GOSIEŃKO , mocarna kobieta jesteś :) Słuchaj starszej pani -rób sobie przerwy w pracy na odprostowanie z nad biurka , rób ćiwczenia izometryczne , spceruj przez chwilę z podniesiona głową jesli pracjuesz przed komputerem zadbaj o odpowiednią wysokośc monitora , nie dźwigaj teczek z aktami .Jeśli pracodawca nie bedzie dla Ciebie wyrozumiały wystąp o przyznanie stopnia niepełnosprawności -ułatwia wiele spraw zawodowych .II pamiętaj ,zę
dyskopatia nie wzięłza się z nikąd , praca pewnie też się do niej przyczyniła wiec staraj się wykluczyc w miarę możliwości czynniki obciążające .
Dzięki za życzenia. Do narodzin juz niewle ponad miesiąc i myślę że Wnuczątko dopiero doda mi skrzydeł .W zapowiedziach chłopiec ale dopóki nie opuści ciepłego domku swojej mamy niegdy nie ma pewności :)
OSIU, w okresie oczekiwania będzie miła kilka miesięcy na ostseczną decycję . w zyciu nic nie dzieje się przypadkiem ,to będzie Twój wybór podjęty we właściwym czasie .Czy mozesz podać szpital i gdzie zamierzasz oczekawać na termin operacji?
EMILKO ,Ciebie dobra kobieto już nosi z niepokoju .Jeszcze nie uspokoiłaś jednych emocji .Czy coś złego w Twoim samopoczuciu wydarzyło sie od ostatniej konsultacji? Przeciez wiesz na co masz zwracać uwagę
Ze spraw luzackich- data i godzina spotkania dla mnie też bardzo dobra . Zanki rozpnawcze bardzo wymowne , mój golf będzie biały:)