Tomek prowokujesz mnie .
Uspokiłeś się neico więc pokuszę się o kilka słów wyjasnienia.Może to nie będa słowa rzucone na wiatr .
Ty jeszcze jedno to i ja jeszcze jedno
,, na koniec bo wiecej nie mam czasu na dyskusje (zwlaszcza na takim poziomie) niepotrzebne zdanie ,przecież wiesz doskonale że będziesz tu zaglądał nadal a i o post sie pokusisz :)
,,Czy merytoryczna dyskusja Towim zdaniem miala polegac a obrzucaniu mnie blotem? Tak sie stalo wlasnie po pierwszym poście.
Wiesz skąd taki atak na moją osobe? Bo ludzie nie lubią gdy pisze im się prawde - i za wszelka cene wolą się karmic zludzeniami
Tomku to jest Twoja prawda .W poprzednim poście wspomniłam -nie masz monopolu na nieomylność , nie ma go tez pan profesor z jednego z najlepszych ośrodków neurochirgii bo takich wiodocących ośrodków w kraju wiele , utytulowanych nazwisk jeszcze wiecej a najbardziej cenne są utalentowane, doświadczone ręce neurochirurgów .
Wiesz co przekonuje nas pacjentów -zaufanie .
Tomek nie odpowiedziałeś na moje pytanie z poprzedniego postu. Czy zapytałes pana profesora dlaczego odstąpił od operacji na hasło student medycyny a chciał według Ciebie,,eksperymentować na przeciętnym Kowalskim ?
Czy jesli pan profesor czyni źle dla ,,ogólu''to w imię dobra tego ,,ogólu'' nie powinienieś podjąć odpowiednich kroków'', może jakaś komisja etyki .
Tomek chyba fantazja Cię poniosła .
Każdy przytomny pacjent poddający się operacji podpisuje świadomą zgodę na operację .Ty medyk nie zapytałes przed kwalifikacją o grożące powkłania .
Nie wytykam Ci braku wiedzy .Zadałam kilka konkretnych pytań , które uwarygodniłby Twoje poglądy na podstawie doświadczeń wlasnych . Na żadne z pytań nie uzyskałam odpowiedzi .
O mnie Tomku wiesz znacznie mniej niż Ci się widaje .
Do pocżątków mojej działalnosci forumowej już dostępu nie masz -tam to dopiero byłam zwolenniczką operacji .
Niezbyt uważnie śledzisz wątek -to nieeleganckie jesli bierze się udział w dyskusji.
Nie ferujemy wyroków ,dzielimy się SWOIMI doświadczeniami ,przestrzegamy, polecamy placówki.
,,Sama nie mając jakiejkolwiek wiedzy medycznej -śmiały pogląd
Co do tzw. ,,obróbki '' nie życzę sobie obrażania lekarzy , poziom wymiany zdań z moimi znajomymi z forum jest również moją osobistą sprawą.
Jesli post był do jeżdżących konno trzeba było skierować go imiennie do Tamary . Wszyscy pozostali uczestnicy forum żyją NORMALNIE
No właśnie i chyba tyle . Ręce opadają .
Tomek co Cię tu tak kręci .
Ani Ty lekarz odpowiedniej specjalności , ani psycholog dla podtrzymnia na duszy wątpiących czy wykończonych ani fizjoterapeuta, który może zaproponować dobry ośrodek ani doświadczony dyskopata .
Nikt Cie stąd nie wyprasza ale nie bądź przykry dla współuczestników bo będziesz ignorowany.