Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29020)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
27-02-2009, 11:14:00

Dakardo, jak się czujesz? Co dalej z rozpoznaniem zespołu Hornera? Czy jest u Ciebie poprawa po operacji? Kokobis
gość
27-02-2009, 11:33:00

26-02-2009 o 21:15, gość :
dziwię się ludziom którzy chcą być operowani w Opolu , a jeszcze bardziej się dziwię że po tygodniu wracają do pracy dla mnie to ci ludzie nie są chorzy na kręgosłup tylko na coś innego albo ci lekarze ja miałam operację miesiąc temu na szyjne

rozwiń sprawę na priv kac1997@op.pl

sławek
gość
27-02-2009, 11:42:00

Witam. Moja wypowiedź trochę poirytowała niektórych... Nie chodzi o to, że jak mówi młodzież "kozaczę". Pojawił się głos, że w Opolu źle - dlaczego? Czy jednak przenieść sprawę znów do Wrocławia...?
Nie wiem teraz, abym nie przedobrzył. We Wrocławiu - decyzja bez zdjęcia - implant stały, w Opolu poinformowano mnie, że jest szansa na ruchomy, ale potrzebne jest zdjęcie. I okazało się, że mogę mieć ruchomy. Tym się kierowałem. Teraz sam nie wiem...
A termin mam za dwa tygodnie.

Sławek
gość
27-02-2009, 13:37:00

Witam. Niedopuszczalne jest (moralnie), że ktoś daje w ten deseń: " U lekarza XYZ? chyba zwariowałeś!, w Opolu - daj spokój!" W jakiej sytuacji piszący stawia ludzi, którzy u lekarza XYZ będą mieli zabieg, czy wylądują w Poznaniu? Taka opinia powinna być poparta argumentami. Zlitujcie się (niektórzy).

Zdrówka życzę.
gość
27-02-2009, 13:41:00

Przepraszam, nie podpisałem się - Jerzy z Lubina
gość
27-02-2009, 17:28:00

Witam! nie rozumiem jeżeli ktoś ma coś przeciw Opolu to niech napisze ,a nie rzuca takie półsłówka co my mamy z tego zrozumieć nie jesteśmy jeszcze doświadczeni w tym temacie,a zamiast nas oświecić to nas się tylko straszy,albo pisze głupoty że nie jesteśmy chorzy na kręgosłup teraz już sama nie wiem co jest nie tak z tym Opolem! Może mnie ktoś oświeci bo ja zabieg mam na kwiecień to mam czas jeszcze na zmianę decyzji.Proszę o informację na priv.gaby5@O2.pl .Pozdrawiam Gabrysia
gość
27-02-2009, 20:15:00

Witam . proszę o pomoc moja koleżanka dostała skierowanie na rehabilitację leczniczą w ramach prewencji rentowej ZUS .W żaden sposób nie da rady jechać czy ktoś z was miał taką sytuację że musiał odmówić i jest ciekawa jakie konsekfencje jej grożą jak nie pojedzie. Bardzo proszę
gość
27-02-2009, 20:24:00

Hej ludzie spokojnie znam ludzi którzy mieli operacją w Opolu i byli zadowoleni .
gość
27-02-2009, 21:23:00

Witajcie
Jestem po rozmowie telefonicznej z Bożeną operowaną w lipcu w Opolu. Nie ma słów uznania wobec neurochirurgów z WCM w Opolu. Mimo dyskopatii wielopozioej została zakwalifikowana do implantu dynamicznego i jak na pół roku od operacji czuje się dobrze. Po operacji była ukierunkowana na właściwą rehabiliatcję , otrzymwyała wszystkie niezbędne informacje a przed wszystkim była po wrażeniem umiejetności i zyczliwości tamtejszych lekarzy.
Bozenia nie udziela się na forum ale jeśli jest ktoś zainteresowany bezpośrdnim kontaktem i stosunkowo aktualnymi informacjami z pierwszej ręki to zadeklarował takie informacje na priv.
Podczytuje forum i była bardzo zniesmaczona tak krzywdzącą opinią na temt Oploa wydaną przez Gościa bez zasadnej argumentacji.
SŁAWEK , jeśli potrzebujesz więcej informacji to podaj kontakt na priv . Na podstawue rozmowy myślę ,że możesz zachować spokój w wystaraczajaco trudnym czasie oczekiwania na operację .
Jesli nie chcesz na forum to mozęsz napisac na mojego@
zocha_59@o2.pl ,przekażę Twój kontakt Bożenie

VERTICALE - detektywie tropiący
Wraca uśmiech , bywają lepsze dni .
Odezwę się na priv

Do osób wyrywających się szybko do pracy, troszkę więcej rozwagi i pokory wobec tak dużej i poważnej ingerencji .

Pozdrawiam Wszystkich Zosia
gość
28-02-2009, 08:38:00

Sławek , odbierz @ Z.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: