PIOTR , piszesz i masz
Apartament z numerem 28 w tym sezonie nalezy do Ciebie
A widok nad morze bardzo proszę-wyślesz skierowanie do Kołobrzegu i będziesz się sycił widokiem fal do upojenia .
Mnie zmarzył się widok na Giewont i tym sposobem będę go miała w pięknej zimowej scenerii
Troszkę do bani ,że koablacja nie spełniła pokładanych w niej nadziei .Jak się śledzi fora to mało inwazyjne metody niestety często są tylko półśrodkeim .
GOSIU myślę, że to mogą być bóle mięśniowe ale najlepiej kierować się intuicją .Jesli ból jest bardzo dotkliwy to rób to stopniowo tak żeby mięśnie przyzwyczjać do większego obciązenia . noszenie To może być również trochę mechanizm obronny - po części świadomie i podświadomie spinasz mięśnie barków i szyi żeby nie poruszyć i nie przemieszczać szyi . To normalne na początku -POZYCJA KIJA OD MOPA .
Może na początek spróbuj zdejmować kołnierz w ciągu dnia w pozycji lezącej ,wtedy kiedy jesteś wypoczęta , masz pełna kontrolę na ruchami. leząc z dobrym podparciem staraj się świadomie panować nad nadmiernym napięciem mięsni. Może coś z technik relaksacyjnych , odpowiednia muzyka .
Jeśli doktor Wilk uznał ,że zdejomwanie kołnierza na noc jest juz bezpieczne -zaufaj .Zbyt długie noszenie powoduje uzależnie . Może potrzebujesz tylko nieco mniejszych kroczków do odzwyczajania .
Ale jak zawsze , w razie uzasadnionego niepokoju to dokotor jest ostateczną wyrocznią .
A Twój Sprzeciw to chyba z wielką ofiarnością swój tors wystawi jako worek treningowy żeby Ci tylko sprawność ręki wróciła
Gosiu mam pytanie z innej beczki bo mnie intryguje -ja coś kiepsko widząca jestem -co jest na Twoim avatarze ?
ANIU jak tak dalej pójdzie to chyba szybciej byłabyś zoperowana przy swoich wskazaniach gdybyś przyjechła na konsultację do nszego warszawskiego doktora
To zdaje się miał być miesiąc oczekiwania ?
Czy uudało Ci się w końcu uzyskac jakąś rzeczową informację telefoniczną o swojej pozycji na liście oczekujących?
Na Twoje pytanie o sens dodatkoej wizyty nie potrafię odpowiedzieć bo nie wiadomo jakie są przyczyny opóźnienia .Mozesz ta wiztę potrakotwac jako krzyk -ja cierpię , mój stan się pogarsza .
IREK nie myślaleś o konsutacji u UROLOGA .Trop odkręgołsupowy nie musi być jedyny u mężczyny w średnim wieku .
Ale ja pewnie zwichrowana zawodowo jestem .
PAWEŁ czy poczyniłeś już jakieś kroki w celach diagnostycznych po skierowania ? Pmiętaj miało być SZYBKO