Gość 2019-11-10 15:33:21
Witam Was mam dyskopatie c5c6 zwężenie krazka miedzykregowego z obu stron ucisk na rdzen ręka jakby nie moja i zimna Jak sobie z tym poradzić Mam Wskazania do zabiegu chciałabym odwlec Proszę o radę
Gość 2019-11-10 15:33:21
Witam Was mam dyskopatie c5c6 zwężenie krazka miedzykregowego z obu stron ucisk na rdzen ręka jakby nie moja i zimna Jak sobie z tym poradzić Mam Wskazania do zabiegu chciałabym odwlec Proszę o radę
Bidusia81 2019-11-10 20:08:30
Umiarkowany stopień chyba daje tyle, że pracujesz 7h, masz chyba prawo do 30 min przerwy...chyba jakiś dodatkowy urlop...i pracodawca może się starać o dofinansowanie z PFRON - nie wiem czy czegoś nie pokrecilam więc poczekaj aż Renata się wypowie ;)
A przechodziłas już jakąś rehabilitację po tamtej operacji ? Czasem pomaga czas, a czasem dobry fizjoterapeuta jak w przypadku naszej Zosi ;) trzeba próbować wszystkiego, żeby było lepiej i mam nadzieję, że u Ciebie też będzie lepiej !![/CYTAT
Tak ,jestem w stałym kontakcie z fizjoterapeutą ,podejrzewam ze gdyby nie on ,to bym tak nie funkcjonowała .
Przez kilka lat leczyli mnie różni ortopedzy , którzy nie pomagali . Dlatego udałam się do fizjoterapeuty , który mnie ratował i do tej pory to robi.
Bidusia81 2019-11-10 20:47:12
A Twój fizjoterapeuta co mówi na te drętwienia stopy ? Daje nadzieję że to minie ? A może to też być przecież od kręgosłupa szyjnego ;) Aga chyba miała takie niedowłady jednej strony przed operacją...zresztą...ja sama mam wrażenie dziś, że znów prawa ręką i noga są słabsze...
Bidusia81 2019-11-10 20:47:12
A Twój fizjoterapeuta co mówi na te drętwienia stopy ? Daje nadzieję że to minie ? A może to też być przecież od kręgosłupa szyjnego ;) Aga chyba miała takie niedowłady jednej strony przed operacją...zresztą...ja sama mam wrażenie dziś, że znów prawa ręką i noga są słabsze...
Gość 2019-11-10 21:13:43Tak , mówi ze czas tylko czas jest potrzebny . Nerwy były cały czas uwięzione a teraz po odbarczeniu oszalały .Wszystko musi się zregenerować.Bidusia81 2019-11-10 20:47:12
Bidusia81 2019-11-10 21:27:46No widzisz...czyli trzeba czasu, pracy i wiary, że jednak będzie dobrze i tego się trzymaj !!! A kiedy masz mieć szyjny operowany ?[/CYTATGość 2019-11-10 21:13:43Tak , mówi ze czas tylko czas jest potrzebny . Nerwy były cały czas uwięzione a teraz po odbarczeniu oszalały .Wszystko musi się zregenerować.Bidusia81 2019-11-10 20:47:12
W przyszłym tygodniu- 15.11 .
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.