Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Wtajemniczona
27-02-2013, 13:54:28

W i k t o r i o
Do tej pory okazuje się, że normalnie żyć nie mogę, ale to właśnie historia związana z moją reoperacją
Napisz o co chodzi , to ważne dla nas "PRZED"
Karolina
Początkująca
27-02-2013, 14:47:02

Niematahari.Mam kilka pytań do Ciebie, czy przy jednej operacji zrobili Ci 3 poziomy?, mnie w Bydgoszczy nie chcieli, chociaż wszystkie 3 były do operacji,mnie zrobili najpierw 2, a za 2 lata 3 i po następnych 2 latach będzie 4 poziom.Jeszcze chciałam zapytać o wizytę kontrolną,czy umawiasz się prywatnie, czy w szpitalu?.Mnie po ostatniej operacji nie kazali przyjechać wystarczyło tylko jak przyślę zdjęcia. Pozdrowienia wszystkim.
Malgos
Początkująca
27-02-2013, 14:59:09

A jeszcze zapomniałam zapytać czy skierowanie na rehabilitację poszpitalną dostałaś po operacji w szpitalu w Bydgoszczy?
Malgos
gość
27-02-2013, 16:03:57

witam.
Mam prośbę, siedzę i szukam gdzie by sie tu wybrać PO do szpitala na rehabilitację. co sądzicie o :
szp uzdrowiskowy Excelsior - Iwonicz Zdrój
szp uzdrowiskowy Janowice Wielkie
szp uzdrowiskowy Równica w ustroniu
szp uzdrowiskowy w Lądku Zdroju
co polecacie? jakie są terminy przy skierowaniu bezposrednim ze szpitala w którym sie było operowanym?
kasia
Wtajemniczona
27-02-2013, 17:15:27

Witam dziękuję za odpowiedź
jak już pisałam mam do wymiany trzy poziomy mają to być implanty nowej genercji.Ale wszystko opisze po operacji.
Mam pytanie czy ktoś wybiera się do Świerodowa Zd. Ośrodek St LUKAS na początku kwietnia. Mam przyznane sanatorium w ramach prewencji ZUS to po opercji się przyda.
Pozdrawiam Renata
Początkująca
27-02-2013, 19:35:19

margotkaw 2013-02-27 15:59:09 A jeszcze zapomniałam zapytać czy skierowanie na rehabilitację poszpitalną dostałaś po operacji w szpitalu w Bydgoszczy?
Miałam zamiar wziąć to skierowanie w Bydgoszczy ale zakręcona szczęściem ,że już jestem po zapomniałam i skierowanie wystawił mój rodzinny lekarz. Nikt oprócz prof. nie podejmował się zrobić trzech poziomów od razu bo miałam krytyczną stenozę, 3 duże przepukliny. Objechałam Warszawę, Kalisz, Wrocław. Wszyscy byli zgodni,że operacja + 2 poziomy stabilizacji. Na kontrolę jadę prywatnie.
gość
27-02-2013, 19:40:05

nie wiem czy to forum szwankuje czy tylko mnie sie cos dzieje....mam info o kolejnych postach a nie widze żadnego :(
Początkująca
27-02-2013, 19:51:06

zdecydowałam sie na operacje . U dr Andrychowskiego. o dyskopatii wiem od 2 tyg, o potrzebie opieracji tydzień. myślicie że to szybko? ale tak mnie boli kark i glowa że "chodzę po scianie"
byłam u trezch neurochirurgów i kazdy mówi to samo operacja - szybko.
boję sie
Początkująca
27-02-2013, 20:06:50

An 3
To dobra decyzja, wiem co czujesz, bo moja droga do operacji była równie krótka. Teraz, kiedy jestem już 2 miesiące po, mogę powiedzieć, że warto było. Każda zwłoka działa w konsekwencji na naszą niekorzyść.
Wszystko się uda i wrócisz do normalności.
Głowa do góry, jesteś w dobrych rękach.
Ewa
gość
27-02-2013, 22:03:04

an3 2013-02-27 20:51:06 zdecydowałam sie na operacje . U dr Andrychowskiego. o dyskopatii wiem od 2 tyg, o potrzebie opieracji tydzień. myślicie że to szybko? ale tak mnie boli kark i glowa że "chodzę po scianie"
byłam u trezch neurochirurgów i kazdy mówi to samo operacja - szybko.
boję sie
an3... boimy sie wszyscy :) a co do operatora... bardzo dobry wybór, byłam u niego na konsultacji - gdyby nie odległość i problem z dojazdem sama bym sie zdecydowała na operacje u niego. trzymaj sie dobrze bedzie :)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: