Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowicz
11-11-2019, 11:51:10

PORADA.
Jak szybko wyzdrowieć.
Właśnie przeglądam swoje konto w NFZ. Patrzę na pozycję operacji na moim kręgosłupie szyjnym.
Jest kwota którą zainkasował szpital. Kwota .... 27 256,00 zł.
...... od razu poczułem się zdrowszy.. Za te pieniądze to musi być dobrze.
Forumowiczka
11-11-2019, 12:18:09

kawo 2019-11-11 12:51:10
PORADA.
Jak szybko wyzdrowieć.
Właśnie przeglądam swoje konto w NFZ. Patrzę na pozycję operacji na moim kręgosłupie szyjnym.
Jest kwota którą zainkasował szpital. Kwota .... 27 256,00 zł.
...... od razu poczułem się zdrowszy.. Za te pieniądze to musi być dobrze.
Kawo 😂🤣 you made my day 😜 no to faktycznie musi być dobrze za taką kasę 😂
gość
11-11-2019, 18:42:54

Kawo powodzenia w myśleniu....Myślę tak jak Ty 10 lat przed zabiegiem Polak madry po szkodzie Jestes tego żywym przykładem
gość
11-11-2019, 23:06:45

Dobry wieczór dyskopatia szyjna mam mrowienie łydek i stop Czy z Państwa ktoś też się borykał z takim problemem?
Forumowiczka
12-11-2019, 08:59:46

Gość 2019-11-12 00:06:45
Dobry wieczór dyskopatia szyjna mam mrowienie łydek i stop Czy z Państwa ktoś też się borykał z takim problemem?
Witaj. Ja miałam/miewam (chwilowo ustało) mrowienie stóp i dłoni po jednej stronie, a czasem też czuję "niemoc" w kończynach po drugiej stronie...są jakby słabsze..
Wtajemniczona
12-11-2019, 09:46:35

Ja także miałam podobne objawy, oprócz "zaatakowanej" ręki, mówienie nogi, a końcowo drętwienia obu nóg.
Bidusia81, jak nastrój przed? Zaczęłaś powoli pakowanie? W sumie jeszcze 3 tyg., ale szybko zleci. A dzwoniłaś na oddział, spytać co w sytuacji z menstruacją?
A ja przestałam ćwiczyć tą izometrię, biorę leki, ale ból jest, trochę słabszy, ale palce drętwieją, ręka szybko się męczy...czekam na dalsze wskazówki lekarza. Przez brak ćwiczeń robię się sztywna 😉 i znowu ograniczona.
Forumowiczka
12-11-2019, 09:52:55

AgaZielona 2019-11-12 10:46:35
Ja także miałam podobne objawy, oprócz "zaatakowanej" ręki, mówienie nogi, a końcowo drętwienia obu nóg.
Bidusia81, jak nastrój przed? Zaczęłaś powoli pakowanie? W sumie jeszcze 3 tyg., ale szybko zleci. A dzwoniłaś na oddział, spytać co w sytuacji z menstruacją?
A ja przestałam ćwiczyć tą izometrię, biorę leki, ale ból jest, trochę słabszy, ale palce drętwieją, ręka szybko się męczy...czekam na dalsze wskazówki lekarza. Przez brak ćwiczeń robię się sztywna 😉 i znowu ograniczona.
Jeszcze nie dzwoniłam Zarobiona jestem bo jutro ślubowanie u córki i ciasto muszę upiec do szkoły 😜 i czterolatka mam w domu bo mi się rozkaslal...i zaraz jadę do tej fizjoterapeutki... popołudniu muszę lecieć z córką na balet...potem mam jeszcze USG piersi umówione później to już będzie wieczór....jutro na spokojnie zadzwonię jak wrócę ze ślubowania 😜
Forumowiczka
12-11-2019, 09:56:25

Aga cieszę się, że trochę lepiej Ci już... myślę, że będzie coraz lepiej z każdym dniem ;) fakt...człowiek sztywny jak tylko leży a nie ćwiczy no ale cóż...nie zawsze ćwiczenia są wskazane tak wcześnie - szczerze mówiąc, to chyba większość Szyjek tutaj zaczynała ćwiczenia o wiele później 😜 ale to różne są szkoły...każdy lekarz co innego mówi...a fizjoterapeuci znowu to zalecają ćwiczenia dość szybko i cholera wie kogo słuchać 😜 ciekawe co ta moja dzisiaj mi powie...
gość
12-11-2019, 12:34:33

Mi kazali jedno robić zaraz po wyjściu że szpitala, kolejne po zdjęciu szwów. Ale to już wiemy, co szpital, to inny obyczaj 🤣
Bidusia81 czytając Twój opis dnia, za głowę się załapałam 😱 aczkolwiek sama tak biegałam 😉 Jeszcze trochę i też będziesz odpoczywać! Trzymam kciuki za ciasto, żeby wyszło, za badania, żeby wyszły prawidłowo i ślubowanie w miłej wzruszającej atmosferze się odbyło 😊
Swoją drogą to tęsknię za tą bieganiną, za sprzątaniem, za działką, za pracą, za studiami. Rekowalescencja to moja słaba strona. Chociaż mój mąż ciągle powtarza, że z chęcią położyłby się na m-c i nic nie robił.
Pozdrawiam wszystkie Szyjki!
gość
12-11-2019, 21:26:21

Czy jest na forum osoba, która miała operację usunięcia kręgów szyjnych z powodu mielopatii? Czy może podzielić się informacją nt objawów choroby, miejsca i osoby u której operowała się (bądź leczy) oraz metodą jaką lekarz zastosował.
pozdrawiam
Ania

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: