buraczek 2012-04-12 12:58:47
Nie powiem, że moja dyskopatia jest spowodowana nastawianiem bo to by była bzdura, ale moja rwa została tak wywołana.
Miałam niekończący się ból między łopatkami, który przez 2 tygodnie nie chciał odpuścić. Poszłam do polecanego chiropraktyka ze zdjęciem RTG. Nastawiła mi odcinek piersiowy i wprawdzie ten chwilowo odpuścił ale dokładnie wtedy przepuklina przemieściła się na nerw z ręki.
Asia
Ze mną było podobnie. Też miałam ból miedzyłopatkowy, bardziej pod prawą łopatką, palący. Dostałam skierowanie na masaż w znanym centrum
rehabilitacji (LUX MED nazwę podaje ku przestrodze) i po masażu wykonanym przez niewidomego terapeutę wylądowałam na stole operacyjnym tak szybko, że nie wiedziałam na jakim Świecie żyję, jak się nazywam i co się dzieje
A z wydarzeń bieżących czekam sobie na sanatorium NFZ. Dostałam list informujący, ze zostalam wpisana na liste oczekujacych na leczenie. Jestem 88434 osoba w kolejce
Z nudow sobie sprawdzam czasem i prosze, niespodzianka. jestem już 77930
Jak ktoś czeka ze mną to zachęcam do sprawdzenia miejscówki
https://skierowania.nfz.gov.pl/
sensson, zabiegi, o które pytasz mi nie pomogły wcale a już na pewno lampki w rodzaju soluxa czy lasera. Tensy i zabiegi prądowe przyniosły chwilowe działanie przeciwbólowe, podobne do leków doustnych.