ADA, w Twoim wyniku zastanawiają mnie osteofity. Czy one są także na poziomie zoperowanym? Nie zostały zeszlifowane podczas operacji? Ja też miałam osteofity na poziomie C4/C5, dr Wilk się z nimi rozprawił swoją złotą ręką "zabójcy" ...
. Odczułam ulgę.
Gościu z problemami ledźwiowymi - skąd jesteś - może poradzimy wybór lekarza?
magicco 2009-12-14 14:55:38 Mam dyskopatie na kilku poziomach i poczatki mielopatii.Mam miec operacje polegajaca na usunieciu krazkow C3 C4 C5 C6 i wstawieniu implantow+stabilizacja.Szukam kogos z podobnymi problemami.Mam miec operacje w styczniu lub lutym
Dobrze trafiłeś bo my tu prawie wszyscy mamy podobne problemy. Ja jestem po operacji C4/C5, która była pod koniec czerwca tego roku. Nie dało się jej uniknąć. Co chcesz dokładnie wiedzieć? Jeżeli wolisz rozmawiać poza forum, mój mail:
myspine@gazeta.pl
Zapraszam !
Słuchajcie, a teraz inna sprawa.
Nie wiem czy o tym kiedykolwiek tu pisałam. Mieszkam niedaleko Warszawy, w domu ze sporym ogrodem (1800m2). W ogrodzie jest całkiem fajna altana a przy domu spory taras...
Chciałabym Was na wiosnę, w jakiś piękny majowy weekend, zaprosić do siebie. Jest do mnie dobry dojazd - na przykład pociągiem z dworca Warszawa Śródmieście. Sprawę zorganizowania niedrogiego noclegu dla przyjezdnych biorę na siebie - w mojej miejscowości jest baza noclegowa bo przyjeżdżają tu kręgosłupowcy do kręgarza (nazywa się Paluch, może słyszeliście, niektórym pomaga).
Powiedzcie proszę - przyjechalibyście na grilla i piwko?