Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowicz
01-04-2012, 17:35:39

Raf zgadzam się z Tobą czami wybory prac po 12 14-16 godzin są naszymi wyborami jeśli można się uskarżać to tylko sami przed sobą Myślę że to forum nie zostało stworzone po to by się wzajemnie obrzucać błotem a jedynie starać się pomagać zgodnie z naszymi doświadczeniami i wiedzą nabyta i aby przestrzec przed ewentualnymi skutkami ludzkiej nie frasobliwości nieuwagi ja dzięki naszemu Kochanemu Aniołkowi Zosi i wielu wielu innych dobrych ludzi piszących na tym forum ustrzegłem się przed brawurą i nie pokorną duszą którą jestem i wcale tego nie ukrywam Ale w żaden sposób nie czuje się kaleką .
i Nie pozwolę sobie aby takie coś co stara się namieszać na tym forum obrażało mnie i innych a mój nick jako ksiądz jest od pierwszych moich wpisów i nie będę go zmieniał dla jakiegoś ślepo nawiedzonego trola/licy
ks Janusz
gość
01-04-2012, 17:46:09

Raf, przepraszam Ciebie i innych, którzy już pracują, są na tym forum, a ich uraziłem pomijając.
Przeczytałem wszystkie wpisy, ale niestety jest ich tak dużo, a i rotacja wielka, że już się pogubiłem- kto i co teraz porabia i jak się teraz czuje.
Pozdrawiam serdecznie Wszystkie Szyjki,
życząc pozbycia się tych nieludzkich i bezdusznych osobników, czyli trolli.
pracujący po operacji C5/C6
Forumowicz
01-04-2012, 17:53:48

Widzisz bracie bo za te 14-16 a bywało i 18 (ale i 4h też ) moja rodzina może żyć ciut lepiej niż niektórzy ale to mój wybór.
A piszę na forum bo jest tu wiele cennych porad a nawet jeśli nie , to przeczytałem tej i tego post dodam odejmę , porównam i będę wiedział co i jak bo każdy miał inne doświadczenia.I nikt nie będzie mi pisał że jestem kaleką bo mi dysk wyskoczył a już na pewnie nie pani warzywko i sportowiec.
P.S. 1
A i tag wćonrz nierozómie jakim celą byly te kżywe texty do osub po operaciah krengosópuf bo napefno nie operoaliźmy śę rzeby wyódzić pieniondze i rechabiliacje
P.S. 2
musiałem , nie byłbym sobą
Forumowicz
01-04-2012, 17:55:23

Gość 2012-04-01 19:46:09 Raf, przepraszam Ciebie i innych, którzy już pracują, są na tym forum, a ich uraziłem pomijając.
Przeczytałem wszystkie wpisy, ale niestety jest ich tak dużo, a i rotacja wielka, że już się pogubiłem- kto i co teraz porabia i jak się teraz czuje.
Pozdrawiam serdecznie Wszystkie Szyjki,
życząc pozbycia się tych nieludzkich i bezdusznych osobników, czyli trolli.
pracujący po operacji C5/C6
mnie to kolego nie uraziłeś bo Twój post akurat był bardzo na miejscu
gość
01-04-2012, 18:04:14

Ewuniu,
ja tam chora nie jestem, tylko potrafię liczyć. Za ten tytan i platynę, które mam w kilku miejscach kręgosłupa, mozna niezle wyzyć.
Już się umówiłam z moim neurochiryrgiem, że mi w stosownej chwili powyciąga te wkłady /bo je zakładał tak tylko, na chwilę/ i się podzielimy -on sobie wezmie tytan, a ja z platynowych drucików zrobię sobie kolczyki.
Oddychaj teraz równo s spokojnie, żeby cię apopleksja nie trafiła, że sie wzbogacam kosztem twoich składek;-
Ania po....
Forumowicz
01-04-2012, 18:10:56

Gość 2012-04-01 20:04:14 Ewuniu,
Oddychaj teraz równo s spokojnie, żeby cię apopleksja nie trafiła, że sie wzbogacam kosztem twoich składek;-
Ania po....
aaaaa właśnie włochate trolle,ewunie,warzywniaki i 70-tki po w-f'ie moja operacja odbyła się w prywatnej klinice,za własne zarobione pieniądze , za zabieg oczywiście mam kwity i fv bo oczywiście wystąpiłem do ubezpieczyciela po to co mi się należy.
Więc teraz macie mnie przeprosić bo inaczej naśle nas pogromców duchów
gość
01-04-2012, 18:11:13

Przyznam Ci się raf, że ja także ciężko zapracowałem sobie na dyskopatię też pracując po 12-16 godz.(praca na zmiany przez 26 lat). I tak jak Ty... ,aby mojej rodzinie żyło się lepiej- niestety żyjemy w ubogim państwie bez pewności zatrudnienia- w moim wieku gdybym zrezygnował z tej pracy, to... ostał by mi się ino sznur
P.S.
Przez cały ten okres starałem się regularnie uprawiać różne sporty i co? G...no, też mam zwyrodnienie kręgosłupa
szyjnego
i lędźwiowego.
Pozdrawiam, cześć.
Forumowicz
01-04-2012, 18:20:36

Ja 3/4 życia też sport uprawiałem i tez kupa, kręgi i kości słabe genetycznie po ojcu i pyknęło szkoda że 30 lat za wcześnie
A 15 minut dziennie ćwiczyć przez 54 lata to mogę tylko warzywniaki żyjąc z przekonaniem że ma się tylko niewielkie zmiany zwyrodnieniowe
gość
01-04-2012, 19:01:32

Wiesz wieloimienny trollu, już dawno nikt tak dobrze na to forum nie zadziałał jak niechcący ty. Taka aktywność.....
Chciałeś/aś nam zaszkodzić ale chyba ci to nie wychodzi.
im bardziej się starasz, tym gorzej ci idzie. nawet próbując zmieniać płeć, imiona, miasto i sposób pisania łącznie z ortografią - jak widzisz, wszystko służy nam z korzyścią.
Antytrollinka
gość
01-04-2012, 19:35:41

Taaaak, to była szczególna niedziela "palmowa" na forum i dlatego szczególne zajączkowo - wiosenne życzenia dla trolla - obojnaka
Przychodzi zajączek do nowo otwartego sklepu misia i mówi:
- Misiu, poproszę pól kilo soli.
- Wiesz zajączku, nie mam jeszcze wagi, nasypie ci na oko.
- Do dupy se nasyp debilu!
Zajączku, dlaczego masz takie krótkie uszy?
- Bo jestem romantyczny.
- Nie rozumiem.
- Wczoraj siedziałem na łące i słuchałem śpiewu słowika. Tak się zasłuchałem, że nie usłyszałem kosiarki...

też Antytrollinka nr 2

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: