Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
12-10-2020, 09:37:14

Tak z tym zrozumieniem różnie bywa. U mnie czasem mieli już dość mojego narzekania, wyobrażam sobie jaka musiałam być męcząca. Swojego czasu kiedy ból był nieodłączny tak często narzekałam, że mój młodszy syn nauczył się i chodził i ciągle mówił że go boli hihi.
Forumowiczka
12-10-2020, 09:44:26

Znów mnie wylogowało
Początkująca
12-10-2020, 11:17:56

Daagula jak mi rozwalił się dysk to tak się darlam, że mój syn zaczął płakać, a stary się na mnie darł, ze straszę dziecko. Zrozumial, że to jest coś duzego dopiero kiedy okazało sie, ze będę miała operację, ale nawet teraz widzę, ze jak zaczynam sie żalić to on się na to wyłącza. No cóż, nie życzę mu żeby musiał kiedykolwiek przechodzić przez to samo. Jest młodszy ode mnie więc kompletnie nie rozumie co to problemy z kręgosłupem.
Dorka u mnie jest taki problem, że poziom wyżej mam nie zrobiona przepukline. Lekarz uznał, ze jak nie daje objawów to nie ma sensu ruszać. Niestety zaczęła się odzywać. Już jestem na lekach, narazie nic więcej nie mogę z tym zrobić. Jeszcze długa przeprawa mnie czeka z tym kregoslupem. Chciałabym mieć tak pozytywne nastawienie jak Ty, ale jak sobie pomyślę, ze dzieci trzeba odchować, tyle lat pracy przede mną, bo przecież pieniądze z nieba nie spadną to deprechy dostaje
gość
12-10-2020, 11:31:57

Nataleo u mnie wygląda to podobnie mam na dwoch poziomach ucisk a lekarz chce operować jeden,bo jak to powiedział nie operują na zaś. Tylko to co jest najbardziej potrzebne.
Forumowiczka
12-10-2020, 11:34:25

To ja, wrr ciągle wywala
Wtajemniczona
12-10-2020, 12:04:55

Nataleo u mnie też pierwszy neurochirurg chciał operować jeden poziom i zobaczymy. Ale neurolog stwierdził, że jakby to byla jego szyja to by robil od razu 3 poziomy. Pozniej to potwierdził znajomy ortopeda z Poznania i neurochirurg z Gorzowa. Więc będę robić 3.
Wysłałam wniosek o przyspieszenie terminu i czekam, bo już jak się zdecydowałam to chcę jak najszybciej jak odmówią albo nic nie odpiszą, to wysyłam kolejny i kolejny hihi
gość
12-10-2020, 12:16:28

Kasiu, i tej wersji się trzymaj. Wysyłaj ile wlezie.
Daagula, oni jednak patrzą na odruchy neurologiczne. W twoim przypadku jeszcze może się wiele wydarzyć. Narazie zabieg masz odwołany a nie wiadomo kiedy będzie. Na oddziele zrobi Ci kontrolny rezonans. Czas działa niestety na nie korzyść u nas, wiec może tak być, że zrobi od razu naraz dwa
Forumowiczka
12-10-2020, 12:20:59

Dorka, szczerze to jakbym miała wylądować za rok znów to wolałabym odrazu za jednym zamachem dwa. No ale decyzja nie należy do nas.
Forumowiczka
12-10-2020, 12:21:22

Ale wyrzuca z tego forum. Nataleo, wiem, że ciężko ale najpierw musisz zrobić porządek z kręgosłupem. Wiem, że pieniążki ważne ale jak masz zarabiać, jak fizycznie nie dasz rady. Spróbuj jeszcze fizjo, może pomoże choć troszkę
18.07.2019 L4-L5-S1 implantacja dystraktorów międzykolczystych Bac Jac 16.09.2020 Dyscektomia C4/5 5/6 6/7 sposobem Smith-Robinson, implantacja klatek szyjnych LFC, stabilizacja płytką szyjna Biomet odbarczanie kanału kręgowego
Początkująca
12-10-2020, 12:51:49

Dorka narazie nie myślę nawet o powrocie do pracy, ale przeraża mnie myśl, ze kręgosłup w rozsypce, a przecież wiecznie w domu siedziec nie mogę, tym bardziej, że wszystko robię prywatnie. Nie mieszkam w Polsce, a na tutejsza służbę zdrowia to nie mam co liczyć. Długo by opisywać przez co tutaj przeszłam, a ostatecznie nie doczekałam się ZADNEJ pomocy. Fizjoterapia jasne, że spróbuję, ale to dopiero po kontrolnym rezonansie, narazie mam zakaz, tylko zabiegi na rękę mam przepisane. Przy okazji zobaczę co tam się w szyjce zmieniło, jeśli uda mi się wogole przylecieć około grudnia/ stycznia, bo z tym koronaŚwirusem to nic niewiadomo

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: