Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
02-04-2012, 13:31:02

Treść zablokowana przez moderatora

gość
02-04-2012, 14:26:57

Treść zablokowana przez moderatora

gość
02-04-2012, 14:44:04

Moj szanowny kolego trollu, wyjasnie Tobie, ze ksiadz to zawod tak jak lekarz czy piekarz, a nie tytul.
Aby moc pisac na forum nalezy podpisac regulamin, zarejestrowac sie podajac nick, mozna awatar lub wystepowac jako gosc.Te warunki spelnia pan Janusz, gdyz jego nick, nie nawiazuje do zawodu o ktorym wspominasz.
ks Janusz ( dla mnie trollika) jest skrotem od ksiecia , uwierz , ze nie potrzebuje niczyjej zgody aby uzywac jakiegokolwiek skrotu.
Ty tez mozesz pod tekstem byle nie obrazajacym nikogo uzyc skrotu "ogr"-" ogr"- ogromna ogrodniczka.
Masz ignora , czyli adresat nie ma zyczenia prowadzic z Toba dyskusji, dlatego wyjasniam Tobie w czym rzecz.
Początkująca
02-04-2012, 15:08:03

Proszę pisać na temat.
gość
02-04-2012, 15:20:25

Jawnie obraża osoby duchowne.Pisze w dniu 26.03.2012r o godzinie 18 50 cytuję tak stary ksiądz nie chce was opuścić po tacowym sprawił sobie nowy tylko nie wie co jego eminecja Biskup na to powie dostane burę i więcej pewnie będę musiał oddać do kurii.Jest to oszustwo.Pan Janusz w swojch wypowiedziach narusza dobre imie całego Kościoła.JEST TO NARUSZENIE DOBREGO IMIENIA OSOB DUCHOWNYCH I WIERNYCH.JEST TO JEDNO WIELKIE OSZUSTWO!!
gość
02-04-2012, 15:35:47

Do Zbulwersowanej!
Janusz nie nosi sutanny ani innych szat liturgicznych, tylko zwykłe lumpy. Nie podszywa się w żaden sposób pod osobę duchowną, ma do tych osób wręcz bardzo przyjazny stosunek i jest osobą wierzącą. Tylko Mości Pani- trzeba rozróżnić sympatyczny humor (nikomu nie uwłaczający) od celowego podszywania się pod osoby, którymi się nie jest. Przede wszystkim nie czyni żadnych posług kapłańskich – za to grozi kara jeśli chodzi o ścisłość!
A same dwie literki przed imieniem!??? To równie może być Książę. Książę Janusz, o jak ładnie brzmi!
Jest to nasz forumowy ksiądz Mateusz- taki dobry duszek nie robiący krzywdy duchownym, tylko imię ma nieco inne. Jeździ na rowerze (bez sutanny) i ściga tu wszystkich trolli, tropi takich różnych ZADYMIACZY i odnosi na tym polu duże zasługi. Od niedawna ma bystrą asystentkę secretive.
A poczucie humoru i fajne podejście do rzeczywistości oraz nieco więcej dystansu do spraw oczywistych –to jest dopiero bogactwo ducha, czego Tobie również życzymy.
Jeżeli jesteś wierna chrześcijańskim zasadom, to przede wszystkim w Wielkim Tygodniu nie czyńmy sobie żadnych przykrych uwag, pomagajmy sobie i wspierajmy się.
NIE SĄDŹ- A NIE BĘDZIESZ OSĄDZONA – znasz to?
Pozdrawiam Wszystkie Szyjki T.
gość
02-04-2012, 15:36:58

Szanowny Anonimie Broniący Dobrego Imienia.../ja tam nie uważam, żeby tego dobrego imienia az w ten sposób trzeba bylo bronić/.
Za Opiekunem naszego Wątku powtarzam - tu jest wątek o dolegliwościach kręgoslupa szyjnego, a nie miejsce do analizowania nicków lub też oibroy Kościoła.
Zajrzyj może w te miejsca
http://www.radiomaryja.fora.pl/
http://grono.net.pl/forum/2495448/forum/
tam znajdziesz sobie podobnych światopoglądowo i intelektualnie.
Nie omieszkaj się pożalic na świętokradztwo na Forum Neurologicznym.
Nie pozdrawiam i nie oczekuje odpowiedzi
Ania po....
gość
02-04-2012, 15:49:02

Ale jaja!!! I to wcale nie wielkanocne :-/
Jakaś dewocja zaczyna się wkradać na to forum i niedługo
zamiast neurologicznego będziemy mieli...- kółko różańcowe.

Moderacja jednak czuwa i mam nadzieję, że nie da się sprowokować takim osobnikom szukającym tylko zaczepki.
Przeczytałem wszystkie i nie zauważyłem, aby miały one na celu kogoś obrazić.
Pozdrawiam
bych63
gość
02-04-2012, 16:10:15

Powiem wam tylko tyle z takich wątków pisanych przez Pana Janusza który przeczytałam powiem jedno tak rodzą sie plotki jacy to są księża biorą tacowe kupją sobie laptop.Osobiście w mojej parafii jest ksiądz Janusz dwa lata temu miał operacje na kręgosłup.Sami widzicie że przez głupie żarty można wyrządzić komuś krzywdę.Becia
Forumowicz
02-04-2012, 16:29:37

Gość 2012-04-02 17:35:47 Do Zbulwersowanej!
i ściga tu wszystkich trolli, tropi takich różnych ZADYMIACZY i odnosi na tym polu duże zasługi. Od niedawna ma bystrą asystentkę secretive.
Pozdrawiam Wszystkie Szyjki T.
Zadymiarzy się pisze , zadymiacze to chyba bąki puszczają
secretive ty chyba możesz szybko zrobić porządek tutaj , kilkaset stron porządku nagle jakiś troll wpada i wyzywa wszystkich od wyłudzaczy itp. masz takie narzędzie jak "ban" to działaj bo bałagan się robi.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: