Witajcie , widzę że nasze forum bardzo ożywa w weekendy, ale to już tak jest , że w tygodniu zawsze brakuje czasu. Dawno nie pisałam, bo trochę byłam zajęta.
Jagodo ja też pracuję w szkole w sekretariacie, ale mam bardzo dobry kontakt z całym gronem pedagogicznym.Co prawda nasza szkoła jest mała, ale ludzie bardzo życzliwi.Ja miałam to szczęście ,że po operacji nikt mi nie powiedział złego słowa wręcz odczułam życzliwość i troskę, ale to jest trochę inna sytuacja bo moje stanowisko jest jednoosobowe i nikt nie czychał na moje miejsce, może u ciebie po prostu ktoś ma ochotę na twoje stanowisko i to wszystko przez to.Jednak nie mogę sobie wyobrazić , że ktoś mógł ci tak powiedzieć, ale niestety ludzie są podli , nieraz przez bezmyślność mogą jednym głupim słowem zrobić komuś wielką przykrość, ale Jagódko to świadczy źle tylko o nich , może kiedyś sami doświadczą czegoś takiego to zrozumieją.Trzymaj się i nie bierz sobie do serca gadania zawistnych "bab".
Irku coś wcale nie piszesz, trzymałam kciuki, napisz czy pomogły.
Byłam u cudownego lekarza ortopedy który stosuje też terapię manualną, zalecił mi ćwiczenia po , których czuję się bardzo dobrze.Do tego poprzedniego kręgarza już nie chodzę , bo na razie nie ma takiej potrzeby.Muszę uważać żeby pogody ducha i duuuużo życzliwości!
Dorota K.