Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
27-03-2011, 11:41:41

Witam wszystkich dawno nie pisałam ale mam troche problemow z krtanią miałam rehabilitacje jonofreza i troche lepiej ale nie tak jak by sie chciało .Moie drogie szyjki czy któraś z was była w ramach prewencji rentowej na rechabilitacji w Połczynie -Zdrojach -BArkowie ja tam mam skierowanie i jade w kwietniu od 9.04 do 2.05 2011.Może ktoś tam był i wie jak tam jest i jakie są zabiegi .Pozdrawiam Anna
gość
27-03-2011, 17:40:25

Mysia!
Może i u nas we Wrocku można by było zorganizować zjazd szyjek.
Myślę, że takich poszkodowanych na naszym terenie jest multum
Co Ty na to? Wiesia
gość
27-03-2011, 17:53:29

Witajcie szyjki , moze napiszecie co urodzilo sie na spotkaniu , wiem ze ciekawosc to pierwszy stopien do piekla, ale nie moge wytrzymac.
Halinko ja jestem jeszcze nowsza gdyz dopiero od 607 strony i w dalszym ciagu czytam wpisy z 2010 roku. Cwiczenia wykonuje na wciagnietym brzuchu , czy moge oddychac?. Glowe unosze w gore i tak trzymam, a moj malz.pyta-czemu jestem taka wazna i zadzieram nosa.Odpowiadam ,ze to takie cwiczenia.Jak dlugo trzymac uniesiona glowe , , dlugo nie da sie bola ramiona , ale wprawie sie. Przy komputerze tak cwicze i przy tv, przy gotowaniu nie da sie.
Awatar, hm pomysle, jestem blizniaczo podobna do Irka.

Doktorze mam dwa pytania - czy to prawda, ze za jedno pytanie pobiera pan 100zl?
Tak , to prawda - jakie jest pani drugie pytanie?

Duzo zdrowia szyjkom zyczy Vega.
Wtajemniczona
27-03-2011, 18:36:40

"ADA nareszcie przyszła na spotkanie. Mam nadzieję, że się poprawi i będzie przychodzić częściej..."

Spineczko tak naprawdę nie było mnie tylko na jednym spotkaniu na jesieni( miałam wyjazd służbowy)..........
Na spotkaniu padła propozycja spotkania na początku czerwca, nie wiemy jeszcze gdzie i jak ,ale jak ktoś miałby fajny pomysł to piszcie...........i zapraszamy inne szyjki na spotkania.....naprawdę przekazujemy sobie wiele cennych informacji i można podzielić się swoim doświadczeniem.
Wiadomość dla Jagody -są jeszcze sanatoria dla nauczycieli w Nałęczowie i Ciechocinku www.znp-naleczow.pl, www.sanatoriumznp.maxmedia.pl
, www.ciechocinekznp.tp1.pl jak byłaś już w Szczawnicy to może tu ci się spodoba.
ADA
Forumowiczka
27-03-2011, 19:56:15

Gość 2011-03-27 19:53:29 Witajcie szyjki , moze napiszecie co urodzilo sie na spotkaniu , wiem ze ciekawosc to pierwszy stopien do piekla, ale nie moge wytrzymac.

Zastanawiałyśmy się czy Janusz naprawdę jest księdzem czy tylko udaje
gość
27-03-2011, 20:57:28

Proponuje sledzic ksiezy w parafiach,obserwowac chod-chwiejny/stabilny- sylwetka pochylona /prosta.Wyeliminowac podpadajacych czyli zdrowych.Wylonic kadre kwalifikujacych sie do statusu szyjek. Te x liczbe kandydatow wziac w KRZYZOWY ogien pytan i mamy Janusza.

Gdyby wszyscy wielebni byli zdrowi jak tury, mozemy byc pewne ze Janusz lze jak ... no , nie nie moge bo musialabym przepraszac Irka.

Pozdroweczka Vega
gość
28-03-2011, 08:00:00

Wiesiu!

Jestem za zorganizowaniem spotkania we Wrocławiu. Na pewno było by fajnie tym bardziej że robi się ładna pogoda.

Co Wy na to wszystkie szyjki może ktoś jest zainteresowany spotkaniem we Wrocławiu, proszę o przemyślenie i informację to coś wymyślimy.
Pozdrawiam
gość
28-03-2011, 09:58:05

Spinka z Janusza ksiądz ? To może na sobotni dzień dał wam Dyspensę ?
A teraz do świąt pozostało umartwienie i post
gość
28-03-2011, 15:25:32

Witam Szyjki. Co prawda teraz nieczęsto się odzywam, pochłonęła mnie praca. Raz lepiej, raz gorzej jest z samopoczuciem, jednak daję radę. Muszę często wspomagać się lekami przeciwbólowymi, mimo tego psychicznie funkcjonuję zdecydowanie lepiej. Jestem szyjką z Wrocławia, chętnie spotkam się . Dajcie znać jak coś wymyślicie. Mój @ ixodida@neostrada.pl. Pozdrawiam Wszystkich gorąco. Bożena
gość
28-03-2011, 16:36:35

Witaj Bożenko!

Bardzo się cieszę że będziesz chciała się spotkać we Wrocławiu. To jestem ja , Wiesia no i chyba Ilonka też nam nie odmówi a może ktoś jeszcze się odezwie?
Ja jestem na zwolnieniu dysponuję czasem, to może ktoś kto jest pracujący może wyznaczyć termin i miejsce spotkania.
Pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: