Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
03-11-2009, 21:49:56

Ado jutro będziemy z Tobą i mężem na pewno będzie wszystko ok dobrze że ma taka podporę w Tobie i mam nadzieję że i Ty w nim Pozdrawiam i Trzymam kciuki Janusz
Forumowiczka
03-11-2009, 22:03:56

Ada dasz radę , nie może być inaczej .Optymizm emanuje z Ciebie całej -są osoby takie jak slońce.

Malgosiu -bekhend to jest ten ruch , który masz ćwiczyć ,prawda

Dziewczyny , nie róbcie popisowych kołowrotków szyją .
Chyba mi odbiło , ledwie tydzień temu kołnierz ,oj boli . Niedawno przygadywalam że rozum to dobra rzecz ....

Paweł , trzymam kciuki żebyś sobie poukladał w spokoju to co spadło Ci na glowę, za szybkie terminy i super wypoczynkowy tryb życia .
Trzymaj się
gość
03-11-2009, 23:07:43

Właśnie dotarłem do domciu , przeczytałem, poszedłem popatrzyć na moją "siłownię" w ramach "dymka" i chyba dziś to już położę się spać. Nawet odpuszczę sobie czytanie. Dość wrażeń na dziś.

Zosiu - Bardzo dziękuję wszystko.
W wolnej chwili obserwuję forum cały czas.
W pracy mam też ciągły dostęp do internetu.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

St.Św.
Forumowiczka
04-11-2009, 05:32:23

Gość 2009-11-03 13:00:04
PS. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów tego tematu(a w szczególności Zosię i Spinkę, które odpowiedziały na mój sierpniowy post). Myslę, że obecnie będę mógł częściej u Was gościć, a wy przyjmiecie mnie i pomożecie w ostatecznym rozprawieniu się z chorobą.
Piotr.

Dzięki za pozdrowienia Piotrze, ja też Cię pozdrawiam
.
Mam nadzieję, że zostaniesz tu na dłużej a może nawet na stałe? Mamy dużo miejsc w tym hotelu .

Wielebny Januszu - co słychać na Zanzibarze? Pogoda ładna? Jacyś nowi turyści?

Jadę dzisiaj w odwiedziny do naszej Zosieńki, będą ploteczki....

gość
04-11-2009, 06:12:56

[cytat]Wielebny Januszu - co słychać na Zanzibarze? Pogoda ładna? Jacyś nowi turyści?

Spinko na zanzibarze cisza ja jeszcze nie rozpakowałem wszystkich zdjęć z wycieczki nie mam czasu wiecznie biegiem między lekarzami rehabilitacją a Lubiczem bo mój wnusio sie rozchorował i nie może chodzić do przedszkola czasami lepiej chyba by było chodzić do normalnej pracy niż latanie między dwoma domami a w drodze znaleźć czas na siebie jak ja to mawiam życie na wariackich papierach czyli bieg po Zdrowie Spinko jak będziesz u Zosi To puśćcie mi wędkę na kom to zadzwonię chwilkę razem poplotkujemy Pozdrawiam Janusz
Początkująca
04-11-2009, 07:34:59

renbaz 2009-11-03 22:49:35 Ada, witaj w klubie - mnie dr Wilk też wspominał coś o reoperacji,

Renatko, dlaczego mówisz o reoperacji? Co sie dzieje?
Nie moglam odnaleźć Twojego adresu priv, dlatego pytam na forum.
E.
gość
04-11-2009, 08:01:09

Dzięki za pozdrowienia Piotrze, ja też Cię pozdrawiam . Mam nadzieję, że zostaniesz tu na dłużej a może nawet na stałe? Mamy dużo miejsc w tym hotelu

Dzięki Spinko.
Jeżeli możecie, zakwaterujcie mnie na stałe. Moje dane do meldunku (listy): Piotr, Mielec, slapio@poczta.onet.pl, GG 482000). Proszę o pokój z widokiem na góry (PRZED), który w przyszłym roku chciałbym zamienić na pokój z widokiem na morze (PO). Obserwując wątek, jestem pod wrażeniem atmosfery jaką wytworzyliście w tym hotelu. Standard pięciogwiazdkowy osiągnęliście przez: Fachowość, Zrozumienie, Szacunek, Delikatność i … Humor. To mnie przekonuje by z Wami zamieszkać. Myślę, że mój bagaż (doświadczeń), póki co, zmieści się w pokoju jaki mi oferujecie.
Piotr
gość
04-11-2009, 08:57:22

Znalazłem przy śniadaniu wolną chwileczkę - więc jestem.
Ada - będzie dobrze, wszyscy razem z Tobą mamy taką
nadzieję.
Zosiu - dziękuję .

St.Św.
gość
04-11-2009, 10:02:36

Witam Wszystkie Szyjki !!!
Kurcze ale tu czytania dwa dni mnie nie było a czytania prawie na jeden cały dzień. Wróciłem od lekarza pierwszego kontaktu, mam powracające bóle w podbrzuszu. Pani doktor stwierdziła że to może być od kręgosłupa, i dała skierowanie na badanie moczu W przyszłym tygodniu mam wizytę u neurologa, będzie może mądrzejszy.

Miłego dnia
Irek

Lekarz do lekarza:
- Mam dziwny przypadek. Pacjent powinien już dawno zejść, a on zdrowieje.
Kolega:
- Tak... Czasem medycyna jest bezsilna.
Początkująca
04-11-2009, 10:12:34

Witam wszystkich
Bardzo się cieszę z naszego wczorajszego spotkania- było fajowo!
Zosiu wczoraj się przymierzałam do bekhendu i nawet nie było sprzeciwów
niestety zdjęcie na całą noc kołnierza było okropnością przy pierwszej próbie przekręcenia się na bok był taki ból, że myślałam, że pogryzę łóżko i poduszkę. Czy to jest normalny objaw? Oczywiście szybciutko założyłam towarzysza wspólnych chwil bo za nic bym nie zasnęła

Pozdrawiam wszystkich w ten wietrzny dzień.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: