Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
07-08-2010, 17:42:52

Dzięki, Irku! Gdybym nie miała nadziei, nie odważałyłabym się. Ale strach pozostaje. A śledząc forum od kilku miesięcy, wiem, że bywa różnie. Jednak takiego, co by nie przeżył, nie spotkałam Pozdrawiam - Ela
gość
08-08-2010, 07:56:19

Elu, a to dla lepszego samopoczucia, możesz sobie poczytać:

http://www.***/22804/dr-n-med-robert-chrzanowski/neurochirurg/krakow

Miłego dnia, dla wszystkich

Irek
gość
08-08-2010, 08:08:32

Witam w niedzielny poranek!
Irku, znów Ci dziękuję Ufam, że trafię w dobre ręce.

Wczoraj posiedziałam dłużej przy komputerze i wiem, że tego to akurat moje dyski bardzo nie lubią. Głowa mi pęka, kark mam jak zagpsowany, a ręce jak przy delirium.

Pozdraiwam serdecznie - Ela
gość
08-08-2010, 08:08:39

Witam w niedzielny poranek!
Irku, znów Ci dziękuję Ufam, że trafię w dobre ręce.

Wczoraj posiedziałam dłużej przy komputerze i wiem, że tego to akurat moje dyski bardzo nie lubią. Głowa mi pęka, kark mam jak zagpsowany, a ręce jak przy delirium.

Pozdraiwam serdecznie - Ela
gość
09-08-2010, 08:44:00

Bogda,
prosze o kontakt na adres prywaty. Chciałabym dopytać o kilka spraw odnośnie Ligoty.
Pozdrawiam
Mewa
gość
09-08-2010, 09:48:56

Mewo oto mój adres boguslawa1963@wp.pl Podaję go do wiadomości dla wszystkich osób którym mogłabym służyć radą i pomocą Przypomnę swoj historię Na forum jestem od niedawna ale mam już za sobą dwie operacje "szyjki" w Klinice Neurochirurgii w Katowicach Ligocie -pierwsza pażdziernik 2008 druga maj 2010 Cieszę się bardzo że znalazłam to forum Dowiedziałam się o tak wielu ważnych problemach tyczących szyjek że pomimo 2 operacji jestem jeszcze w wielu sprawach niedoświadczona Pozdrawiam WSZYSTKICH serdecznie i dzięki że JESTEŚCIE BOGDA
Forumowiczka
09-08-2010, 14:12:52

Gość 2010-08-01 20:18:15 Spinko!
Zus zawsze bierze papiery od lekarza rodzzinnego przed komisja....przed kwietniowym zabiegiem mialam 2 komisje ZUs i za kazdym razem w przychodnii lekarka mowila ze prosili o dokumenty...ale to ja zwasze wygrywalam :)

Podobnie jak Grażyna nie rozumiem. Co prawda ja składałam papiery o komisję ZUS (przypomnę, po 6 miesiącach świadczenia, w okresie gdy wg lekarzy prowadzących - neurochirurga, ortopedy, neurologa - powinnam się rahabilitować po operacji C4/C5, którą przeszłam rok temu, ZUS ośiwadczył, że nie widzi podstaw do dalszego świadczenia rehabilitacyjnego.) Hahaha . Stało się to oczywiście po "uzdrawiającym" pobycie na prewencji ZUS (wszystkich będę przed nią teraz przestrzegać - bo nie dość, że jakość zabiegów żadna i warunki bytowe wręcz odrzucające to jak widać na moim przykładzie jest się tam wysyłanym w określonym celu).
Odwołuję się od decyzji ZUS i dlatego złożyłam odwołanie i prośbę o skierowanie na komisję lekarską (żargonowo nazywa się to sprzeciw od orzeczenia lekarza orzecznika ZUS)
Wracając do tego, co napisał Gość (szkoda, że anonim). Lekarz rodzinny nic do mnie nie ma. Nie ma nawet wiedzy o moim przypadku ponieważ w sprawie kręgosłupa nie byłam u niej od okresu wczesnooperacyjnego (kiedy poprosiłam o skierowanie na kontrolny rtg by móc wykonac blisko domu). Ta pani doktor nic nie wie o moim obecnym stanie zdrowia więc nie może wydać jakiejkolwiek opinii.
Dlatego nie rozumiem, co Gość ma na myśli. Wszystkie papiery o świadczenie rehabilitacyjne wypełniał lekarz neurolog.
gość
09-08-2010, 16:29:44

Witam siostry i braci w niedoli szyjkowej ja po remoncie mojego niskiego poziomu czuję się w miare dobrze mam wstawiony stabilizator swing . czyli już dzisiaj mogę ruszać na dyskotekę

Dziękuję wszystkim za życzenia i słowa wsparcia za sms-y i telefony Dziękuję za każdy wasz gest
Pozdrawiam
gość
09-08-2010, 17:30:03

Januszu, witaj na starych śmieciach. Napisz gdzie balujesz to podskoczę, swing lub jazz wszystko jedno.
===================================

Spotykają się dwaj muzycy jazzowi i jeden mówi do drugiego:
– Wiesz, wydałem płytę!
– Super, a ile sprzedałeś?
– Eee, niewiele - dom, samochód...
===================================

Pozdrawiam, Irek
gość
09-08-2010, 20:45:38

Dawno mnie tu nie było i tyle nowości..........urlop, pobyt na wygnaniu(tzn.bez internetu), później burze awaria prądu i tyle zaległego czytania.
Janusz trzymaj się .........dobrze ,ze już po powoli będzie z każdym dniem tylko lepiej
Spinka nie daj się tym konowałom, chorym zabierają a za pieniądze zdrowym dają...............
Zosia jak zwykle na posterunku zgubionych dusz...........i jak zwykle pomagasz............
Pozdrawiam wszystkich.
ADa

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: