Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
01-04-2011, 20:04:21

Gość 2011-04-01 17:57:54 No i całe szczęście że wielebny już nie pisze taki kit może wciskać niedoświadczonym , sam jest po kilku operacjach. Ja wiem że jedyną słuszna decyzją jest nie poddawanie się operacji .

Trollu, nie wycieraj sobie gęby cudzym cierpieniem.
Obyś nie doświadczył przypowiastki o nierychliwości i sprawiedliwości
Wtajemniczona
01-04-2011, 20:18:02

Niesympatycznie dzieje się na tym forum a przecież jesteśmy ludźmi cierpiącymi i powinniśmy się wspierać a nie urządzać jakieś pyskówki
wiesia
Wtajemniczona
01-04-2011, 20:21:36

Hej Irku!
Dawno Cię tu nie było! Jak poukładały się sprawy z pracą?
wiesia
Wtajemniczona
01-04-2011, 20:27:09

Mysiu!

Co U ciebie? Jak samopoczucie?

Halinko!

Mam nadzieję ,że się zorganizujemy i do maja będziesz czuła się znaaacznie leeepiej.
Ta MIELOPATIA to wstrętna koleżanka . Dzisiaj dala mojemu mężowi ostro popalić.

Pozdrawiam Was sympatyczne dziewczyny
wiesia
Początkująca
01-04-2011, 20:28:11

Serdeczne dzięki za spotkanie w Złotych Tarasach. Jesteście (Zosiu, Spineczko, Adusiu) takie sympatyczne SZYJECZKI, że HO,HO!!! Cieszę się, że miałam okazję poznać Was osobiście. Może następnym razem będzie nas więcej?
Ada - dzięki za namiary na uzdrowiska nauczycielskie.
Nie pisałam,bo znowu jestem płaczliwa. Koleżanka - też nauczycielka,powiedziała mi, że na zwolnieniu lekarskim nie jestem nauczycielką i wychowawcą. A inna,równie sympatyczna, poradziła,żebym lepiej nie odwiedziła swojej klasy bo ich "rozbabram", czy coś takiego. Fajne mam koleżanki, sprawdziły się w 100%. Czuję się wspierana ŻE HEJ! i jak tu nie płakać. Nie dość, że ręka drętwieje, to jeszcze i to. Czuję się okropnie.

ALE WSZYSTKIE SZYJKI SERDECZNIE POZDRAWIAM. Jagoda
Forumowiczka
01-04-2011, 20:35:28

Ten troll to może ten sam, co nam tu ogłoszonko matrymonialne w wiejskim stylu zamieścił? Frustracja dopadła?

Jagoda, nie przejmuj się. Koleżanki nie przeżyły tego, co Ty i po prostu nie rozumieją. Pomyśl o czymś innym. Przyjemnym dla Ciebie Nie płacz.

Następne spotkanie warszawskie chyba zrobimy w czerwcu
Wtajemniczona
01-04-2011, 20:36:49

Jagódko!

Daj sobie na luz i nie przejmuj się babskim gadaniem.

W mojej rodzinie też jest wielu pedagogów a jacy złośliwi to się w głowie nie mieści aż wstyd mi ...
Głowa do góry przejmuj się ale raczej swoim zdrowiem bo to teraz najważniejsze . Pozdrawiam
wiesia
Forumowiczka
01-04-2011, 21:13:42

Jagoda
ten czas to dobry test dla weryfikacji grona znajomych.
Spróbuj jednak podejść do tych ,,złotych rad'' z większym dystansem. Ktoś kto nie doświadczył nie zrozumie. Jak wiele z nas słyszy o dobrym wyglądzie nie wskazującym na chorobę. I dobrze,że potrafimy zamaskować cierpienie bo to tylko nasz wróg z którym i tak musimy sobie radzić sami.
Poza tym wiele osób nie potrafi odnaleźć się w kontakcie z osobą chorą. Nie każdy też ma wystarczający zasób empatii żeby nie urazić.
Póki co powtarzaj sobie ,że największego przyjaciela masz w sobie-to Ty masz być dla siebie wystarczająco dobra.
A w kontaktach z ,,Twoimi dziećmi'' kieruj się waszymi wzajemnymi potrzebami.
Spineczko
Mam nadzieję do czerwca stanąć stabilnie na dwóch nogach.
Fajnego beztroskiego i pogodnego weekndu dla wszystkich Szyjek.
Początkująca
02-04-2011, 10:47:41

Witajcie , widzę że nasze forum bardzo ożywa w weekendy, ale to już tak jest , że w tygodniu zawsze brakuje czasu. Dawno nie pisałam, bo trochę byłam zajęta.
Jagodo ja też pracuję w szkole w sekretariacie, ale mam bardzo dobry kontakt z całym gronem pedagogicznym.Co prawda nasza szkoła jest mała, ale ludzie bardzo życzliwi.Ja miałam to szczęście ,że po operacji nikt mi nie powiedział złego słowa wręcz odczułam życzliwość i troskę, ale to jest trochę inna sytuacja bo moje stanowisko jest jednoosobowe i nikt nie czychał na moje miejsce, może u ciebie po prostu ktoś ma ochotę na twoje stanowisko i to wszystko przez to.Jednak nie mogę sobie wyobrazić , że ktoś mógł ci tak powiedzieć, ale niestety ludzie są podli , nieraz przez bezmyślność mogą jednym głupim słowem zrobić komuś wielką przykrość, ale Jagódko to świadczy źle tylko o nich , może kiedyś sami doświadczą czegoś takiego to zrozumieją.Trzymaj się i nie bierz sobie do serca gadania zawistnych "bab".
Irku coś wcale nie piszesz, trzymałam kciuki, napisz czy pomogły.
Byłam u cudownego lekarza ortopedy który stosuje też terapię manualną, zalecił mi ćwiczenia po , których czuję się bardzo dobrze.Do tego poprzedniego kręgarza już nie chodzę , bo na razie nie ma takiej potrzeby.Muszę uważać żeby pogody ducha i duuuużo życzliwości!
Dorota K.
gość
02-04-2011, 14:34:50

anuśka66
Czy ktoś wie, co oznacza termin "kręgosłup izointensywny" i "poważnie zmniejszona rezerwa płynu rdzeniowego"???
Mój mąż ma swoje wytłumaczenie, jego koledzy - swoje... a ja nie wiem, czy to powód do radości, czy wręcz przeciwnie...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: