Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
28-03-2011, 19:21:42

Vega, ja jeszcze Ci podpowiem, jak nie wracać wciąż do początku. Po prostu ostatni przeczytany post, czyli stronę, na której jesteś dodaj do ulubionych. Po ponownym otworzeniu kompa wejdź w ulubione i kliknij na ten link-znajdziesz się w tym samym miejscu.
W czwartek miną 4 tyg. od operacji, jest dobrze...
Jola z Opola
gość
29-03-2011, 08:34:13

Witajcie Kochani!...

Wrocław...mogę dojechać nawet bez przesiadki.Pociąg mam bezpośredni zza Poznania!..Ale dla mnie jeszcze za wcześnie:(..8 tyg.po operacji...Szkoda..:(.Może następnym razem..dojadę na spotkanie ...Bardzo bym chciała. Choroba..ból..tylko rozumieją te osoby,które ezz to wszystko przeszły!...

Vega...Jola z Opola sugeruje,że masz dodawać stronę do ulubionych to chyba to samo..jak ja dodaję do zakładek.Tylko nie potrafię dobrze wytłumaczyć...I z komputerem też jeszcze nie nie "zaprzyjażniona"..Od niedawna klikam!!..Bo tak to mozna nazwać- pracę z komp.

Pozdrawiam Wszystkich!!!!

Halina z mielopatią...:))
gość
29-03-2011, 12:55:27

Halinko !

Ja myślę , że do spotkania może dojdzie na początku maja no bo w kwietniu święta . Ja tez operacje miałam 9. 03 .
Tez muszę się oszczędzać.
Pozdrawiam
gość
29-03-2011, 16:59:07

Halinka i Jola z Opola, dziekuje za pomoc dodaje do ulubionych i dziala!
Spineczko wlasnie przeczytalam , ze Grazyna poznala osobiscie Janusza wiec sledztwa nie bede robic czy jest wielebnym.Ciekawosc moja- pierwszy stopien do piekla.
Wczoraj moja znajoma miala zabieg na ledzwiowym, gdyz cierpiala z powodu rwy kulszowej, nie bylo wymiany lecz pilowanie, powiedzialam jej o naszym forum, jakie jest fajne , mile szyjki , pomocne i wspierajace, same super babeczki ... i Irek.
Co poczac z pykaniem i klikaniem w odcinku szyjnym, pilnuje sie zeby raptownie nie spojrzec w bok , bo nagly skret powoduje piekacy bol, jak ogien piekielny.
Pozdrowka dla wszystkich Vega
gość
29-03-2011, 20:00:45

Treść zablokowana przez moderatora

gość
30-03-2011, 08:17:09

Kochane koleżanki

Podejmijcie decyzję o spotkaniu !!
Forumowiczka
31-03-2011, 12:27:38

Gość 2011-03-29 18:59:07
Spineczko wlasnie przeczytalam , ze Grazyna poznala osobiscie Janusza wiec sledztwa nie bede robic czy jest wielebnym.
Niektórzy twierdzą, że jest a niektórzy, że nie jest

Zgłosiłam post Gościa do moderacji. Dziękuję za usunięcie.
gość
01-04-2011, 15:57:54

No i całe szczęście że wielebny już nie pisze taki kit może wciskać niedoświadczonym , sam jest po kilku operacjach. Ja wiem że jedyną słuszna decyzją jest nie poddawanie się operacji .
gość
01-04-2011, 16:12:04

Mysiu..
.ja odpadam...Dla mnie jeszcze za wcześnie.:(..Może dlatego,że już "stary" ze mnie babsztyl i tak szybko nie dochodzę do zdrowia po operacji...:))

Viki...piszesz....
.Co poczac z pykaniem i klikaniem w odcinku szyjnym, pilnuje sie zeby raptownie nie spojrzec w bok , bo nagly skret powoduje piekacy bol, jak ogien piekielny.
...nie myśl,że żartuję albo się śmieję...:))....odpowiadam...
Pilnować sie...i nie skręcać głowy..jeżeli już to obracać się całym ciałem...Trudne to..ale lepsze..jak ból...

Pozdrawiam Wszystkie Szyjki... bardzo serdecznie:))

Halina...
gość
01-04-2011, 17:14:09

Halinko dziekuje za wszystko , jestes aniolem wszystkim wspolczujesz i dobrze radzisz, tak masz racje w moim przypadku musze obracac sie calym cialem aby nie doznac szarpniecia i palenia przy naglym skrecie glowy w bok. Dobrze chociaz ze taka sensacja trwa tylko sekundy , ale jest niemila.Moja znajoma Ela dzisiaj ma silne bole glowy po pilowaniu3 kregow ledzwiowych, ale to dopiero tydzien od zabiegu.Dziekuje za wsparcie i pomoc , unoszenie glowy robie prawie caly dzien. U mnie w odcinku szyjnym kilka dyskow usunelo sie a kregi zaczely zrastac sie ze soba . Widze tylko czubki butow kiedy ide, sylwetka pochylona .Ani chirurg ani ortopeda nie moga niczego sensownego poradzic.Mam zalecone noszenie kolnierza, nosze w domu do pracy nie zakladam.Pozdrawiam Halinko serdecznie Vega

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: