się nie schyla i nic w domu nie robi, absolutnie ! Należy leżeć ile się chce, pachnieć i przyjmować kwiaty od wielbicieli
![]()
Głowę myję wyłącznie w kołnierzu, lżej go zapinam żeby móc włożyć dłoń z tyłu. Blizny nie smaruję ale chyba już zacznę CONTRATUBEXEM. Jest tak piękna, że szok(podobno blizny są sexy
)
dodane: 22-07-2009 o 12:45 autor: Gość Przyjęłam zasadę w domu przewróciło sie niech leży , staram sie we wszystko angażować męża i ciągle miauczeć ze mi złe aby mnie ciągle żałował ale niestety facet to "świnia" i nie ma litości nad kobieta . Nie żartuje nie jest tak zle i tak dużo w domu robi nie mogę narzekać. (...) Gosieńka
Brawa dla Gosieńki, tak trzymać ! Mąż, nie mąż, angażować należy.
Pozdrawiam Was Drogie Damy,
Spinka
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.