zanzibar 2009-12-14 07:51:41 Zastanawia mnie Tamaro jedno skoro masz panaceum na swoje zdrowie to czego szukasz na tym Forum pociechy czy zaspokojenie emocjonalne . raz prosisz o pomoc drugi raz wmawiasz nam że masz na to lekarstwo zastanów sie czego Tobie potrzeba i nie jest to pyskówka skoro masz lepszych lekarzy to oni niech Tobą kierują ciesz się tym że nie musisz jeszcze nie musisz każdego dnia zmagać się z swoimi niedowładami i dziękuj Bogu każdego dnia że hippika Tobie przynosi ulgę Janusz
Tamara ja myślę że to co napisałem ja Ciebie bardziej obraziło nie chodziło mi o to byś opuszczała to forum bo nie na tym chyba rzecz polega Twoje doświadczenia też są potrzebne tylko chodzi że ty sama poszukujesz nie starasz sie przyjąć rad mając swoje sprecyzowane zdanie nikt nie chce absolutnie Ciebie tu skrzywdzić ani obrazić wierzę ,szczerze w to wierzę że przemyślisz to my nie zamykamy sie na siebie wręcz przeciwnie kiedy potrzebowałaś rad udzielaliśmy ich wedle naszych doświadczeń i rozmów z lekarzami rehabilitantami i tyle co mogliśmy zrobić dla Ciebie wiele godzin przegadałem na temat hippiki ale jeśli twierdzisz że pomaga Tobie to dobrze rób tak dalej to jest Twój wybór i decyzja masz prawo do odmiennego zdania i bardzo nas cieszy fakt że nie musisz być operowana przecież to jest dowód że nie zawsze tak musi być o ile radzisz sobie z tym to wspaniale . Tamaro jeśli To ja tą czarę goryczy wylałem przepraszam i na prawdę będzie mi przykro jeśli nas opuścisz Pozdrawiam Janusz