Witajcie
Jestem po rozmowie telefonicznej z Bożeną operowaną w lipcu w Opolu. Nie ma słów uznania wobec neurochirurgów z WCM w Opolu. Mimo
dyskopatii wielopozioej została zakwalifikowana do implantu dynamicznego i jak na pół roku od operacji czuje się dobrze. Po operacji była ukierunkowana na właściwą rehabiliatcję , otrzymwyała wszystkie niezbędne informacje a przed wszystkim była po wrażeniem umiejetności i zyczliwości tamtejszych lekarzy.
Bozenia nie udziela się na forum ale jeśli jest ktoś zainteresowany bezpośrdnim kontaktem i stosunkowo aktualnymi informacjami z pierwszej ręki to zadeklarował takie informacje na priv.
Podczytuje forum i była bardzo zniesmaczona tak krzywdzącą opinią na temt Oploa wydaną przez Gościa bez zasadnej argumentacji.
SŁAWEK , jeśli potrzebujesz więcej informacji to podaj kontakt na priv . Na podstawue rozmowy myślę ,że możesz zachować spokój w wystaraczajaco trudnym czasie oczekiwania na operację .
Jesli nie chcesz na forum to mozęsz napisac na mojego@
zocha_59@o2.pl ,przekażę Twój kontakt Bożenie
VERTICALE - detektywie tropiący

Wraca uśmiech , bywają lepsze dni .
Odezwę się na priv
Do osób wyrywających się szybko do pracy, troszkę więcej rozwagi i pokory wobec tak dużej i poważnej ingerencji .
Pozdrawiam Wszystkich Zosia