Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
11-08-2010, 08:43:48

Witaj Ada gdybym nie popełniał błędów pewno nie był bym takim recydywistą a tak jak widzisz tęsknię za szyjkami . Tak na serio ja mam dobrze bo laptopika mam w łóżku i pisze w pozycji wygodnej dla mojego kręgosłupa który powraca powoli do stanu pierwszej młodości
Pozdrawiam serdecznie Janusz
gość
11-08-2010, 11:45:13

Witam szyjki !!!

Janusz widzę,że humorek Ci dopisuje więc tez zapewne samopoczucie masz dobre.Mam nadzieję,że słuchasz się dobrych rad i nie popelniasz bledow ,zreszta chyba jak my wszyscy.Miłego dnia zycze wszystkim

Pozdrawiam Marysia
Forumowiczka
11-08-2010, 16:41:56

Treść zablokowana przez moderatora

gość
11-08-2010, 21:10:10

Bardzo mi się ta lista podoba, bo ja na niej jestem
I obiecuję, ze jak już się doczekam dnia operacji, to nawet gdybym sie czuła koncertowo i wspaniale /czyli nie potrzebowałą juz wylewać hektolitrów żali nad moją biedna szyjką i podwoziem/, tak szybko sie mnie nie pozbędziecie
Początkująca
12-08-2010, 08:55:53

Wtajemniczona
13-08-2010, 06:50:11

Moje drogie szyjki dla mnie może być oczywiście tylko weekend nie ważne , wrześniowy, październikowy........ITD. tylko może zacznijmy od tego kto może i będzie chciał się spotkać...........
Więc zaproponujmy termin.............. a późnej wybierzemy najbardziej intratny
Ada
Forumowiczka
13-08-2010, 08:52:50

Ada, intratny powiadasz to brzmi intrygująco
Właściwie intratny będzie każdy termin bo zyskujemy SWOJE WZAJEMNE TOWARZYSTWO
A kooopę miesięcy nie widziałyśmy się w pełnym gronie
Chyba nie ma co za bardzo odwlekać -ja obstawiam wrzesień bo to teoretycznie mniej deszczowy miesiąc niż październik a i dzień dłuższy.
Wiem ,że część Szyjek aktualnie tylko podczytuje.
Dorotka, Osia, Ela, Renatka(jeśli zaglądasz) i kto tam ma jeszcze ochotę - co Wy na to?
Pozdrawiam Z.
gość
13-08-2010, 10:33:12

Drogie SZYJKI, w niedziele przypadkiem weszlam na Wasze forum,bijecie wszystkie inne, nawet NK,jestescie jak rodzina.GRATULACJE. Na operacje (c5/c6 i c6/c7)czekam od roku a w ub. poniedzialek telefon ze szpitala w Bialymstoku, ze TO JUZ. Niestety "babskie"sprawy skomplikowly rzecz i znow czekanie...Jestem tym bardzo zmeczona.W prz. poniedzialek do pracy(dyzur na grupie wakacyjnej w przedszkolu-2 dni po 10godzin)po rocznym urlopie zdrowotnym, a w srode moze operacja.Dodajcie mi prosze odwagi i otuchy.A co po operacji? Przeraza mnie ta niewiedza.pisze chaotycznie bo sie mecze i z bledami, bo moj laptop nie chce pisac zmiekczen. moze ktos mi cos napisze, prosze.Do...Ala
gość
13-08-2010, 17:09:36

Alu, trzymam kciuki, ja mam termin na 13 września, też poziomy c5-c7. I też jestem nauczycielką, tylko planuję roczny urlop po zabiegu. Będzie dobrze Gdzie masz operację? Mam nadzieję, że jak będziesz po, podzielisz się doświadczeniami. Boję się z dnia na dzień coraz bardziej, a czekanie jest straszne.

Zosiu i wszystkie Szyjki, chętnie spotkałabym się z Wami, ale ten 13 września mnie wyklucza. Jednak jak wydobrzeję, to na pewno dołączę do bardziej zasłużonych i na kolejnym spotkaniu będę mogła się pojawić.
Zazdroszczę tym, którzy mają za sobą operację. Pozdrawiam - Ela
Forumowiczka
13-08-2010, 19:06:12

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: