Iza lepiej żeby nie dotykał szyi. Przy poprzednim fizjo też sie czułam coraz gorzej, bo cisnął mi szyję. Potrafiłam leżeć tydzień z pulsującą głową i bólem karku po jego terapii
Iza50 2020-09-21 18:59:55
Mieszkam w niewielkiej miejscowości ,dobrzy fizjoterapeuci to „towar deficytowy”.Neurochirug odradził manipulacje przy szyi,znowu kregozmyk to tez trudny temat.Bylam na terapii manualnej ale od tamtej pory czuje się dziwnie rozluźniona ...uczucie jakbym miała się rozsypać ...chyba mi zaszkodził
Dan1elo 2020-09-22 12:39:08Ja dojeżdżam do Bydgoszczy, gabinet fizjomed Piotr Biegański. Szczerze polecam, chodziłem zarówno przed operacją jak i po i jest najlepszy z tych których dotychczas odwiedziłem, a było ich sporo.Iza50 2020-09-21 18:59:55
Mieszkam w niewielkiej miejscowości ,dobrzy fizjoterapeuci to „towar deficytowy”.Neurochirug odradził manipulacje przy szyi,znowu kregozmyk to tez trudny temat.Bylam na terapii manualnej ale od tamtej pory czuje się dziwnie rozluźniona ...uczucie jakbym miała się rozsypać ...chyba mi zaszkodził
Iza50 2020-09-22 14:29:00
Do Bydgoszczy mam kawałek drogi...ile razy w tygodniu ?
Nataleo 2020-09-22 13:42:11
Dan1elo jak Ty się teraz czujesz? Pytam, bo miałeś operowany C6/C7 tak jak ja, tylko chwilę wcześniej. Ja mam już prawdziwa paranoję, jak mnie tylko coś gdzieś zaboli, jakiś palec na przykład, to od razu panikuje. Do tego lewa ręka jakoś podejrzanie się ostatnio czuje
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.