Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
04-11-2009, 18:06:28

witam witam i o zdrówko pytam dzisiaj fatalna pogoda ślisko na chodnikach ponuro i w dodatku boli Jestem ciekawy jak nasza Dorotka daje sobie radę w pracy .

Zosia na razie 4 myślę że wiesz o co chodzi
Wtajemniczona
04-11-2009, 19:08:17

Właśnie przed chwilą wróciłam ze szpitala od męża. Dziękuję za wsparcie wam wszystkim,szczególnie Januszowie,Renatce, Zosi, Pawłowi i Gosi.Pozdrawiam was serdecznie.
Po całym dniu czujności i bycia wsparciem dla męża czuję się wykończona i boli mnie najmniejsza część ciała "chyba nawet paznokcie".Operacja mojego męża przebiegła prawidłowa, P.dr. powiedział ,że zrobili wszystko co było można i jest na dobrej drodze do wyzdrowienia, aby nie było już kolejnej operacji. Przy pierwszej operacji był mniej spięty i chyba mniej obolały, tym razem nie było już tak fajnie, jest bardziej obolały i przyznaje się do tego.Mój syn ,który przyjechał tam po zajęciach, starał siego rozbawić i wszedł do sali ze zrobionym przez siebie z papieru diabełkiem, odegrał tez fajną scenkę, wywołało to uśmiech na twarzy ale o radości nie było mowy. Jestem padnięta a jutro od rano znów do szpitala.
Renatko jak tylko zdobędę skierowanie na MRI to wówczas będę szukała miejsca gdzie je zrobię ale w tym tygodniu nie uda mi się nic załatwić.
Paweł pamiętaj ,że czas działa na Twoją niekorzyść.....nie czekaj....bo chyba już nie powinieneś.
Gosiu pamiętaj, na KIM MASZ ĆWICZYĆ BEKHENDA
Pozdrawiam ciepło.
ADA
Forumowiczka
04-11-2009, 19:09:57

Janusz CUUUUDNIE
TAK TRZYMAJ

Od Dorotki dostałam @ . Wczoraj miała awarię netu w domu więc może problem nadal trwa
Pierwszy dzień upłynął spokojnie -tyle ralcji na goraco.
Forumowiczka
04-11-2009, 19:11:25

Januszku, wszyscy wiedzą, że chodzi o papieroski...
Czy tak? A może coś innego masz na myśli?
Cztery razy?

hamer 2009-11-04 17:48:43
Nie mogę się już doczekać naszego kolejnego spotaknia . Po wczorajszym,,grupowym'' i dzisiejszym ze Spineczką apetyt rośnie .Złote Tarasy bedą w naszym panowaniu

Mój apetyt też rośnie. Dzisiaj z Zosieńką, naszym Aniołem, poczyniłyśmy plany biznesowo-forumowe nawet na przyszły rok. Marzą nam się góry, Mazury, chmury i gwiazdy .
Złote Tarasy niech się szykują... nadchodzimy...

Wypróbowałam tramal w postaci Adamonu SR50. Nie wystąpiły u mnie żadne objawy uboczne. Ból w barku i boku zmniejszył się znacznie...
gość
04-11-2009, 19:28:31

Oj Spinko W moim wieku? No to raczej nie możliwe 1 a Dokładnie
gość
04-11-2009, 20:07:40

Ado teraz z każdym dniem Mąż będzie się czuł coraz lepiej nadal trzymam kciuki by ten trudny okres dla was minął jak najszybciej i bez komplikacji zdrowotnych Ado połóż sie i wypoczywaj teraz Pozdrawiam Janusz

Spinko na zanzibarze są już zdjęcia w wyprawach nie wszystkie udało mi się opisać bo mój laptop zwariował i mylą mu sie litery

Emilko mam prośbę przyślij mi na priv zdjęcie które chcesz umieścić na forum spróbuje nad nim popracować i odeślę je jak będzie pasowało
Początkująca
04-11-2009, 20:16:23

W Szczecinie śnieg na przemian z deszczem padał , zimno i wieje . Ogólnie zimno i brzydko , dobrze ze rano nie trzeba sie zrywac do pracy i mozna pospać .

Spokojnej bezbolesnej nocy Gosieńka
gość
05-11-2009, 06:05:16

Mam minutkę dla siebi i już jestem.

St.Św.
gość
05-11-2009, 08:53:30

W Krakowie beznadziejna pogoda wychodzić się nie chce z domu. Ale cóż komu w drogę temu trampki.

Lekarz rozmawia z pacjentem - nałogowym palaczem.
- Czy nie może pan obejść się bez papierosów? Czy sprawiają panu aż taką przyjemność?
- Oczywiście. Ilekroć zapalę, teściowa wychodzi z pokoju.

Miłego dnia
Irek
gość
05-11-2009, 09:31:18

Tylko na chwileczkę - w Płocku nawet znośnie - chłodno ale pokazało się słoneczko.

St.Św.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: