Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
28-09-2009, 04:12:52

Emila1967 2009-09-27 22:54:10
Ale macie fajnie z tym spotkaniem dziewczyny. To chociaż pomyślicie o reszcie, dla której miejsce jest zbyt odlegle??? Pozdrawiam Emila

Pomyślimy na pewno. O wszystkich, którzy są za daleko, żeby spotkać się z nami.

3 października 2009
Miejsce spotkania
Muzeum Powstania Warszawskiego
Warszawska Wola

W muzeum jest kawiarnia:
http://www.polczarnej.pl/

nie trzeba będzie daleko szukać kawy

1. Zosia
2. Spinka
3. Renata
4. Dorota

Muzeum jest czynne od 10.00.
O której się spotykamy ?
gość
28-09-2009, 04:46:17

Kłaniam się wszystkim w ten poniedziałkowy zimny poranek życząc miłego dnia .

Emilko postaram się być na skype ale to naprawdę blisko południa bo na 10 .00 mam rehabilitacje pójdę wcześniej by szybciej wrócić to sobie porozmawiamy Pozdrawiam Janusz
Wtajemniczona
28-09-2009, 07:42:26

Cyt. za Spinką

3 października 2009
Miejsce spotkania
Muzeum Powstania Warszawskiego
Warszawska Wola

W muzeum jest kawiarnia:
http://www.polczarnej.pl/

nie trzeba będzie daleko szukać kawy

1. Zosia
2. Spinka
3. Renata
4. Dorota

Muzeum jest czynne od 10.00.
O której się spotykamy ?

Witam!!!!!
Moje drogie koleżanki oczywiście dopisuję się do grupy na 3 października:
1. Zosia
2. Spinka
3. Renata
4. Dorota
5. Dorota(ADA)
Jeżeli muzeum od 10.00 to może troszkę później, abyśmy nie tworzyły sztucznej kolejki do wejścia, więc może 10.30 w kawiarni co wy na to kobietki - wówczas Renata może sobie przyjść wcześniej i pozwiedzać ile zdąży i do nas dołączy.
Ja w środę na kontrolę na Saszerów, może powiedzą mi jak długo jeszcze w kołnierzu.Także moje drogie koleżanki ja będę niestety w kołnierzu........
Wspominacie jak to było przed operacją i po niej na pewno nie są to miłe wspomnienia bo towarzyszył im strach i ból, nie chcę o tym pamiętać choć nie da się tego wymazać z pamięci, choć ja dobrze zniosłam narkozę i miałam taki sam odruch jak wszyscy: sprawdzanie czy ruszam nogami,rękoma czy widzę i słyszę bo wiem ,że to różnie bywa.Mam syna chorego który przeszedł w swoim życiu bardzo wiele operacji i szpital był naszym drugim domem przez wiele lat i widziałam osoby po nieudanych operacjach, więc mój strach był tym wiekszy.Ale wszystko dobrze się skończyło i nie trzeba tego rozpamiętywać.
Pozdrawiam wszystkich z nowym tygodniem i czekam na spotkanie.ADA
Forumowiczka
28-09-2009, 08:07:06

Dla mnie 10.30 jest ok bo pociąg z Ożarowa Mazowieckiego odjeżdża o 9:29, powinien być na stacji Warszawa Ochota o 9:48. Będę wcześniej i zadbam o prawdziwy tłok przy kasie . Zawsze zaraz po mnie przychodzi dziwny tłum... zobaczymy jak będzie 3 października...
Jeżeli nie ten pociąg to następny jest dopiero o 11:17 czyli mogłabym być w muzeum dopiero ok. południa...
Oczywiście z pociągami czasami nic nie wiadomo ale może się uda...

Czyli 10.30 w "Półczarnej" ?
Co na to pozostałe kawoszki?
Początkująca
28-09-2009, 09:29:41

Zosiu Twoje zdjęcie jest bardzo aktualne i odpowiednio tak jak Ciebie okreslamy . Zosiu nie ma osoby na tym forum aby miała inne zdanie . Dużo zdrówka kochana i nabieraj sił na przyjście nowego członka rodziny .

Dzisiaj była u lekarza rodzinnego i od czwartku wracam do pracy , ciekawe czy dam rady siedziec za biurkiem 8 godziny . Jak nie dam rady pójdę dalej na zwolnienie nie bede sie katować .

Spinka przypomninam o aparcacie i jak masz cyfrówke to nie zapomnij naładować bateri .

Za oknem już jesiennie i coraz częsciej bedzie nas dopadać deprecha , nie daj my sie .

Pozdrawiam wszystkich sedecznie . Gosieńka
gość
28-09-2009, 11:09:52

ok, dziewczyny ja mogę na 10.30, ale muzeum zwiedzać nie będę

Ada, nie będziesz sama w kołnierzuja do połowy października będę w tzw. trasy jeszcze go zakładać.
Dotrzymam Ci towarzystwa

Gosieńko, W CZERWCU OPERACJA I JUŻ DO PRACY???
A jak udało Ci się przeprowadzić rehabilitację??? Ja dziś wysłałam do Konstancina dokumenty, a kiedy się odezwą??/Kto ich tam wie...prawdopodobny czas oczekiwania to 5 m-cy Myślę, że bez rehabilitacji to ja do pracy nie wrócę
zważywszy na tom,że wczoraj pooklejałam się plasterkami rozgrzewającymi...dorwała mnie znów rwa barkowa i kulszowa!!!!Żyć nie umierać
Ale, żebym musiała nawet cała się nimi okleić, to na spotkanie stawię się na pewno!!!

Renata
Forumowiczka
28-09-2009, 13:12:09

Gość 2009-09-28 13:09:52 Ada, nie będziesz sama w kołnierzuja do połowy października będę w tzw. trasy jeszcze go zakładać. Dotrzymam Ci towarzystwa
Renata

Dziewczyny, nie będę się wyłamywać. Ja także w trasy i podróże (różnymi środkami lokomocji i komunikacji) ubieram się w kołnierzyk bo tak jest zdecydowanie bezpieczniej. A ja lubię czuć się bezpiecznie. Przybędę w kołnierzu !!!
gość
28-09-2009, 13:16:32

o jakich kolnierzach piszecie????To sa takie polmiekkie?
bo ja mam taki i jezdze w tym autem, ale chyba nie zawsze dobrze dziala.
tamara
gość
28-09-2009, 13:47:51

Tamaro, nasze myśli krążą wokół kołnierza Campa, założonego każdej z nas bezpośrednio na stole operacyjnym...nosimy go różnie, w zależności od opinii lekarzy...
Ale zrobimy przedstawienie...same kołnierze
Renata
gość
28-09-2009, 14:17:30

A JAKIE SA wASZE OPINIE NA TEMAT POLMIEKIEGO KOLNIERZA?
ja go wkladam jak jade gdzies dalej autkiem, ale czasami od niego cos sie robi z miesniami i ciut boli.
tamara

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Proszę o pomoc
Dzień dobry mam pytanie czy to jest swardzenie rosiane
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
gość
Torbiel rathkiego lub plata tylniego
Ratunku!!! Bole glowy i oczu mgla przed oczami coraz częściej bole glowy,wymioty co drugi dzień... Zaraz się wykończę w oczekiwaniu neurologa a gdzie jeszcze rezonans... Torbiel od 4 lat
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
Reklama: