Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
10-05-2013, 20:49:26

Witajcie szyjki
Siedzę, czytam i szukam opinii o sanatoriach, bo nie chcę jechać tam skąd niewiele wyniosę. Tak jak pisałam wcześnie,j o miejscowościach nadmorskich myślałam ze względu na tarczycę gdyż chciałam także przy okazji i na nią trochę wpłynąć. Bardzo dziękuję Reniu i Vika wasza opinia jest dla mnie bardzo ważna bo zależy mi przede wszystkim na zabiegach. Nigdy nie byłam w sanatoruim dlatego podpytuję, może możecie mi coś polecić skoro Pani z ZUSu dała mi możliwość zmiany w ciągu tygodnia. O Międzywodziu już wiem że kicha i tam nie pojadę
A może jest jakieś fajne forum o sanatoriach bo szukałam przez google opinii ale ròżnie piszą.
Jak nic nie wymyślę to zostanę przy cieplicach. Ośrodek ma dobre opinie jeżeli chodzi o bazę zabiegową
Elu dziękuję za ciepłe słowa
Pozdrawiam cieplutko i spokojnej nocki
Wczo­raj do ciebie nie na­leży. Jut­ro niepew­ne... Tyl­ko dziś jest twoje. Jan Paweł II 02.04.2013 Discektomia z implantacją C5/C6- implant DIVA nr 5 (Optima PEEK) Firmy Novaspine
Wtajemniczona
10-05-2013, 21:07:30

tysia, pare stron temu podałam namiary na forum o sanatoriach oraz ranking najlepszych wg kuracjuszy ale podam jeszcze raz:www.nasze-sanatorium.pl
kochani wrocilam pozno w nocy wczoraj i juz nie mialam sil pisac, dr miedzy operacjami luknął na mri i powiedzial ze jest dobrze, obcego w glowie tez nie ma, a oficjalny wynik bede miala w przyszlym tygodnu, tysia ty skierowanie dostalas juz na rehabilitacje przeciez u ciebie jeszce nie mineło pol roku, dopiero miesiąc, ...na szczęście mnie nikt niczym nie nęka, zus tez
jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu - oznaką czego jest puste biurko...? 7 luty 2013 operacja C5/C6 i C6/C7 implanty typu Zero-P klinowe firmy Synthes
gość
10-05-2013, 21:36:58

Irek - dziękuję. To miłe co napisałeś. Odwzajemniam się tym samym względem Twojej osoby. Masz siłę i upór i pomimo trudności tryskasz energią, tą dobrą energią a to pomaga innym. Fajnie, że Zosia założyła to Nasze forum i możemy siebie wspierać wszyscy razem. Całe Nasze szyjkowe grono :)
Stokrotko a dlaczego Ty nie śpisz Dziewczynko??? Wiesz jaki jest Nasz Pan dr. :) jak nie widzi zagrożenia to nie prawi słowotoku bez potrzeby i za to GO cenię bardzo. Mało, że doskonały fachowiec to jeszcze fajny człowiek.
Kolorowych dla Was... Bogna
Początkująca
10-05-2013, 23:08:08

Stokrotko, dostałam skierowanie do Cieplic na 17 sierpnia bede wtedy 4 i pòł miesiąca po może to być za wcześnie jak tak to mogę zmienic termin ale mam powiadomić panią z Zusu w ciągu tygodnia o wszelkich zmianach. Myślicie że sanatorium w 5 miesiącu po to za wcześnie... bo kurczaki mi lekarze nic nie mòwią kiedy co mogę.... 16 maja będę na kontroli u mojego neurochirurgo to może coś więcej ni powie
DOBREJ NOCKI PAPA
Wczo­raj do ciebie nie na­leży. Jut­ro niepew­ne... Tyl­ko dziś jest twoje. Jan Paweł II 02.04.2013 Discektomia z implantacją C5/C6- implant DIVA nr 5 (Optima PEEK) Firmy Novaspine
Wtajemniczona
11-05-2013, 03:22:43

bogna, ja albo jeszcze nie śpie albo już nie śpie...wczoraj i dzis boli mnie głowa i uleżeć już nie mogłam od godziny, bolą mnie wszystkie kręgi, chyba od tego utrząchnięcia się w aucie...ale teraz siedze i jest lepiej
tysia z tego co czytam to przewaznie 6 miesięcy po, piotrek mial operacje w listopadzie, a sanatorium w maju, chociaż rehabilitacje stacjonarną zaczął juz po 3 miesiącach - swoje słynne wanienki z hydromasażem,bogna op w kwietniu a sanatorium w 5 miesiącu po, ale z tego co pamiętam korzystala z innych miejsc poza szyjkowych na swoim ciele, w tej rehabilitacji
ja 2 miesiące do przodu w porówaniu do ciebie, a poki co sie nie wybieram, moj dr mowi 6 miesiecy, a jak mnie zus wczesniej wysle, to niech mi kuperek rehabilitują, a szyjka jest tylko moja, chociaż o hydromasażu to mi się marzy....
jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu - oznaką czego jest puste biurko...? 7 luty 2013 operacja C5/C6 i C6/C7 implanty typu Zero-P klinowe firmy Synthes
Wtajemniczona
11-05-2013, 09:44:31

Jak już wspominałam była w Świeradowie . Zabiegi ważna rzecz ale też trafiłam na bardzo fajny turnus bardzo mili ludzie dużo spędziliśmy czasu razem :to spacery to ognisko to wieczorne spotkania. Takie oderwanie się od codziennych problemów zawodowych i rodzinnych- zajmujesz się tylko sobą bardzo dobrze robi polecam. To było w ramach prewencji ZUZ średnia wieku między 30 o 55 lat. Może dlatego było tak fajnie. Renata
Forumowicz
11-05-2013, 11:57:53

Witam PERYSKOPKI.Dzisiaj przeczytałem postyod wczoraj.DUŻO.--Tysia nie zmieniaj terminu.W moim przypadku to operacja 13.11.12,a wyjazd do sanatorium 09.04.13.Ze mna była babeczka po 3 miesiacach po,ale na wyjazd zgodził się operator.Ty jedz koniecznie bo duza ilość zabiegów no i możesz sie skupic na sobie--zdrowiu--ino jedz do sanatorium--pilnie..Amber07 masz przepuklinę jak pamietam 3mm-nie jest żle moje miały c5/c6-4mm,a c6/c7-5mm-niemniej doradcą był ból nie do zniesienia ,aż do operacji-decyzja 2 minuty z bólem....
Ale jak już czytałaś każdy jest inny.........inny przypadek....
..ale warto walczyć o swoje naturalne dyski,o ile niema przeciwskazań od neurochirurga
Milego dzionka wszystkim przed i po i tym co wczoraj tankowali na stacji czy w porcie złoty napój,czerwony czy czysty-na zdrowie.............piotr
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.
Forumowicz
11-05-2013, 12:01:25

Zapomnialbym TYSIU nasi lekaze nam nic nie mówia bo skoro operacja sie udała to ich zadanie się kończy.......koniecznie pytaj...jeszcze raz pytaj....a przed wizytą napisz sobie wszystkie pytania by nic nie uleciało w trakcie wizyty....piotr
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.
Wtajemniczona
11-05-2013, 13:30:57

Witam szyjki
Wczoraj córka pożyczyła mojego laptopa i nie wchodziłam na forum. No i niestety ominęła mnie niezła impreza Mam nadzieję, że wszyscy się po niej dobrze czują
Życzę wszystkim dzionka bez bólu i pozdrawiam szyjkowe grono
Może dzisiaj imprezki ciąg dalszy???
Początkujący
11-05-2013, 13:53:41

Przyłączam się do pozytywnej opinii o Świeradowie, co prawda byłem w 2011 na turnusie psychosomatycznym ZUS, wrażenia z pobytu pozytywne pomimo choroby, która raczej pozytywnie do życia nie nastawia.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: