Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
06-11-2009, 00:36:46

Bardzo serdecznie dziękuję za gratulacje również te przesłane na priv
Wróciłam ze szpitala po pólnocy najszczęśliwsza na świecie .
Malutki ssaczek juz po pierwszej kolacji waży 3100 i ma 53 cm
Chyba dopiero jutro przyjdzie odreagowanie ,dziś jestem na chaju
CUD NOWEGO ZYCIA MÓJ WNUCZEK
gość
06-11-2009, 05:41:21

Tak Zosiu masz racje nie ma nic piękniejszego jak zostać babcią lub dziadkiem kiedy my po lach patrzymy na życie z innej perspektywy to jest cud narodzin tak wspaniały że łzy mieszają się z nie wyobrażalną radościom ,teraz ja się boje że twój organizm mimo potężnej dawce adrenaliny działać jeszcze będzie parę dni kiedy te potwornie wielkie emocje opadną boje sie że odczujesz to na skórze ale póki co ciesz sie ile wlezie . Pozdrawiam Janusz
gość
06-11-2009, 05:44:52

Być babcią lub dziadkiem - Zosiu - To następny nowy rozdział w życiu każdego człowieka.

Życzę aby Tobie przyniosł same radosne i szczęśliwe dni.

St.Św.
Forumowiczka
06-11-2009, 06:02:33

hamer 2009-11-06 01:36:46
CUD NOWEGO ZYCIA MÓJ WNUCZEK

Gratulacje Zosiu! Niech się chowa i rośnie zdrowo!

Zostaję bez internetu, prawdopodobnie na kilka dni.
Buziaczki!
Wtajemniczona
06-11-2009, 07:07:04

ZOSIEŃKO!!!!!!!!! dopiero teraz doczytałam tą szczęśliwą dla Ciebie i twojej rodziny wiadomość.Nowy członek rodziny to wielkie wydarzenie i cud, którego nie da się ogarnąć rozumem.Serdecznie Ci gratuluję i rodzicom maleństwa to wielkie wyzwanie zostać rodzicami a jeszcze większe BABCIĄ.......która najczęściej jest najlepszym oparciem dla maleństwa, kiedy wszyscy zawodzą. Ciesz się tą chwilą bo da ci ona wiele przyjemnych doznań.
Pędzę do szpitala do męża ............zaglądnę tu wieczorkiem
ADA
Forumowiczka
06-11-2009, 07:58:29

Wielkie dzieki Wszystkim.
Serdeczne uściski
Trudno pisać , to nieznane mi dotychczas emocje .
Ciągle łezki szczęścia błąkaja się po oczach .
W nocy była adrenalina ,działanie ,dziś dociera coraz bardziej .Już nie mogę się doczekać żeby znów utulić mojego Skarba .
Ja też już pędzę do szpitala do swoich kochanych dzieciaków .

Obiecuję ,wrócić na właściwe tory tematyczne forum , narazie wybaczcie -jestem monotematyczna
gość
06-11-2009, 09:03:37

Gratulacje Zosiu, nowy członek rodziny to zawsze wielka radość. Jeśli to chłopak to ty jesteś tylko żoną dziadka, na babcie to musisz poczekać aż będzie wnuczka.

Miłego dnia
Irek
Początkująca
06-11-2009, 09:14:49

Zosiu WIELKIE GRATULACJE aż mi sie łzy pojawiły w oczach , bardzo sie ciesze razem z Tobą .
Mieszkasz razem z dziecmi ? Jak tak bedziesz miała radośc na codzień .
Pozdrawiam sedecznie .Gosieńka
Początkująca
06-11-2009, 12:34:18

Zosiu droga,
gratulacje. Dla Ciebie, dla Paulinki i jej męża i na dla maleństwa, że takie dzilene:)

A tak swoja drogą, to będziecie mieli małego gagatka - Skorpiony takie są Na dodatek gagatka bardzo inteligentnego, którego będzie wszystko bardzo ciekawić (troche Was to zmęczy) i bardzo uczuciowego.

Niech rosnie zdrowo, żyje długo, i dziedziczy najlepsze cechy po Babci

Pozdrawiam
Emila
gość
06-11-2009, 17:16:47

Zajrzałam i bardzo się uradowałam tym, o czym piszecie. Zosia została babcią... Gratuluję z całego serca!!!!!!!!!!
Niech Wam ta mała istotka da wiele radości i wyrośnie na szczęśliwego czlowieka.
Ada, wspólczuję tylu nieszczęść, nie dośc, że Ty niedomagasz, to jeszcze Mąż w szpitalu. Życzę Ci, żeby szybciutko wszystko było dobrze.
Ja biedniutka, nie wiem skąd mam zapalenie jamy ustnej /żebym chociaż pyskata była, to można by powiedzieć, że to kara za gadulstwo/. Nie mogę otworzyć buzi szerzej niż na centymetr, a po ohydnym antybiotyku niedobrze mi i nie mogę jeść. Faszeruję się aulinem. Wczoraj byłam zmierzyć cukier, bo doktor kazał na wszelki wypadek i... nogi mi "się złożyły" na pasach tuż przed samochodem /szczęście, że to pasy były i facet się zatrzymał - przy okazji odwiózł mnie do domu, tak się wystraszył/. To było dziwne - skręciłam głowę, aby popatrzeć w bok i w jednej chwili nie mam nóg

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Proszę o pomoc
Dzień dobry mam pytanie czy to jest swardzenie rosiane
gość
Początek diagnostyki
Witam , zmiany wykryte w sumie przypadkowo w RMagnetycznym w odcinku lędźwiowym 1.5mm prawdopodobnie wyściolczak. Był robiony RM głowy, RM kręgosłupa szyjnego i piersiowego 6 m-cy temu ( czysto ) odebrane wyniki teraz samego lędźwiowego ponownie i 1.5mm taki sam jak pół roku temu wynik... Co dalej? Jakie są dalsze postępowania... Oczywiście neurolog i neurochirurg będzie konsultacja Ale jak to co robić na co się nastawić ??
gość
Wynik rezonansu magnetycznego głowy z kontrastem
Dzień dobry, miałem wykonany rezonans głowy z kontrastem z powodu historii tętniaków w rodzinie. Tętniaków nie wykryto ale : W zakresie podkorowej istoty białej obu półkul mózgu widocznesą pojedyncze, bardzo drobne ogniska hyperintensywne w sekwencjach T2-zależnych, wielkości do 2mm(na granicy widzialności, możliwe do uwidocznienia jedynie w sekwencji wykonanej drobnymi warstwami). -Zmiany te nie ograniczają dyfuzji, nie ulegają wzmocnieniu kontrastowemu - ich charakter niespecyficzny - w pierwszej kolejności w różnicowaniu uwzględnić należy drobne ogniska degeneracji naczyniopochodnej. Mężczyzna 32 lata. Czy jest się czym martwić? Jakie mogą być przyczyny i leczenie? Nie mam objawów. Pozdrawiam
gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
Reklama: