Dorka fajnie że już w domu, teraz leżeć i pachnieć. I powoli dać wszystkiemu dojść do siebie :D
Nataleo 2020-09-21 09:17:15Iza wiem co czujesz. Mysle, że każdy z nas przeżył większe lub mniejsze momenty załamania. Najważniejsze teraz żebyś znalazła dobrego lekarza, który Cię poprowadzi i zaproponuje najlepsze dla Ciebie rozwiązania. Grunt to się nie poddawać. Głowa do góry, będzie dobrze. Z doświadczenia wiem, że załamywanie się nic niestety nie pomoże. PozdrawiamIza50 2020-09-20 19:25:45
Moja przygoda z szyjka dopiero się zaczęła, niestety daje mi ostro popalic😕.Zaczeło mnie również bolec w lędźwiach😕,okazuje się ,ze i tam są zmiany.Mam przesunięcie trzonów kręgów L5/S1 do tylu...jestem załama i w rozsypce- dosłownie
KasiaSwiebodzin 2020-09-21 17:36:03
Skierowanie prywatnie = rezonans prywatnie niestety. Kiedyś tak poszłam do neurochirurga i tylko straciłam kasę
KasiaSwiebodzin 2020-09-21 18:16:14
Iza nie poddawaj się. Niestety raz jest gorzej, a raz troszkę lepiej i tak w kółko. Czy chodzisz do fizjoterapeuty? Poszukaj może kogoś kto od razu pokaże ćwiczenia na krzyż i szyję ale tak żeby sobie nie zaszkodzić.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.