Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
14-12-2009, 22:02:59

zanzibar 2009-12-14 07:51:41 Zastanawia mnie Tamaro jedno skoro masz panaceum na swoje zdrowie to czego szukasz na tym Forum pociechy czy zaspokojenie emocjonalne . raz prosisz o pomoc drugi raz wmawiasz nam że masz na to lekarstwo zastanów sie czego Tobie potrzeba i nie jest to pyskówka skoro masz lepszych lekarzy to oni niech Tobą kierują ciesz się tym że nie musisz jeszcze nie musisz każdego dnia zmagać się z swoimi niedowładami i dziękuj Bogu każdego dnia że hippika Tobie przynosi ulgę Janusz

Tamara ja myślę że to co napisałem ja Ciebie bardziej obraziło nie chodziło mi o to byś opuszczała to forum bo nie na tym chyba rzecz polega Twoje doświadczenia też są potrzebne tylko chodzi że ty sama poszukujesz nie starasz sie przyjąć rad mając swoje sprecyzowane zdanie nikt nie chce absolutnie Ciebie tu skrzywdzić ani obrazić wierzę ,szczerze w to wierzę że przemyślisz to my nie zamykamy sie na siebie wręcz przeciwnie kiedy potrzebowałaś rad udzielaliśmy ich wedle naszych doświadczeń i rozmów z lekarzami rehabilitantami i tyle co mogliśmy zrobić dla Ciebie wiele godzin przegadałem na temat hippiki ale jeśli twierdzisz że pomaga Tobie to dobrze rób tak dalej to jest Twój wybór i decyzja masz prawo do odmiennego zdania i bardzo nas cieszy fakt że nie musisz być operowana przecież to jest dowód że nie zawsze tak musi być o ile radzisz sobie z tym to wspaniale . Tamaro jeśli To ja tą czarę goryczy wylałem przepraszam i na prawdę będzie mi przykro jeśli nas opuścisz Pozdrawiam Janusz
gość
14-12-2009, 22:18:39

Gość 2009-12-14 20:22:29 Bardzo was prosze wypowiedzcie sie na temat operacji przepukliny lędżwiowej jestem bardzo ciekawa waszych doświadczeń, czy wam pomogła operacja i ile czasu trwał powrót do zdrowia . Operacja ma przebiegać na metodzie rozciecia i usuniecia przepukliny

Gościu Ja tez stoje w kolejce na operacje odcinka lędźwiowego więc sam nie mam pojęcia na czym będzie to polegało jedynie to co naświetlił mi neurochirurg że usuną mi przepuklinę oraz jak dobrze zrozumiałem zetną przerośnięte więzadło żółte i wstawią stabilizator między kolcowy myślę że więcej rad znajdziesz na forum odcinka lędźwiowego pozdrawiam Janusz
gość
14-12-2009, 22:24:25

magicco 2009-12-14 14:55:38 Witam wszy....dotknietych ta choroba i nie tylko.Moze ktos sie prosze wypowiedziec na temat implantow.Mam dyskopatie na kilku poziomach i poczatki mielopatii.Mam miec operacje polegajaca na usunieciu krazkow C3 C4 C5 C6 i wstawieniu implantow+stabilizacja.Szukam kogos z podobnymi problemami.Mam miec operacje w styczniu lub lutym>prosze wszy... o kontakt i podzielenie sie doswiadzczeniami.Moj mail bidulec@hotmail.com.pl

Dzieki i zycze duzo zdrowia

Macieju starałem się na podany adres przez ciebie wysłać wiadomość wraz z opisem odesłano mi z powrotem nie wiem dlaczego może coś źle podałeś sprawdź jeszcze raz czy podany adres jest dobry Pozdrawiam Janusz
14-12-2009, 23:25:08

Januszku W tym adresie mailowym jest chyba błąd .
Powinna być kombinacja hotmail.com , ewentualnie hotmail.pl

bidulec@hotmail.com lub bidulec@hotmail.pl

Pozdrawiam Kasia
14-12-2009, 23:52:38

http://www.youtube.com/watch?v=BLhGzehgDHE
Dobranoc , miłych snów życzę wszystkim SZYJKOM
Forumowiczka
15-12-2009, 08:03:46

Kasiu, to ja już dzisiaj piosenki świątecznej nie wklejam.
Słuchamy tej od Ciebie .
dorakami 2009-12-14 20:09:09
Czy ktoś wie ,kiedy przyjmuje dr .Wilk w styczniu na Wolskiej........chyba muszę zapisać moje męża.
ADA

Nie wiem kiedy.
Po prostu zadzwoń tam i zapytaj, może już wiadomo.
15-12-2009, 08:53:37

Witam wszystkie SZYJKI

Spineczko Wklej świąteczną piosenkę , niech zapachnie choinką,kapustą z grzybami i kompotem z suszonych śliwek

U psychologa: - Panie doktorze, wydaje mi się, ze mojej lodówce ktoś mieszka!-
Dlaczego pan tak myśli? - żona tam ciagle nosi jedzenie !

Miłego dnia
gość
15-12-2009, 09:16:22

Magicco moja wiadomość do Ciebie też wróciła!

Kochane szyjki , wyślijcie do Gdańska trochę zimy! Znów całą noc ciapił deszcz. Okropna pogoda i nie odczuwam świąt.
Pozdrowienia
15-12-2009, 09:34:47

Vika , wysyłam Ci cały worek tego białego , co go zwą śniegiem Proszę,to dla Ciebie : ***
Forumowiczka
15-12-2009, 09:41:19

Katarzyna z Warszawy 2009-12-15 09:53:37
Spineczko Wklej świąteczną piosenkę

W takim razie niech zatańczą Anioły :
http://matthewwrzuta.wrzuta.pl/audio/aYtVStIizNB/pectus_jedna_z_pierwszych_gwiazd_nowosc

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
RM glowy
Ognisko malacji12 X6 mam w prawej półkuli móżdżku W płacie czołowym prawym widoczny naczyniak zylni.
szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
gość
Straszna obawa przed zabiegiem wszczepienia zastawki
Hej, piszę tu bo bardzo się boję operacji mam 42 lata i przed sobą operację w Szpitalu Bielańskim w Warszawie. Czytam tu o powikłaniach o nie właściwym ułożeniu Drenu w Jamie Otrzewnej. Czy ktoś ma pozytywne doświadczenia ? Proszę o wsparcie duchowe. Dziękuję Aleksander
Reklama: